Struinsels #13™

De herfst is aangebroken. Buiten zijn de dagen grijs en worden ze korter. Daarnaast ook natter, maar dat betekent dan wel dat het heerlijk is om binnen te zitten met verwarming aan, gordijnen dicht en kaarsjes aan. Gezellig! Ieder seizoen heeft zo zijn charme, vinden jullie niet?

EroScripta

Afgelopen weekend maakte Liza Daen, bedenker van EroScripta, bekend dat het event op 17 oktober 2015 helaas niet door kan gaan. Dit betekent absoluut geen afstel, alleen maar uitstel. EroScripta komt er wel, uiterlijk in het voorjaar van 2016. In een mooi geschreven bericht legt Liza uit waarom EroScripta in oktober niet door kan gaan.
De schrijfwedstrijd van EroScripta gaat echter wel door. Op dit moment is de jury in conclaaf om een top 10 te kiezen en daarna krijgt het publiek de gelegenheid om de ultieme winnaar te kiezen uit die gekozen top 10.

Passie voor schrijven

Tijdens een van mijn zoektochten voor een schrijfgerelateerd onderwerp kwam ik op de website van Passie voor schrijven terecht. Het blog bevat berichten over schrijven, bloggen en communicatie. De eigenaresse van het blog is een communicatie studente en gebruikt het blog als een soort online notitieboekje en daar mogen wij, als lezers, van mee genieten. Tips nodig over bloggen en schrijven? Zoek op Passie voor schrijven.

Maagdelijke verhalen

Deze maand wordt iedereen uitgedaagd om een maagdelijk verhaal te schrijven, oftewel een verhaal over een maagd. Inmiddels hebben al acht schrijvers deze uitdaging aangenomen. Je kunt op de volgende manieren meedoen aan de uitdagingen van Thewa:

  1. Schrijf een verhaal, plaats het op jouw blog en plaats dan de link naar jouw verhaal in de ‘linky tool’ onderaan de uitdaging waar je aan meedoet.
  2. Heb je zelf geen blog, schrijf dan een verhaal en plaats het bij onze schrijfservice. Wij zorgen daarna dat de link toegevoegd wordt.
  3. Klik op de links die geplaatst zijn onderaan de uitdaging, lees de verhalen en geef de schrijvers feedback op wat ze hebben geschreven.

Doe jij ook mee? Ook als je meeschrijft is het leuk als je feedback geeft op de verhalen van andere schrijvers.

Redactiepalet

Heb je iemand nodig om een artikel te schrijven of om een saai artikel om te toveren in een prettig verhaal? Of, wil je een nieuwsbrief ontwikkelen maar weet je niet waar om te beginnen, of hoe om de productie aan te pakken? Misschien heb je alleen maar advies nodig om jou op weg te helpen met artikelen, nieuwsbrieven, een blad of een boek? Kijk op de website van Redactiepalet en vraag een gratis kennismakingsgesprek aan om te bepalen of ze aan jouw wensen kunnen voldoen.

Schrijfmarathon Ronde 8

Inmiddels zijn we al aardig gevorderd met de Schrijfmarathon 2015. Zeven deelnemers zijn er over in de achtste ronde. Morgen moeten alle verhalen ingestuurd zijn en vanaf aanstaande zondag mogen jullie weer stemmen. Er zijn maar zeven verhalen om te lezen en we zullen het zeer op prijs stellen als jullie feebdack zouden willen geven op alle verhalen. Een of twee zinnetjes per verhaal is prima. De auteurs leren van de feedback en stellen het zeer op prijs als jullie er even de tijd voor nemen.

Vergeet niet om vanaf zondag ook mee te stemmen! Help jouw favoriet naar de volgende ronde.

Struinsels™ #14 volgt op 2 oktober 2015.

Let op: Binnenkort kondigen we een competitie aan op EWA Nederland. Hou de site in de gaten en als je zeker wil weten dat je het niet mist, abonneer dan in in de balk links op nieuwe berichten.

© EWA Nederland

2 thoughts on “Struinsels #13™

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *