Het Podium: Studio Raw Edge

IMG_0229

 

Nou, of ik mezelf even wil voorstellen op het Podium? Natuurlijk wil ik dat, want het leek mij ook wel zo fair voor de zwoegers die voor de EWA workshop van 31 januari een beeld van mij als inspiratie voor hun mooie verhalen hebben genomen.

Hoe kom ik nu tot zo’n beeld? Eigenlijk weet ik het zelf ook niet precies, maar het is denk ik te vergelijken met het schrijven van een verhaal. Het ontstaat uit fragmenten, van in mijn hoofd opgeslagen beelden, knipsels uit magazines of boeken van inspirerende fotohelden als Helmut Newton en Marc Lagrange. Beelden die dagelijks in mijn hoofd voorbij komen. Die beelden komen samen in een proces van duwen en trekken tot ik tevreden ben. Herkenbaar? Elke keer leer ik weer van mezelf, de techniek en de samenwerking met het model.

Studio Raw Edge is een pseudoniem en komt voort uit, zeg maar, fotografie met een ruw randje. En dat is het ook, soms wat kinky en soms met wat glamour. Ik ben niet van lief, leuk en schattige foto’s. Het is mijn doel om beelden en modellen krachtig en soms rauw neer te zetten. Ik werk daardoor vaak met schaduw en filmisch licht. Dit versterkt vormen en geeft contrast.

Erotiek is een belangrijk onderdeel in mijn leven en fotografie geeft mij de mogelijkheid om fantasie te vertalen naar beelden. Momenteel ben ik bezig met een project waarin bondage een rol speelt. Dit is erg inspirerend en geeft veel innerlijke voldoening.

Een aantal van mijn beelden zijn gebruikt als boekcover voor ero-auteurs als Liza Daen en Rolf van der Leest. Hierin is het geweldig mooi om met de auteur een beeld samen te stellen, dat een afspiegeling is van een gebeurtenis of nieuwsgierigheid opwekt. Ook zijn beelden gepubliceerd in het online magazine NIF. En daar ben ik natuurlijk erg trots op!

Bedankt voor het lezen en als je op de hoogte wilt blijven van mijn werk volg mij dan op twitter of ga naar mijn website voor meer info over fotoshoots.

Groeten Studio Raw Edge

 

IMG_1183

4 thoughts on “Het Podium: Studio Raw Edge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *