Schrijfmarathon 2015: Uitslag finale stemronde!

Het is uiteindelijk zo ver: we kunnen de winnaar van de Schrijfmarathon 2015 bekend maken.

Maar voordat we dat doen, willen we jullie aandacht erop vestigen dat er vanaf maandag 14 december ingeschreven kan worden voor de Schrijfmarathon 2016. Noteer de datum: 14 december. Ben je bang dat je het alsnog vergeet, abonneer je dan in de zijbalk op nieuwe berichten en je krijgt in seintje in jouw inbox.

Dan… *tromgeroffel*

 

2015-10a

 

In de finale stemronde van de Schrijfmarathon 2015 zijn er 80 stemmen uitgebracht en is, met een grote meerderheid, de winnaar van de Schrijfmarathon 2015 geworden:

Liza Daen!

 

De officiële uitslag van de finale ronde is als volgt:

Winnaar Schrijfmarathon 2015 met 38 stemmen:
De getuigenis van Qiàn Bu – Liza Daen

Op de tweede plaats met 25 stemmen:
Cut! – Thislexy

Op de derde plaats met 17 stemmen:
De Fearless- meisje71

 

2015-10b

 

Gefeliciteerd iedereen!

We willen deze drie deelnemers en alle andere deelnemers die in de eerdere rondes zijn afgevallen van harte bedanken dat we hebben mogen genieten van jullie verhalen. Een ieder wordt uitgenodigd om mee te doen aan de Schrijfmarathon 2016. Daarnaast gaat onze dank ook uit naar de lezers en stemmers. Zonder jullie hadden we het niet kunnen doen!

De drie winnaars nemen op 28 november bij de laatste bijeenkomst van dit jaar hun prijzenpakket in ontvangst.

Vergeet niet: inschrijvingen voor de Schrijfmarathon 2016 opent op 14 december 2015!

© EWA Nederland

13 thoughts on “Schrijfmarathon 2015: Uitslag finale stemronde!

 1. Een verdiende eerste plaats, gefeliciteerd Liza! Je hebt een prachtige reeks verhalen geschreven van constante hoge kwaliteit. Ik heb ervan genoten. Hulde ook voor Meisje en Thislexy, jullie kunnen met meer dan opgeheven hoofd en met gepaste trots terugkijken op je prestatie. Nogmaals proficiat Liza!

 2. Tjonge wat was dit spannend zeg! Het verhaal van Liza is absoluut een terechte winnaar, gefeliciteerd meis, je hebt jezelf overtroffen! Ook felicitatie voor ThisLexy op nummer 2, goed gedaan!
  Ik vond dit zelf ook niet mijn beste verhaal. Had een beetje last van de spanning denk ik ook. Soms lukt het wel en soms lukt het niet, frustrerend is dat! 😉
  Antoinette bedankt voor het organiseren van deze Marathon, er zitten voor jou ook heel wat uurtjes in. Het is wel heel gek dat er nu geen nieuwe opdracht in mijn mailbox verschijnt :-). Alle medestrijders, lezers en stemmers ook ontzettend bedankt! Het was een hele ervaring.

  Liefs,
  meisje

  • EWA Nederland says:

   Jij bedankt voor het meedoen. Ik kan nog zoveel organiseren, maar zonder deelnemers wordt het niets. En… *hint-hint* … vanaf februari kan je weer opdrachten in je inbox krijgen… schrijf gewoon in december in voor de Schrijfmarathon 2016 🙂

 3. Jor Adam says:

  Gefeliciteerd Liza!

  Een goed geschreven, soepel lopend verhaal wat mij naar binnen zoog en in een erotische flow deed uitlezen. Misschien niet het geilste verhaal, maar wel het lekkerste.
  Thislexy en Meisje ook bedankt voor jullie yummie verhalen. Ik kijk uit naar de volgende editie!

 4. De strijd gestreden, het leed (van “nèt geen eerste plaats”, nou ja… “nèt…”) geleden. Ik kijk terug op een lange, mooie (wed)strijd en een zinderende finale. Mijn felicitaties uiteraard voor de onvolprezen Liza Daen en medestrijdster meisje-71, maar niet minder naar de andere dare devils die hun kunnen de afgelopen maanden in de strijd hebben gegooid. Dank aan alle stemmers die mijn schrijfsels konden waarderen.
  Last, but surely not least, naar Antoinette en de mensen om haar heen die dit toch allemaal maar “even” bedenken en in goede banen leiden. En laten we de sponsoren niet vergeten, zeker niet. Ik kom de 28e tenslotte graag een prijs in ontvangst nemen, Laten we wel zijn. 🙂

  Hartelijke groeten,
  Lex.

 5. Gewaardeerde finalisten en EWA Nederland,

  Een constant hoog niveau, dat mij meerdere maken tot aan de grens van waanzin heeft gebracht. Kan de geschiedenis in als een wedstrijd van formaat met een winnares die in de finale zelfs het aardse niveau oversteeg.

  Rolf van der Leest

 6. willem van batenburg says:

  Beste schrijvers,
  behalve de winnares, de finalisten wil ik ook alle andere deelnemers bedanken voor alle inzet en
  geleverde prestaties. Daar zou eigenlijk ook een boekje van moeten worden gemaakt toch?
  Hopelijk zie ik veel mensen volgende week zaterdag bij de prijsuitreiking.
  Misschien moet de bijeenkomst 1 uurtje langer duren zodat de beoordelingen van de ingeleverde
  verhalen niet in het gedrang komen. Of anders zullen de critici zich deze keer moeten beperken tot
  de hoofdzaken en de bijzaken in een extra email stoppen.
  En Antoinette, grote klasse hoor wederom!!
  Hartelijke groet, Willem.

  • EWA Nederland says:

   Bedankt Willem! Het was een mooi Schrijfmarathon jaar!
   En volgende week… ik ga gewoon nog een stukje strenger dan normaal op de tijd letten 😉

 7. Pingback: De schrijfmarathon | Spinsterstories
 8. nickje says:

  Nou ja…
  Ik kan wel zien dat ik redelijk opgeslokt wordt door mijn schrijfwerk en andere verplichtingen. Ik had dit dus serieus gemist.

  Liza, giga gefeliciteerd met jouw eerste plaats. Een prachtig finale verhaal dat de eerste prijs verdient in mijn ogen.

  Iedereen die verder heeft meegeschreven aan de marathon, die heeft gestemd, die heeft bedacht, ondersteund of anderszins aan de zijlijn heeft gestaan… vreselijk bedankt voor het deze marathon voor mij een waardevolle ervaring maken. .
  Ik kan met recht zeggen… ik heb ervan genoten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *