Schrijfmarathon 2014: Stemronde 9 (De Finale)

Hands Typing on a Laptop ComputerOmdat we de verhalen van beiden deelnemers al hebben ontvangen, is besloten de finale stemronde een dag eerder te openen.

De laatste opdracht voor deze schrijfmarathon werd op 25 oktober 2014 naar de twee finalisten gestuurd:

Kies één van de volgende drie sprookjesverhalen en herschrijf het als een erotisch verhaal, waarbij het sprookje herkenbaar moet zijn, maar je wel je eigen unieke draai aan het verhaal mag geven:
– Roodkapje
– Assepoester
– Sneeuwwitje

Maximale lengte: 2500 woorden

De verhalen van de deelnemers zijn anoniem en in willekeurige volgorde geplaatst.

Lees beide verhalen en stem op jouw favoriet. Bij het stemmen kies jij niet alleen voor jouw favoriet, maar beoordeel jij ook het verhaal op stijl en techniek.

Deelnemers mogen niet bekend maken welk stuk zij geschreven hebben.

Per persoon mag slechts 1 stem worden uitgebracht.

Er kan gestemd worden tot 23.59 op 21 november 2014.

Op 22 november 2014 wordt de winnaar van de Schrijfmarathon 2014 bekend gemaakt.

Veel leesplezier!

© EWA Nederland

PS: LET OP: Binnenkort is de Schrijfmarathon 2015 geopend voor inschrijvingen!!!


Nummer 1: Fairy-tail

Melissa slaakte een diepe zucht en veegde met haar hand over haar voorhoofd. Ze wist niet waar te beginnen. De lingerie, handdoeken, kettingen, touwen en aanverwante spullen lagen door de hele ruimte verspreid. Ze zette de emmer sop en de wasmand op het enorme bed neer. Haar twee aangetrouwde zussen hadden er weer een grote rotzooi van gemaakt en net als altijd verwachtten ze dat het door haar opgeruimd werd.
In het begin, toen ze nog jong was, mocht ze nooit in deze kamers komen maar na haar achttiende verjaardag was alles veranderd. Haar stiefmoeder had het gebracht alsof het haar verjaardagscadeau was en haar direct aan het werk gezet in de club.
Ze dacht met weemoed terug aan de tijd dat haar vader nog leefde. Als hij niet overleden was, had haar stiefmoeder er vast niet aan gedacht om haar in de BDSM-club aan het werk te zetten.
Haar stiefmoeder was als een blad aan een boom veranderd toen haar vader eenmaal begraven was en haar twee dochters die haar altijd stiekem gepest hadden deden dit nu openlijk.

Haar stiefmoeder en stiefzusters waren altijd druk in de club en deden meerdere sessies per dag. Ze zou zo graag eens zien hoe het er aan toeging bij zo’n sessie. Soms droomde ze er van dat ze vastgebonden lag en een mooie man haar zou spanken met een van die mooie zwepen die haar zusters, jammer genoeg, nooit lieten slingeren.
Bij het idee raakte ze al helemaal opgewonden. Haar zusters hadden haar echter duidelijk gemaakt dat het voor haar niet toegestaan was om aanwezig te zijn als er mensen in het de club waren.
Ze haalde berustend haar schouders op en stopte de lingerie en handdoeken in de wasmand, de touwen en andere BDSM-zaken hing ze nadat ze die gereinigd had weer aan de daarvoor bestemde haken aan de muur. Daarna sopte ze de hele ruimte totdat deze weer fris rook en oogde. Ze vond het geen straf om hard te werken en genoot van de aanblik van de keurig opgeruimde schone ruimte. Toen ze met een zwaai de wasmand oppakte viel haar oog op een stuk papier tussen de handdoeken. Verbaasd trok ze het er tussenuit.

“Groot Fetisj Feest” stond er, boven de foto’s van prachtig geklede Domina’s en Doms die glommen van het zweet of de olie, in heel mooie poses. De foto’s onderaan echter, van de subs die vastgebonden lagen in allerlei posities, trokken haar aandacht pas echt. Snel las ze de regels door. Het “feest” zou over een week plaatsvinden en er werd een soort verkiezing gehouden voor de sub van het jaar, die dan samen met haar of zijn Dom in een fotosessie voor een bekend blad mocht poseren. Snel stopte ze de flyer in haar bh. Haar zussen zouden het direct afpakken als ze zagen dat ze deze flyer had.

Opgewekt liep ze naar de wasruimte en vulde de machine. Boven schreeuwde een van haar zussen dat ze moest komen om het korset dat ze droeg los te maken en met een glimlach rende ze de trap op. Haar humeur was in een klap beter als het in weken geweest was. Ze zou gaan, ze zou naar dit feest gaan en ze wist ook al hoe ze het ging regelen. De rest van de dag deed ze haar taken en verzorgde haar zussen en stiefmoeder met engelengeduld. Toen deze later die dag aan het werk waren in de club sloop ze door de achterdeur de straat op. In de straat verderop woonde een oudtante waar ze wel vaker even snel op visite ging. Haar tante verwelkomde haar vrolijk en was opgetogen over het plan dat ze haar uit de doeken deed.

“Als dat je plan is heb ik nog wel iets voor je.”
Haar tante liep weg en kwam even later met een prachtig zwarte kist terug.
“Deze waren van je moeder.”
Ze onthulde een prachtig rood lederen korset, masker en laarzen, een doos met daarin prachtige kousen en een halsband. Melissa’s vingers gleden over het zachte leer en ze kon een rilling van verlangen niet onderdrukken. Haar oudtante groef onder in de kist en pakte er een zwart fluwelen zakje uit.
“Hier was ze heel trots op, het is erg klein ik weet niet of hij jou zal passen maar je kunt het proberen.”
In haar handen hield ze een prachtige but plug met een grote schitterende steen er op.
“Die heeft je vader ooit speciaal voor haar laten maken en aangezien je op haar lijkt………”
Haar tante glimlachte toen ze Melissa’s gezicht zag. Ze deden de spullen terug in de kist die Melissa veilig opborg toen ze later thuiskwam.

In de week voor het feest was het onvoorstelbaar druk in de club. Er stonden veel afspraken en de zusters waren opgewonden over het aankomende feest. Ze wilden beide een keuze maken uit hun cliënten en deze mee nemen naar het feest. De discussies tussen de zussen liepen hoog op toen ze beiden hun oog op de zelfde sub hadden laten vallen. De sfeer in huis was grimmig en Melissa moest op haar tenen lopen om de woede van de zusters niet nog meer aan te wakkeren.

Op de dag van het feest werden er nieuwe laarzen en latex kleding geleverd en de zussen waren bijna hysterisch van vreugde. Ze maakten ruzie over van alles en ook over de kleding. Melissa sloop in de consternatie naar haar kamer om haar eigen kleding klaar te leggen voor die avond. Ze las de flyer nog even door en borg die in haar kontzak toen de zussen schreeuwend om haar hulp onder aan de trap stonden. Vlug rende ze naar beneden en hielp eerst de ene zus met het aantrekken van de latex kleding en even later de andere. Toen ze zich echter bukte om de veters van de laarzen van de tweede zus te strikken viel haar oog op de flyer die in Melissa’s achterzak zat. Met een snelle beweging griste haar zuster het er uit en begon direct te schreeuwen. Haar stiefmoeder gealarmeerd door het gegil van haar dochter kwam direct kijken om te zien wat er aan de hand was.
“Ooh, dus jij wilde stiekem ook naar deze bijeenkomst?”
De verbazing en woede was van haar gezicht af te lezen. Melissa stamelde wat maar kreeg amper de tijd om te antwoorden want haar stiefmoeder greep haar lange lokken en sleurde haar de trap op en sloot haar in haar slaapkamer op.
“Ik verbied je om naar dat feest te gaan en daarmee basta!”
Woedende voetstappen klonken op de trap en een half uur later sloeg de voordeur met een klap in het slot. Ze waren vertrokken.

Melissa zat echter niet bij de pakken neer. Met aandacht kleedde ze zich voor het feest. De rode laarzen en het korset zaten als gegoten, aan de voorkant had ze een soort schortje en het liet haar billen mooi vrij. Als ze het masker droeg zou ze niet herkenbaar zijn. Het doosje met de but plug en het masker deed ze voorlopig in haar tas. Ze trok een lange jas aan, haalde diep adem, opende het raam en klom via de klimop langs de gevel naar beneden.

Bij de club aangekomen zag ze dat het heel druk was. Veel mensen waren op het feest afgekomen. De meesten droegen zwarte kleding. Snel deed Melissa het masker voor. Haar jas gaf ze af bij de garderobe en op het toilet bracht ze de prachtige but plug in, die perfect paste, en deed het masker voor.

Binnen was het warm en druk. Melissa keek haar ogen uit. Dit was waar ze altijd over gedroomd had. De mooiste kleding, en lekkere muziek, mensen die in allerlei houdingen gebonden waren en natuurlijk het geluid van zwepen die op lichamen kletsten. Ze voelde zich vreselijk opgewonden.
Een donker geklede man met sprekende felblauwe ogen bood haar iets te drinken aan. Hij streelde haar naakte schouder terwijl hij haar doordringend aankeek. Zijn houding maakte dat ze achteruitdeinsde. Ze botste tegen een stevig mannenlichaam aan. Geschrokken draaide ze zich om en wilde zich verontschuldigen maar de woorden bleven steken in haar keel toen ze in de ogen keek van de persoon waar ze tegen op botste.
Warme goudkleurige ogen keken haar aan en ze voelde zich direct op haar gemak.

“Rustig maar meisje.”
Zijn stem kalmeerde haar nog verder en verbaasd glimlachte ze. Voorzichtig pakte hij haar hand kuste haar vingertopjes en trok haar mee naar een van de zitjes in de hoek van de zaal. Zijn aanraking zette haar lichaam in brand. Ze voelde een trilling in haar onderbuik en haar tepels werden hard van opwinding. Terwijl ze samen praatten streelde hij haar arm en luisterde geïnteresseerd naar haar. Langzaam ontspande Melissa totaal. Hij maakte haar aan het lachen en ze schaterde het uit. Ineens werd zijn blik heel serieus en hij liet zijn hand in haar nek glijden. Zacht drukte hij zijn lippen op de hare en zoende haar intens. Ze voelde hoe ze slap werd van verlangen en wilde niets liever dan dat hij haar zou onderwijzen en domineren. Zijn handen gleden over haar rug naar beneden en kneedden haar ronde billen. Ze zuchtte en trok hem nog dichter tegen zich aan. Ze hoorde hoe hij zijn adem ineens inhield toen hij de but plug voelde.
“Wat is dat voor moois?” fluisterde hij in haar oor, “Ga eens staan?”
Met plezier voldeed ze aan zijn verzoek.
“Buk je voor me?”
Langzaam liet ze zich voorover zakken. Zijn hand gleed over haar billen en hij gromde goedkeurend.
“Mag ik hem even vasthouden?”
Verbaasd voldeed ze aan zijn verzoek en legde het kleinood in zijn grote handen. Zijn ogen werden groot toen hij zag hoe klein de plug was.
“Zo klein heb ik er nog nooit een gezien!”
Ze wilde hem vragen waarom hij het klein vond maar op dat moment zag ze haar stiefmoeder en zusters op hen af komen lopen met een grimmige trek op hun gezichten. Met een ruk stond ze op en rende naar de uitgang. De man met de gouden ogen verbaasd en roepend achterlatend met haar stiefmoeder en zussen die zich aan hem opdrongen als was hij een godsgeschenk. Snel haalde ze haar jas op bij de uitgang en maakte zich uit de voeten.

Thuis liet ze zich op haar kamer op bed zakken en gleed met haar handen over haar lichaam op de plaatsen die hij aangeraakt had. Ze zuchtte en stapte in bed.
De volgende morgen werd ze wakker van de deurbel maar omdat haar stiefmoeder haar kamer nog niet van het slot gedaan had kon ze de deur niet openen. Haar stiefzusters moesten dus zelf de deur open doen. Met een oor luisterde ze aan de deur wie er zo vroeg al aan de deur belde. Aan de manier waarop haar stiefzusters praatten kon ze opmaken dat er een man voor de deur stond.

“Ik ben op zoek naar de eigenaresse van deze plug.”
Hoorde ze de man zeggen en ze herkende de stem van de man met de gouden ogen.
“Waarom? En wat is de reden dat u denkt dat deze persoon zich hier bevind?”
De stem van haar stiefmoeder, die ook naar beneden was gekomen, klonk geïrriteerd en achterdochtig.
“Omdat de eigenaresse van deze plug de winnares is van de fotosessie en dus sub van het jaar is geworden en uw achternaam op de plug gegraveerd staat.”
Verbaasd sloeg Melissa haar hand voor haar mond. Haar stiefmoeder had inderdaad haar mans naam aangehouden nadat hij overleden was.
“Ooh, maar die is van mij!” riep haar ene stiefzus
“Nietes, van mij!” gilde de andere.
Er ontstond een woordenwisseling en een handgemeen tussen de twee zusters. Haar stiefmoeder greep in en maande de zussen tot kalmte.
“Er is maar een oplossing” sprak ze rustig “jullie zullen moeten passen!”
De zusters kirden, ontbloten hun billen en draaiden zich in de richting van de man.

Bij de eerste zus verdween de plug in zijn geheel in haar veel te grote anus.
Teleurgesteld werd zij door de andere zus met een zwaai opzijgezet.
Bij de tweede zus paste de plug maar toen ze vrolijk op en neer begon te springen viel de plug er met gemak uit.
“Wonen er nog meer meisjes met deze achternaam op dit adres?” De stem van de man was dwingend. Haar stiefmoeder antwoordde verbaasd.
“Jawel, maar die is niet naar het feest geweest!”
“Zou ik haar misschien even kunnen zien?”
Haar stiefmoeder wilde eerst niet toegeven maar de man bleef aandringen. Uiteindelijk stuurde ze haar ene dochter naar boven om Melissa te halen.
Stampvoetend liep haar stiefzuster de trap op en trok Melissa gemeen aan haar haren naar beneden.

Met haar haar in de war en haar blik naar de grond stond Melissa in de kamer. De man liep op haar af en tilde haar kin op. Zijn gezicht klaarde op en hij trok haar dicht tegen zich aan en zoende haar op haar mond.
“Gelukkig, ik heb je gevonden. Nu laat ik je niet meer los!”
Hij tilde haar op, gooide haar over zijn schouder en liep met haar de deur uit. Haar stiefmoeder en zusters verbaasd achter latend.

In zijn appartement aangekomen installeerde hij Melissa op de bank en schonk voor haar en zichzelf een glas wijn in.
“Ik ben blij dat ik je gevonden heb. Vanaf het moment dat je verdween gisteravond, was ik bang je niet meer te vinden.”
Melissa kleurde en keek hem verbaasd aan. Zijn handen gleden om haar gezicht en hij kuste haar alsof ze een kostbaar geschenk was. Ze krulde haar lichaam tegen hem aan en trok hem naar zich toe. Zijn handen grepen haar billen en hij duwde zijn onderlichaam stevig tegen haar aan. De trilling die ze gisteravond gevoeld had schoot door haar hele lichaam nu. Ze wilde deze man. Ze wilde dat hij haar zou bezitten, lichaam en geest. Ze wilde zich aan hem overgeven. Volledig.
Ze zette haar handen op zijn borst en keek hem ernstig aan.
“Zou je me alsjeblief willen binden? En bezitten? En me kennis laten maken met de zweep?” De woorden waren niet meer als een verlegen fluistering.
Ze zag in zijn ogen dat hij verbaasd was maar ook dat hij vereerd was met haar verzoek.
“Ja, dat wil ik heel graag! En ik weet zeker dat ik er nooit genoeg van ga krijgen!”

Met een beweging stond hij op en gooide haar over zijn schouder waarna hij haar zijn speelkamer binnen droeg.

En ze speelden nog lang en gelukkig. En de but plug kreeg een ereplaatsje in huis.


Nummer 2: Bal Masqué

Veertje was het oudste kind in een arbeidersgezin. Haar vader werkte in de mijnen en maakte lange dagen. Haar moeder probeerde zo goed en zo kwaad als ze kon de touwtjes aan elkaar te knopen. Met zeven kinderen viel dat allemaal niet mee. Op een dag kwam er onheilstijding: de mijn werd gesloten. Omdat er nu niet genoeg geld was om de negen monden te voeden, zochten vader en moeder naar een oplossing.

“Weet je, vader”, zei Veertjes moeder tegen vader. “Ik heb gehoord dat de familie Van Zilverdraad tot Goudstiksel nog een meid voor in de huishouding zoekt. Is het geen goed idee om een van de kinderen daar naartoe te sturen?”

De familie van Zilverdraad tot Goudstiksel was een adelijke familie. Graaf Adelbert was telg van een familie van couturiers die hun fortuin verdiend hadden als hofleverancier van de koninklijke familie. Hij woonde in een kasteel met veel personeel. Graaf Adelbert was getrouwd en had twee zoons en twee dochters. De zoons brachten hun tijd door met achter de meiden aanzitten. De dochters waren vooral bezig om elkaar het leven zuur te maken.

Vader en moeder vonden hun oudste dochter het meest in aanmerking komen om voor de familie te gaan werken. Ze wist van aanpakken, had goede manieren maar had ook haar mondje klaar als dat nodig was.

“Gravin, er zijn twee uhm… gasten voor u.”

“Oh, laat ze maar binnen, Johan.”

De gravin trok even haar wenkbrauwen op toen zij de twee binnen zag komen; het was niet elke dag dat er gepeupel in haar woonkamer stond.

“Dag mevrouw de gravin”, zei de moeder van Veertje.

“Dag mevrouw”, zei de gravin terug. “En dit is?”

“Dit is Veertje, mevrouw de gravin, mijn oudste dochter.”

“Wat kan ik voor jullie doen?”, vroeg de gravin.

“Ik vroeg mij af, mevrouw de gravin, of u misschien plaats heeft voor Veertje in uw huishouding?”

De gravin bekeek Veertje eens goed.

“Hoe oud ben je, meisje?”

“Achttien, mevrouw.”

De gravin glimlachte. De rest van het personeel was al voorbij de vijfentwintig jaar en wat jong bloed was dus welkom.

“Kom eens naast me zitten, meisje.” De gravin klopte met haar hand naast zich op de roodgestoffeerde bank. Ze nam haar uitgebreid op. De lange, vale rok zat vol vlekken net zoals de rest van de kleding. En haar schoentjes waren oud en versleten. Nee, het was het onschuldige gezichtje dat de gravin aansprak. Daar kon ze haar ogen bijna niet vanaf houden.

“Oké, ze mag blijven”, zei de gravin. “Neemt u maar afscheid, dan neem ik haar gelijk mee naar de vertrekken van het personeel.”

Veertje wist niet of ze blij of beteuterd moest zijn. Dit ging allemaal wel heel snel opeens. En dat ze hier kost en inwoning zou krijgen, dat had haar moeder haar ook niet verteld.

Dit alles was nu twee maanden geleden. Ze was ondertussen het sloofje van de twee dochters. Onder denigrerende opmerkingen mocht ze de kleren achter de kont van de twee draken opruimen en naar de garderobekamer brengen. Regelmatig, als de twee weg waren, sloop Veertje de garderobekamer binnen en bewonderde de mooie jurken. Zelf moest ze het tegenwoordig elke dag doen met een witte blouse en een kort zwart rokje. Dat was niets vergeleken bij deze prachtige garderobe.

“Wat doe je daar?”

Ze schrok op. Ze hield net een lange, rode satijnen jurk voor zich en bewonderde zichzelf in de spiegel toen er iemand door de deuropening keek. Het was de oudste zoon.

“Je bent toch niet de jurk van Wiltrude aan het passen, hè!?”

Hij kwam binnenlopen met alleen een handdoek om zijn middel. Hij liep op Veertje af en greep haar in haar blonde haren.

“Hang die eerst maar eens netjes terug.”

Met nog steeds zijn hand in haar haren, duwde hij haar richting kast.

“Ik geloof niet dat wij al kennis gemaakt hebben, is het wel, meisje?”

Terwijl hij dat zei, trok hij Veertje met haar rug tegen zich aan en pakte haar bij haar keel.

“Laat ik me even voorstellen: ik ben Gerbrand.”

Zijn andere hand gleed langs haar buik omhoog. Terwijl hij haar borsten greep, siste hij: “En ik ben altijd al dol op nieuwe meisjes geweest.”

Hij kneep door haar blouse in haar tepel, zette zijn mond in haar hals en zoog hard. Een hand gleed onder haar rok. Op het moment dat hij zijn vingers in haar slipje duwde, rukte ze zich los en rende de deur uit. Hard gelach galmde haar na. De hoek van de gang omrennend, liep ze tegen de andere zoon op en kwakte tegen de vloer.

“Hee, wat is er aan de hand, Veertje?”

Hij stak zijn hand naar haar uit en hielp haar omhoog.

“Hoe weet u mijn naam?”, vroeg ze verrast.

“Oh, ik heb je hier al eerder zien lopen hoor. Ik ben Bertrand”, zei hij vriendelijk.

Hij wees naar de zuigplek in haar hals.

“Ik zie dat je al in de handen van Gerbrand gevallen bent? Dat spijt me.”

“Ik snap niet dat andere meiden voor hem vallen”, zei ze, nog steeds aangeslagen. “Maar ik moet weer verder, anders worden ze boos op me.”

Het voorval liet haar die dag niet los. Het had wel iets opwindends gehad, de manier waarop Gerbrand haar bij de keel had gegrepen en zich aan haar had opgedrongen. Maar ze miste daarbij wel het respect dat de ander zoon getoond had.

Die avond hoorde ze de twee zussen praten over een op hande zijnd bal. Het leek iets speciaals te zijn.

“Maar weet je zeker dat dat de inzet wordt van die avond?”

“Ja, serieus. Die avond gaat de prins zijn gemaal uitzoeken.”

“Maar hoe kan dat nou? Iedereen draagt een masker. Dan kan hij toch geen keuze maken?”

“Ja, dat weet ik ook niet. Hij zal er wel een manier voor verzinnen, denk ik. Hé, Veertje! Je staat toch niet mee te luisteren, hè?”

“Wat? Nee hoor, ik ben druk aan het werk hier.”

“Oh, dan is het goed. En denk maar niet dat je naar dat bal kan. En al helemaal niet in die suffe kleren van je.”

Snel liep Veertje de kamer uit. Ze wist dat de twee gelijk hadden. Als ze al mocht gaan, dan had ze alleen haar zwarte rokje en witte blouse.

De volgende ochtend moest ze ontbijt op de kamer van de graaf gaan brengen. Toen ze voor zijn deur stond om aan te kloppen, hoorde ze gekreun en gesteun van de kamer komen. Ze klopte netjes aan.

“Binnen”, hoorde ze hem roepen.

Toen ze binnen stapte, bleef ze even als aan de grond genageld staan. Voor haar zag ze hoe een andere dienstmeid op haar rug aan handen en voeten aan zijn bed was vastgebonden. De graaf lag met zijn hoofd tussen haar benen en was haar gladgeschoren kutje aan het likken. Hij haalde twee vingers uit haar druipende kutje en duwde daarvan een vinger tegen haar kontgaatje aan. Langzaam, onder diep gekreun van de dienstmeid, duwde hij zijn vinger bij haar naar binnen. Hij keek even op om het gezicht van zijn gebonden maar gewillige slachtoffer te bewonderen en ging toen weer verder met likken. Met lange halen ging zijn vinger dieper en dieper het kontje van de meid in. Hoe hij het deed, weet ze niet, maar behendig klom de graaf opeens op het bed en hing met zijn volle erectie boven de mond van de meid. Haar nog steeds in haar kont vingerend, duwde hij zijn pik met korte bewegingen in de mond van de meid. Dieper en dieper zag Veertje hem verdwijnen in haar mond. Veertje voelde een tinteling in haar kruis, zette snel het dienblad neer en vluchtte verward de kamer uit.

Op haar kamer dook ze onder de lakens en haalde de beelden terug. Zichzelf verplaatsend in de vastgebonden meid, duwde ze al snel haar hand in haar broekje en masseerde heftig haar clitje. Met samengeknepen ogen voelde ze hoe ze door de graaf werd overmand en hoe zijn volle lengte in haar mond en keel verdween. Stil kreunend kwam ze klaar.

Er werd druk gepraat aan de eettafel die midden in de grote zaal stond. De graaf had diverse gasten uitgenodigd en Veertje en nog twee meiden moesten voor de bediening zorgen.

“Meneer Bertrand, mag ik u iets vragen?” Veertje fluisterde de woorden zodat de anderen aan de eettafel het niet konden horen. “Klopt het dat er komend weekend een groot gemaskerd bal wordt georganiseerd hier op het kasteel?”

Bertrand keek haar verrast aan. “Ja, dat klopt, Veertje. En iedereen is welkom. Het wordt een groot bal waar de prins iedere huwbare vrouw uit de omgeving wil ontmoeten. Zou je het leuk vinden om ook te gaan, soms?”

“Nou, nee, dat zou niet mogelijk zijn, toch? Maar ik vroeg het me gewoon af.”

Ze pakte snel het bord voor zijn neus weg en liep de zaal uit.

‘s Avonds in bed lag Veertje na te denken over de woorden van Bertrand. ‘Elke huwbare vrouw uit de omgeving is welkom’, had hij gezegd. Zij was zelf nog niet uitgehuwelijkt, dus dat maakte dat zij ook zou mogen gaan. Maar zou ze dat durven? Ze kon toch niet zomaar naar een bal gaan? En dan waren daar nog de kleren; hoe moest ze daar in hemelsnaam aan komen? Ze sloop het bed uit. Op kousenvoet sloop ze door de gang en glipte de garderobekamer van de twee zusjes binnen. Snel pakte ze de rode, satijnen jurk, draaide die onder haar arm en glipte de gang op. Opeens werd een hand over haar mond gelegd en een kamer ingetrokken.

“Ik geloof dat ik nog niet klaar was met jou, meisje!”

Het was Gerbrand. Met geweld duwde hij haar tegen de muur en trok haar nachthemd omhoog.

“Hier waren we gebleven”, zie hij, en bruusk duwde hij twee vingers in haar kutje. Ze voelde een pijnscheut toen hij snel zijn vingers in haar op en neer liet gaan. Hij pakte haar bij haar haren en duwde haar over een armleuning, trok zijn eigen nachthemd omhoog, toen het opeens klonk:

“Gerbrand, nu is het genoeg!”

Bertrand stond met zijn handen in zijn zij in de deuropening.

“Je hebt al genoeg schade aangericht hier in huis! Laat dat meisje gaan! Ga maar snel naar je kamer, Veertje.”

Veertje rende weg, de jurk op de vloer achterlatend.

De dag van het bal was Veertje in zak en as. Ze zou er zo graag naartoe gaan. En bijna had ze een jurk te pakken gehad als die Bertrand haar niet zo bruut had betrapt.

Na haar dienst liep ze haar kamer op. Op het bed lag een pakketje. Hierin vond ze een lange witte cape met kleine roosjes erop gestikt. Verder was er een kleine zwarte slip waarvan het open kruisje was afgezet met pareltjes en een kwartcup-BH dat ook met pareltjes afgezet was. Als laatste vond ze een zilveren maskertje dat met een beugel achter het hoofd vastgezet werd. Het masker was versierd met blauwe en groene veertjes. Er zat een kaartje bij, met daarop: ‘Geniet van je Bal Masqué’. Ze vond het een mooi maar vreemd setje, maar het zou vast een reden hebben.

Op de avond zelf stapte ze met knikkende knieën de feestzaal binnen. Ze voelde gelijk een bepaalde spanning in de lucht hangen. Toen ze goed rondkeek zag ze dat alle gasten net zo schaars gekleed waren als zij. Mannen waren de jongedames uitgebreid het hof aan het maken, stelletjes waren innig aan het zoenen en ze zag zelfs dat een man werd afgezogen door een vrouw in een blauwe cape. De prins was nergens te zien. Pas na een tijdje had ze door dat telkens een van de huwbare vrouwen naar een kamertje werd geleid. Het duurde zo’n tien minuten voordat de volgende vrouw naar binnen mocht.

Op een gegeven moment werd Veertje gewenkt dat ze naar binnen moest gaan. In een donkere hoek stond een manlijke gedaante.

“Ga maar op het kleedje op je knieën zitten, meisje, handen achter je rug, rug rechtop en je ogen neergeslagen.”

Hij ging voor haar staan, gekleed in een zwarte kamerjas. Hij opende deze en pakte Veertjes hoofd vast. Langzaam duwde hij zijn glanzende erectie tegen haar lippen. Veertje voelde een opwindende spanning toen ze haar mond opende en vaardig met haar lippen de voorhuid van de eikel wegduwde. Na eerst een paar keer met haar tong rond zijn eikel gedraaid te hebben, zoog ze stevig en trok het eerste deel van zijn erectie naar binnen. Ze bewoog haar hoofd ritmisch naar voren en naar achteren, constant de zuigkracht in haar mond vasthoudend. Tenslotte duwde ze haar hoofd hard naar voren en forceerde zijn eikel in haar keel. Hier hield ze hem even vast terwijl ze hem met slikbewegingen masseerde.

“Goed zo, meisje. Jij bent de eerste die dat lukt vanavond. Dat is veelbelovend.”

Hij ging op de rand van het bed zitten en nam haar op schoot. Een arm hield hij om haar borsten en terwijl hij in haar nek zoende, verkende zijn andere hand haar kruis. Haar schaamlippen waren gezwollen en nat van opwinding.

Terwijl hij haar clitje masseerde zij hij: “En nu niet klaarkomen!”

Stevig masseerde hij verder en Veertje voelde hoe een orgasme zich in haar lichaam opbouwde. Zijn vingers waren magisch. Toen hij twee vingers bij haar naar binnen bracht, kromde hij ze en wreef tegen een plekje aan dat zij nog niet eerder ontdekt had. Ze kreunde hard en diep.

“Mag ik komen, prins?”

“Nee, nog niet, meisje!”

Ze kneep haar ogen dicht en ademde met horten en stoten om niet klaar te komen.

“Oh, dat doe je goed, meisje, dat tegenhouden!”

Hij ging nog een paar minuten door.

“Nu dan, prins?”

“Ja, kom maar!”

Schreeuwend liet ze zich helemaal gaan. Schokkend voelde ze hoe er veel vocht uit haar kutje spoot en een grote natte plek op de matras maakte.

“Zo, dus squirten kun je ook al…!?”

Toen hij weer stond, zei de prins: “Leg je masker maar buiten op het tafeltje bij de andere.”

Even later werd iedereen in de feestzaal bijeen geroepen.

“De prins heeft een keuze gemaakt”, werd er geroepen en een zilveren maskertje met blauwe en groene veertjes werd omhoog gehouden. Wiltrude worstelde zich als eerste naar voren, maar haar hoofd was te breed om het masker er overheen te zetten. Toen schoot haar zus Gertrude naar voren, maar bij haar zat het masker veel te los. Langzaam en enigszins bedremmeld liep Veertje naar voren. De prins plaatste het zilveren masker over haar hoofd en het zat gelijk als gegoten.

Een applaus ging op en blij keek Veertje de zaal rond. Opeens zag ze Bertrand naar haar lachen en haar een klein knipoogje geven. Dus hij was het die haar de kleding had bezorgd? Bertrand, die over haar waakte en haar hielp haar geluk te vinden. Ze liep op hem af, kuste hem op de lippen en zei zachtjes: “Dank je wel, heer”.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *