Struinsels™ #12

Haast iedereen is weer aan het werk en de vakanties liggen als een vage droom achter ons. Hebben jullie ook zo genoten van de vrije tijd of zijn jullie de gelukkigen die pas in september of oktober of vakantie gaan?

Hoe dan ook, het is weer tijd voor een editie van Struinsels. Struinsels #11 verscheen op 17 juli en het plan was om Struinsels #12 op 14 augustus te laten verschijnen, maar door omstandigheden tijdens mijn vakantie is dat uiteindelijk niet gelukt. Achter de schermen bij EWA is er een hoop aan het gebeuren. Binnenkort wordt er een tipje van de sluier opgelicht.

Ronde 7 van de Schrijfmarathon 2015 is inmiddels voorbij. De winnaar van ronde 7 was Liza Daen en we hebben afscheid genomen van drie deelnemers. De zeven resterende deelnemers zijn op dit moment druk bezig met de achtste opdracht. Vanaf 20 september tot en met 25 september kunnen jullie weer stemmen om mee te bepalen wie de winnaar van de Schrijfmarathon 2015 wordt.

Verleiding

Verleiding wordt door de Van Dale omschreven als bekoring of verlokking. Een definitie die we online vonden luidt als volgt: poging iemand ergens toe over te halen; iets dat je in verleiding brengt; verleiding; verzoeking; roep gebruikt om dieren te lokken. Verleiding kan als iets negatiefs gezien worden, maar het Verleidkundig Instituut ziet het als positief. Het Verleidkundig Instituut is er voor het versterken van vertrouwen, het prikkelen van zin in verandering en het opwekken van positieve energie in organisaties die willen ontwikkelen. Voor sommige zal dit wat zweverig klinken, maar voor anderen is het een perfecte match.

Three Free Musketeers

Free Musketeers is een uitgeverij die beginnende en onbekende schrijvers een wil kans geven om een boek uit te geven. Iedereen is welkom – beginnende en ervaren schrijvers. Free Musketeers organiseert het uitgeefproces en de distributie van de boeken en daardoor wordt de kans op verkoop van de boeken groter. Je kunt kiezen om jouw boek door Free Musketeers te laten uitgeven, of je kunt jouw boek uitgeven in eigen beheer. Free Musketeers heeft ook een afdeling voor erotiek.

Vrouw & Passie

Op de website van Vrouw & Passie verschijnt er met enige regelmaat artikelen die over een aspect van schrijven gaat. Berichten zijn helder en laten we eerlijk zijn, tips over en voor het schrijven zijn altijd welkom. Je vindt bij Vrouw & Passie onder andere de volgende artikelen:

Uiteraard zijn deze tips niet alleen voor vrouwen. Mannen kunnen het ook goed gebruiken!

Blogtips

Loop je weleens vast met jouw blog? Duizelt het je al je leest over SEO en plugins en statistieken en zoekmachines? Er zijn een aantal blogs die je wat licht in deze duisternis geven met handige tips in heldere berichten:

feedback1Geef Feedback

Zoals jullie weten heeft EWA een schrijfservice, waar auteurs – amateur of professioneel – die geen blog hebben hun verhalen kunnen plaatsen voor feedback. De auteurs hebben allemaal hun best gedaan met hun verhalen en zullen het zeer op prijs stellen als die door jullie gelezen en van feedback voorzien worden.
Heb je zelf ook een verhaal waar je feedback op wil, maar je hebt geen blog? Maak dan ook gebruik van onze schrijfservice.

© EWA Nederland

One thought on “Struinsels™ #12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *