Struinsels™ #16

We zijn aangekomen bij de zestiende editie van Struinsels™. Na deze editie volgen er nog vier in de huidige vorm. Struinsels™ wordt een heuse nieuwsbrief die (om te beginnen) eens per maand gaat verschijnen. De nieuwsbrief gaat jullie attenderen op interessante berichten, op competities, op tips & trucs en op nieuws vanaf onze website, of vanuit EWA Nederland.

Wil je dit niet missen? Abonneer je dan op de nieuwe Struinsels™

Wist je dat je prijzen kunt winnen door je te abonneren op Struinsels™ of op nieuwe berichten (in de rechterbalk)?

Winnaar EroScripta schrijfwedstrijd

Op 17 oktober werd de winnaar van de EroScripta schrijfwedstrijd bekend gemaakt. Dat is geworden Tamara Haagmans met haar verhaal ‘Loverboy’. Met 25,16% van de stemmen wist zij de andere negen verhalen achter zich te laten. De rest van de uitslag zag er als volgt uit:

1 – Loverboy – Tamara Haagmans
2 – Meatlove – Doornaert & van der Leest
3/4 – Oud & nieuw – Fenne van Heemstede
3/4 – Vind je lust! – Erik Grasook
5 – Belchite – Mahotsukai
6 – Sieraad voor de Geest – Rolf van der Leest
7 – Kasteelromance – Meisje71
8 – Strijkhulp – Luckyman
9/10 Jacqueline – Hendrik van Oordt
9/10 Keverjacht – Jolies Heij

‘Belchite van Mahotsukai’ werd unaniem gekozen als jury-winnaar.

Halve finale schrijfmarathon

De uitslag van de halve finale van de Schrijfmarathon 2015 werd op zaterdag 24 oktober bekend gemaakt. De voorafgaande week woedde er een titatenstrijd tussen de vijf overgebleven deelnemers. Voor de deelnemers was het reuze spannend omdat ze tijdens de stemweek niet konden zien hoe ze ervoor stonden, maar ook van achter de schermen, vanwaar de resultaten wél zichtbaar waren, werden de nagels alleen maar korter gekauwd. Wat was de strijd spannend! Wat waren de verhalen goed! Helaas redden Mahotsukai en NaturalBornRiddem het niet tot de finale. Liza Daen, meisje71 en ThisLexy gaan strijden om plaatsen 1, 2 en 3. Op 15 november kunnen jullie weer stemmen en op 21 november wordt de winnaar van de Schrijfmarathon 2015 bekend gemaakt. Zet de data in jouw agenda!

Nederlandse seksbloggers

sexonkeyboardHet zal jullie niet ontgaan zijn dat er tussen EWA Nederland en NBRplaza een samenwerkingsverband is waarbij een lijst van alle aan ons bekende seksblogs in Nederland en België is opgesteld. Het ging hier niet specifiek om Nederlandstalige blogs, maar om blogs waarvan de eigenaar in Nederland of België woont. Alle blogs zijn beoordeeld aan de hand van een aantal technische onderdelen, alsook de algemene uitstraling en inhoud. Deze lijst gaan we geregeld bijwerken, dus weet jij van seks- of erotische blogs die niet op de lijst staan, laat het ons weten en we zorgen dat die er een volgende keer wel bijstaan.

Editio Schrijfwedstrijd

Editio heeft een debutantenschrijfwedstrijd waarvan de sluitingsdatum 11 november is. Deze schrijfwedstrijd is al sinds september aan de gang. Wil je meedoen, dan heb je nog tot 11 november om jouw verhaal in te leveren, maar je kunt ook gaan stemmen op de verhalen van andere debutanten. Er zitten juweeltjes tussen!

NaNoWriMo

Aanstaande zondag begint NaNoWriMo. Er is nog tijd om mee te doen . Zelfs als je maandag begint met schrijven dan kan je het ook redden. We hebben al eerder tips gegeven naar links voor NaNoWriMo, maar pas ontdekten we nog meer tips:

Kom op! Wie doet mee?

Struinsels™ #17 verschijnt op 13 november 2015.

© EWA Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *