Struinsels™ #19

We zijn aangekomen bij de één na laatste editie van Struinsels™ in zijn huidige vorm. Wil je de Struinsels™ blijven lezen, abonneer je dan nu op de EWA nieuwsbrief.

Sinterklaas is geweest en al weer lang terug naar Spanje en inmiddels hoor je overal op de radio kerstliedjes en zie je overal om je heen kerstverzieringen. Hebben jullie de kerstboom al staan? Ikke niet, maar het is hier wel ‘kerstig’ hoor! Een boom vind ik zo’n gedoe, maar we hebben wel een leuke schaal met ballen en lichtjes, lichtjes op de dressoirs en een mini kerstboom die niet op- of afgetuigd moeten worden. Het kerstmaal is besproken en we hebben een leuk samenzijn in het vooruitzicht. Hebben jullie ook al plannen gemaakt voor kerst?

Wintervertellingen

Als je het hebt over kerst, denk je aan sneeuw en aan winter. Misschien zit je lekker knus binnen bij de kachel en begint er zich een mooi winterverhaal in jouw gedachten te vormen. Als jij in maximaal 400 woorden dat typische gevoel van winter kan beschrijven, dan moet je echt meedoen aan de Korte Verhalenwedstrijd Wintervertellingen van HeelNederlandSchrijft. De hoofdprijs is een leuke hotelovernachting, maar er valt ook nog een publieksprijs te winnen!

Kadootjes!

kadoOver kerst gesproken… heb je zin om dit jaar de cadeautjes eens helemaal anders aan te pakken? Geef dan in plaats van de standaard cadeaubon een creatief cadeau. Op deze sites vind je vast wat leuke ideeën om mee aan de slag te gaan:

Trek de aandacht!

Modellen, fotografen en visagisten! Opgelet!

Wil je de aandacht trekken van de juiste mensen bij de juiste bedrijven? Maak een profiel aan bij Picitz. Het is helemaal gratis en je kunt het zo lang gebruiken als je wilt. Bouw zelf een netwerk op social media. Picitz ondersteunt jouw netwerk en combineert het met die van hen. Ze geven je zelfs tips over het gebruik van social media en het promoten van jezelf of jouw werk.

Het eindejaarsfeest

Wat vinden jullie van een bedrijfsfeestje aan het eind van het jaar? Of misschien hebben jullie in de familie jaarlijks rond kerst een gezellige samenzijn? Iedereen lijkt een eigen mening te hebben over eindejaarsfeesten. Hebben jullie de schrijfuitdaging van december al gezien? Schrijf een erotisch verhaal van maximaal 1500 woorden (of een gedicht) over een eindejaarsfeest en link het uiterlijk 31 december 2015 op de website.

Schrijfmarathon 2016

Hebben jullie het gezien? We hebben nog maar net de Schrijfmarathon 2015 afgesloten, maar inmiddels is de inschrijving voor de Schrijfmarathon 2016 al geopend. De regels zijn voor de komende schrijfmarathon iets aangepast, maar het concept blijft hetzelfde. Je moet een lange adem hebben voor de schrijfmatathon. Het is een lange termijn uitdaging waar je, hoe verder je in de wedstrijd komt, veel van kan leren. Durf jij deze uitdaging aan? Durf jij jezelf uit te dagen? Schrijf je dan snel in voor de Schrijfmarathon 2016. Wees er snel bij, want er zijn maar 50 deelnemersplaatsen!

Volgende editie

De 20e en laatste editie van Struinsels™ in zijn huidige vorm verschijnt op 24 december 2015.

Vergeet het niet!

Abonneer je nu op de EWA nieuwsbrief.

© EWA Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *