Struinsels™ #10

Zijn jullie aan het genieten van het warme weer, of mag het van jullie ook iets minder? Met alle dingen in het leven is het eigenlijk wel zo – niet iedereen vindt alles altijd even leuk. En dat is maar goed ook, want anders waren we allemaal zoveel dezelfde en werd het maar een saaie boel. Van mij mag het weer dus wel wat minder – zo 22 á 23 graden vind ik wel genoeg. Maar ik kan niet anders zeggen dan dat ik enorm aan het genieten ben van het zonnetje!

En kijk nou eens… we zijn inmiddels al aangekomen bij de tiende editie van Struinsels! Tippen jullie ons ook op interessante links om op te nemen in volgende edities?

Korte verhalen lezen

Vorige week hadden we het over de vakantiebieb, een app van De Bibliotheken. Maar, de Bibliotheken hebben ook een app waarin 20 verhalen van ongeveer 6000 woorden elk staan, de Verhalenbieb. Sta je ergens op de bus of trein te wachten of zit je lekker in het zonnetje in de tuin en heb je zin om iets te lezen, dan vind je vast tussen de verhalen iets dat je leuk vindt.

Pesten op de werkvloer

Enige tijd nu is er vaak reklame op de radio over pesten op de werkvloer en hoe je het kan herkennen. Pesten is verkeerd en richt ontzettend veel schade aan, of het nou met kinderen gebeurt of met volwassenen. Soms is het leed niet te overzien en komen mensen die zijn gepest bij een psycholoog of psychiater terecht of erger nog, plegen ze zelfmoord. Het boekje Spugen op de tosti van Hans door Karin Bosman greep me dan ook erg aan. Ik heb het boekje (nog) niet gelezen, maar wilde het wel bij jullie onder de aandacht brengen.

Vrouwelijke ondernemers

Helaas mannen, dit stukje is voor de vrouwelijke ondernemers onder ons.
Dames, heb jij jouw eigen onderneming en wil jij jouw ‘brand’ onder de aandacht van anderen brengen, maar weet je niet hoe? Dan is de website van Boosting Your Brand voor jou. Er worden verschillende programma’s aangeboden om je te helpen jouw onderneming succesvol(ler) te maken, maar je kunt ook beginnen door de gratis tips te volgen.

NBRHeteZomerNBR Hete Zomer

Zoals jullie deze week vast hebben gemerkt, zijn we op deze site met een meme van start gegaan, genaamd Thewa. Maar, Thewa is niet de eerste Nederlandse meme die van start is gegaan. Ook NBR Plaza heeft een nieuwe meme, wat tegelijk ook een competitie is, genaamd ‘Hete Zomer’. Krijg jij ook zo’n zin van het warme weer? Gebruik de inspiratie, schrijf een heet verhaal en link het bij NBR Plaza. Je kunt er ook nog mooie prijzen mee winnen!

Eroticon 2015

Op 1 en 2 augustus, over 4 weken dus, vind Eroticon plaats in Bristol, Engeland.

Eroticon is the UK’s conference for sex bloggers and erotica writers. A weekend of workshops where you can learn, share, network and meet the people behind the names on your computer screen.

Er is nog tijd om tickets te kopen, en inmiddels is er ook meer bekend over de verschillende (workshop)sessies die je kunt bijwonen. Vrijdagavond is er een meet & greet en zaterdagavond een cocktail party. En daarnaast is Bristol een leuke plaats om een paar extra dagen te vertoeven.
Wij zijn er in ieder geval wel bij!

© EWA Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *