Schrijfmarathon 2015: Uitslag stemronde 9 (halve finale)

2015-09
Uitslag halve finale
(klik om te vergroten)

 

De afgelopen week was zeer spannend! Tot de helft van de week kon het nog alle kanten op met de stemmen. Iedereen kon nog winnen of afvallen. Op de laatste twee stemdagen was er een duidelijk strijd om de eerste plaats, en daarnaast een duidelijke strijd over wie er zou afvallen. Het is in dit stadium van de wedstrijd niet makkelijk om afscheid te nemen van een deelnemer, maar helaas, dat zijn de regels.

In de negende stemronde van de Schrijfmarathon 2015 zijn er 75 stemmen uitgebracht. Iedereen die heeft gestemd: bedankt!

De uitslag van ronde 9 is als volgt:

Winnaar (20 stemmen)
Onzedelijk taalgebruik – Thislexy
Amore Ardente – Liza Daen

Tweede plaats (15 stemmen)
Het geheim van Pinkelientje – meisje71

Derde plaats (10 stemmen)
Walpurgisnacht – Mahotsukai
Heer wind – NaturalBornRiddim

Dit houdt in dat we afscheid nemen van Mahotsukai en NaturalBornRiddim – bedankt voor het meedoen!
We gaan met 3 deelnemers naar de finale, ronde 10 van de Schrijfmarathon 2015.

Deelnemers, jullie krijgen de volgende opdracht per email toegezonden en hebben tot en met 14 november 2015 om middernacht om de finale opdracht in te leveren. Gefeliciteerd met deze uitslag, succes en veel plezier met het schrijven!

© EWA Nederland

3 thoughts on “Schrijfmarathon 2015: Uitslag stemronde 9 (halve finale)

 1. Een marathon is topsport, en om in die analogie te blijven: ik heb te vroeg in het seizoen gepiekt 🙂
  Ere wie ere toekomt: proficiat voor Liza, Meisje, Thislexy! Maak er een mooie finale van en haal het beste in je naar boven!
  Antoinette, dank voor de feilloze organisatie! Maar vooral: dank aan de lezers en stemmers!
  Ik heb met heel veel plezier meegedaan.
  Ciao,
  Mhtsk

 2. nickje says:

  Wat heb ik genoten van al deze verhalen! Ik vond het stemmen echt heel moeilijk. Want er waren bij ieder verhaal wel elementen waarvan ik dacht.. tja, dat zou mijn stem verdienen. Helaas mocht je maar 1 x stemmen dit keer.
  Wat echt heel jammer was, want voor mij waren er echt twee verhalen die ik allebei even mooi vond. Even goed geschreven. Even origineel. Even pakkend.
  Voor mij was het de keus tussen Walpurgisnacht en Amore Ardente. Beiden geweldig geschreven. Ik geloof dat mijn uiteindelijke stem is gegaan naar Amore Ardente. 🙂

  Daarnaast waren de verhalen over Pinkelientje en Heer Wind allebei heel erg erotisch prikkelend vond ik zelf tijdens het lezen. En eigenlijk (in een erotische verhalenmarathon) zou daar ook naar gekeken moeten worden. Vond ik. Dus dat was weer twijfelen.

  Dan dat onbehoorlijk taalgebruik. Ik vond het eigenlijk meer komisch en een tikkeltje ondeugend. De onverwachte komst van de onderwijsinspectie vond ik geweldig. Dus ja, ik heb het echt heel moeilijk gehad. 😀

  Rest mij alleen nog om de overblijvende schrijvers heel veel succes te wensen met hun volgende opdracht en me alvast te gaan verheugen op de komende bijdragen.
  En voor de afvallers.. Enorm bedankt voor al jullie bijdragen tot nu toe! Ik heb persoonlijk ontzettend genoten van jullie verhalen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *