Struinsels™ #20

Voordat het tijd is voor het feestgedruis om in alle geweld om ons heen los te barsten, is het tijd voor een moment van stilte – de allerlaatste Struinsels™ in deze vorm. Vanaf volgende maand verschijnt Struinsels™ als een email nieuwsbrief, dus als je die wil blijven lezen, zorg dan dat je er snel voor inschrijft.

Realistische kunst

Enige tijd geleden zag ik een bericht op Facebook waarbij ik dacht dat ik naar een foto van een object zat te kijken, maar toen ik naar de reacties bij de foto keek, bleek het een foto van een schilderij van een object te zijn. Mijn interest was gewekt. Ik kwam terecht op de website van Saatchi Art, waar Lorenzo de Bruin, woonachtig in Oud-Beijerland, een pagina heeft. Achttien foto’s van zijn schilderijen staan er op deze site. Verwonder je!

Een roman schrijven? Doe het in zes dagen!

Droom je er nu al lang van om een roman te schrijven? Ben je toevallig tijdens de feestdagen vrij en heb je tijd om te schrijven? Je hebt maar zes dagen nodig om een roman te schrijven. Volg de stappen in de schrijfoefening op de website van Schrijven online en schrijf jouw roman in zes dagen!

Win een boek!

Door het liken van een Facebook-pagina en delen van een bericht over het boek Het Inprentum van W.E. Strijker, maak je kans om dit boek te winnen.

Winnaar EWA Winactie

Op 15 december is de winactie van EWA Nederland afgelopen. De winnaar van deze winactie is geworden: Anita H.! Van harte gefeliciteerd, Anita. Jouw prijzen – Lustkronieken en Lustkronieken 2 van Liza Daen en de WeVibe 3 – zijn inmiddels onderweg naar je. Veel plezier ermee!

In januari hebben we weer een winactie, dus hou de website in de gaten!

Audioporn

Weten jullie nog dat mijn verhaal, Het briefje, de tweede plaats heeft gehaald in de Natte Herfst Erotica Fest van NBRplaza? Ditzelfde verhaal werd ook ingesproken door Eva, als audioporn. Heerlijk om het verhaal terug te horen, ga maar luisteren!

Na Herfst komt Winter!

Van zomer naar herfst naar winter… NBRplaza weet hoe het moet. Eerst was er de Hete Zomer Erotica Fest, toen de Natte Herfst Erotica Fest en nu de Wilde Winter Erotica Fest. Kom op, schrijf een verhaal dat past in dit thema en link het verhaal bij NBRplaza. Heb je zelf geen blog, maar je wil wel een verhaal schrijven? Je kunt contact opnemen met NBRplaza en het verhaal daar laten plaatsen als gastbericht, maar je kunt ook van de EWA Schrijfservice gebruik maken. Vermeld alleen duidelijk dat het verhaal voor de Wilde Winter Erotic Fest is.

#Curvepower

Uiteindelijk! Uiteindelijk een winkel die laat zien dat niet alle vrouwen slanke dennen zijn, die curves laat zien op de catwalk. Ik heb niets tegen reclames waarin alleen slanke vrouwen te zien zijn, maar het zal fijn zijn om een gebalanceerde mix te zien van alle vormen en maten die er bestaan en dit reclamefilmpje van M&S Mode is een goed begin!

Fijne dagen!

Er rest me alleen nog om jullie een fijne kerst en prachtige uiteinde te wensen. Iedereen, fijne dagen!

Vergeet niet: Schrijf je in op de nieuwe Struinsels™ en mis niets!

Bron foto

© EWA Nederland

4 thoughts on “Struinsels™ #20

 1. Hoi Antoinette,

  Bedankt voor alle struinsels in web-page formaat. Ik kijk uit naar de eerste digitale (e-mail) nieuwsbrief.
  Die schilder die je noemt, die kan er inderdaad wat van zeg. Maar ja, als je het zo mooi kunt schilderen, waarom dan niet fotograferen… 😉 Ik vind dat je mag zien dat iets getekend of geschilderd is. Of juist gefotografeerd.
  Zes dagen om een roman te schrijven???? Het lukte mij al niet om in dertig ‘NaNoWriMo dagen’ een boek te schrijven…

  Jij/Jullie ook fijne feestdagen en alvast een goed begin gewenst.

  Groeten,
  Lex.

  • EWA Nederland says:

   Bedankt Lex, dat je zo’n trouwe lezer bent van Struinsels™! Ik vind het spannend, de eerste email-nieuwsbrief!

   Jullie ook hele fijne feestdagen gewenst! Maak er mooie dagen van 🙂

   ~ Antoinette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *