Introductie: Thewa

Op deze blog hebben we het al eerder over internetmemes gehad. Een internetmeme is niets anders dan een terugkerende thema, of het nou met sexy informatie te maken heeft, of met foto’s.

Naar het beste van onze weten bestaan er in Nederland geen internetmemes, in ieder geval niet op het gebied van erotica. Daarom vond EWA het nodig om zelf een internetmeme te starten. Zoals we al eerder hebben gezegd is het doel van een internet meme om een community van gelijkgestemden te bouwen en terzelfdertijd breng je ook jouw blog onder de aandacht van anderen. Door actief te reageren op de berichten gelinkt door anderen, wordt een meme succesvol en trek je ook meer lezers naar jouw blog. En wie van ons wil nou niet meer lezers hebben? Hoe meer lezers, hoe meer hits, hoe succesvoller jouw blog. En hoe succesvoller jouw blog, hoe leuker je het vindt om jouw verhalen te delen!

Maar, ook als je geen eigen blog hebt, is deelname mogelijk, dus…

Wij introduceren:

Thema + EWA = Thewa

 

thewa200

 

Thewa is de naam van de nieuwe, maandelijkse meme op EWA Nederland en het gaat op 1 juli 2015 van start. Gebruik Thewa om je uit te dagen, om jouw blog te promoten, om andere blogs te ontdekken, maar vooral ook om jezelf te ontdekken en ‘out of the box’ te schrijven.

Wil je weten hoe je mee kunt doen, kijk dan op deze pagina.

Let op: NBR kondigde op 25 juni ‘Hete Zomer‘ aan, een nieuwe meme die gelijk ook een competitie is. Kijk daar ook en win een prijs met jouw creatie!

One thought on “Introductie: Thewa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *