Schrijfmarathon 2016: Vierde stemronde

stilettos
Bron foto

De zon schijnt, het is 25 graden en tijd voor korte rokjes, blote benen en hoge hakken. Bedenk maar wat een prachtig gezicht het is wanneer een vrouw trots op haar hakken loopt, hoe prachtig haar lichaam dan tot zijn recht komt – ja, hier spreekt een liefhebber van hoge hakken!

Heerlijk, en dan sluit de opdracht voor deze ronde van de Schrijfmarathon er perfect op aan!

Zoals ook in vorige rondes, vragen we jullie wederom om zoveel mogelijk feedback op de verhalen te geven. Door middel van feedback weten de schrijvers wat ze kunnen verbeteren.

De opdracht voor ronde 4 was:

‘Naaldhakken’

Voor deze ronde geef ik jullie één woord om mee te werken en me een erotisch stuk van 350 woorden te sturen.

De bijdragen van de deelnemers zijn anoniem en in willekeurige volgorde geplaatst.

Lees alles en stem dan op de 3 verhalen die jou het meest aanspreken. Je kunt niet op meer dan 3 stukken stemmen, maar ook niet op minder. Vergeet niet om op de knop ‘Finish Survey’ te klikken als jij jouw drie keuzes hebt aangevinkt.

Deelnemers mogen niet bekend maken welke zin ze geschreven hebben.

Per persoon mag maar 1 keer gestemd worden.

Bij het bekend maken van de uitslag van deze stemronde, vertellen we ook welk verhaal van welke deelnemer is.

Veel leesplezier!

© EWA Nederland


1. La Traviata

Iedereen op kantoor is bang voor zeg-maar-Cathy, de directiesecretaresse.
Streng, vlammend rode knot, strikt mantelpak, ík keek haar nooit rechtstreeks aan.
Tot wij tweeën bij een teambuilding overbleven. De vraag Wat weet niemand van je? beantwoordde ze met de wijsvinger op haar lippen “Als ik echt uitga draag ik geen slipje”.
Ze knipoogde, ik bloosde. Echt uitgaan is voor haar opera, ik ben operafanaat, voor ik het wist hadden we een Stopera-date.

Bovenaan de trap staat Cathy op adembenemende roodkoperen Louboutins in een mintgroene robe die haar lichaam omvat als een handschoen. Rillingen dwarrelen langs mijn rug.
“Goedenavond mevrouw” zeg ik, gemaakt kalm.
“Dag Thomas” glimlacht ze en kust mijn lippen!

Onze zitplaatsen zijn verstopt achter pilaren. Vragend blijft ze staan, ik stamel verontschuldigend, hoofdschuddend gaat ze zitten.
Halverwege de voorstelling leunt ze tegen mij aan.
“Zo zie ik alles tussen de pilaren”.
Als het drama zich ontvouwt ademt ze dieper en leunt zwaarder. Ik kan alleen maar staren naar haar openvallende split die steeds meer opwindend been onthult.
“Niet gluren!”
Door de tik op mijn pols valt mijn programma. Ik buk, pak het, kijk haar aan en streel welbewust haar kuit. Glimlachend slaat ze haar nagels in mijn knie, grijpt mijn oor, fluistert: ” Gevaarlijk Tommie!” Ze likt mijn oorlel. Ik verstar, haar glimlach wordt breder.

Gran Dio, morir begint. Kreunend flipt Cathy haar stiletto uit en fluistert: “jij de andere”. Ik kniel, bevrijd haar voet en begin deze te kneden. Zuchtend leunt ze achterover en zet haar andere voet in mijn kruis, op mijn erectie. Mijn adem stokt. Met korte veegjes streel ik vanaf haar voet omhoog, steeds iets hoger. Bij haar knie gekomen glijdt ze iets onderuit. Ik voel de zachte binnenkant van haar dij. De vlinders in mijn buik worden wild als ze mijn haar grijpt. Nog hoger, vingers slippen over haar zoete vocht…
Hard trekt ze mijn hoofd achterover, ik onderdruk een kreet.
“Zit Tommie. Later, misschien.”
Als ik na het slotapplaus haar stiletto’s vastgesp en schor zeg “Alstublieft mevrouw”
heft ze met één nagel mijn kin op, schudt haar hoofd en zegt:
“Mevrouw? Meesteres!”


2. High Heelys

Alleen het geluid van haar naaldhakken verbreekt de stilte in de nacht. De man met het koffertje gaat een loods binnen. De goedgetrainde Jade weet dat ze hem moet volgen. Van Dijk, de miljonair, wil nu weleens resultaten zien. Ze is nog maar net binnen of een sterke arm omsluit haar lichaam, haar hartslag schiet in haar keel. Een hand gaat voor haar mond, schrik vloeit door haar lijf.
“Stil Jade,” fluistert de aanvaller in haar oor.
Meteen is ze opgelucht. Het is Graig, die irritant lekkere privédetective die steeds overal opduikt en haar plannen dwarsboomt.
“Verdomme Graig, ik schrik me rot,” fluistert Jade. “Wat doe jij hier!?”
“Hetzelfde als jij vermoedelijk,” zegt hij droogjes.
Hij bekijkt haar even van top tot teen.
“Je ziet er weer lekker uit Jade, maar uhm… naaldhakken?”
“Zo voel ik me minder klein,” reageert Jade fel. “Wie volg jij?”
Voordat hij antwoord kan geven starten er twee scooters, die vervolgens de loods uitrijden.
“Nu niemand meer,” zegt hij geïrriteerd.
“Jammer voor jou!” roept Jade opgewonden terwijl ze op een knopje in de voetzolen van haar naaldhakken drukt. Een mechanisme komt in werking, er klappen wieltjes uit haar hakken en vanonder haar voetzolen.
“Leuke gadget, maar dat red je nooit!” Schreeuwt Graig haar na terwijl ze de loods uitskate. Graig’s geroep leidt haar af, ze let niet goed op en valt languit op de grond. Mopperend ziet Jade de scooters in de nacht verdwijnen. Graig komt hoofdschuddend naar haar toe gelopen en steekt zijn hand uit.
“Toch niet zo’n goed idee, naaldhakken met wieltjes,” grinnikt hij. “Alles oké?”
Boos staat Jade op en trommelt Graig op zijn borstkast.
“Het is allemaal jouw schuld!”
Hij pakt haar vuisten beet en draait moeiteloos haar armen achter haar rug.
“Je bent nog veel lekkerder als je boos bent.”
Brutaal kust hij haar. Totaal overrompeld kust ze hem terug, hun tongen verstrengelen. Haar boosheid verdwijnt, hij kust fantastisch. Zijn handen laten haar polsen los en ze slaat haar armen om zijn nek. Hier fantaseert ze al tijden van, zoenen met Graig, seks met hem. Ze wilt hem. Hier, nú!


3. Fantasie versus werkelijkheid

Sierlijk trek ze haar onlangs verworven ‘patta’s’ aan, dit geeft haar een ultiem vrouwelijk gevoel. Een kort rokje legt nog meer accent op de ‘Manolo Blahnik’ naaldhakken. Alleen al de geur van de nieuwe schoenen maakt haar opgewonden. Ze stelt zich voor hoe ze straks met haar handen tegen de muur staat terwijl zijn handen vanaf haar stiletto’s naar haar billen glijden. In gedachte voelt ze zijn vingers al bij haar naar binnen gaan, dat alleen al is het kopen van de veel te dure schoenen waard. Ze houdt het niet meer van geilheid als ze fantaseert hoe hij haar op het bed duwt, haar enkels vastpakt en haar keihard in haar seksgrotje neukt. Ze voelt haar slipje kletsnat worden…
‘Ok focus,’ even een make-upje en dan… ‘Pff ik ben alweer bijna te laat.’ De hele weg ernaartoe dwalen haar gedachten af en fantaseert ze over alle dingen die hij met haar gaat doen, terwijl ze haar Manolo’s aanhoudt natuurlijk. ‘Straks houdt hij helemaal niet van stiletto’s’, vraagt ze zich opeens onzeker af.
“Wow wat zie je er mooi uit,” zegt hij, iets dat elke vrouw graag wil horen. Haar zelfvertrouwen groeit en ze voelt zich supersexy op haar Manolo’s, hij bekijkt haar goedkeurend van top tot teen. “Geil,” stottert hij waarop hij zich niet meer kan inhouden en al in de gang begint hij haar te zoenen, zijn handen verdwijnen gelijk onder haar rokje. “Ik heb zo een zin in je,” gromt hij en zij heeft zin in zijn harde staaf!
Ze ontknoopt zijn broek en buigt voorover. Haar benen houdt ze recht en haar naaldhakken duwt ze in het tapijt. Haar mond wordt steeds vochtiger en hij trekt zachtjes aan haar lange blonde haren terwijl hij zijn stijve gewillig en hardhandig diep in haar keel duwt. Dat vindt ze zo geil… “Ga je mee naar boven?” kreunt hij. Dan, net als ze opgewonden haar Manolo’s op de eerste traptrede wil zetten in de hoop dat al haar fantasieën uitkomen, hoort ze hem zeggen. “Doe je wel even je schoenen uit?”


4. Niet voor de poes

Dit keer wilden ze iemand die van aanpakken wist. Die wist wat ze wilde, en haar mannetje stond in deze keiharde zakenwereld.
Om 13.50 uur maakte de secretaresse duidelijk dat de sollicitante aanwezig was, met opgetrokken wenkbrauwen zei ze “deze dame is niet voor de poes”.
Op dat moment stapte ze binnen.
Mijn GOD, wat een verschijning. Die naaldhakken, wel 15 cm hoog.
Celine had al snel in de gaten wat voor vlees ze in de kuip had.
Ze zou er alle moeite voor doen om deze baan te krijgen.
Het gesprek kwam op de naaldhakken van Celine. Of ze daar echt zo goed op kon werken? Nou als de heren haar de kans gaven wilde ze dat graag vanavond laten zien. “Kom om 19 uur maar naar mijn appartement”. Dan mogen jullie daarna beslissen of ik de baan heb ja of nee 😉
Om 19 uur waren beide heren bij het appartement, Celine deed open, geheel naakt stond ze daar, met enkel haar naaldhakken aan.
Voor ze wist stond ze tegen de muur, waar Hein haar ruw betaste. Dit geile sletje wilde dus graag zichzelf op naaldhakken omhoog werken? Laat maar zien wat je in de kuip hebt jongedame. Ze voerde de heren mee naar haar slaapkamer. Daar zagen ze haar uitgebreide collectie naaldhakken, de een nog hoger en geiler dan de ander.
Met enkel haar naaldhakken aan ging ze languit op bed liggen spelen met zichzelf, “komen de heren mij een handje helpen?”. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd.
Ze sloeg haar benen om de nek van Hein, terwijl de naaldhakken heerlijk priemden in zijn rug, likte hij haar clitje alsof het een mals stukje vlees was. Max hield haar vast bij haar hakken, terwijl zijn pik diep in haar warme mondje gleed. Luidgrommend kwamen ze klaar.
De heren waren het er al snel over eens, ze kreeg naast een riant salaris, elke maand nieuwe naaldhakken, op voorwaarde dat ze maandelijks op deze manier verslag uitbracht aan de heren over het zusterbedrijf. Inderdaad, dit geile sletje op naaldhakken was niet voor de poes, maar stond haar mannetje wel.


5. E.H.N.O

Meester keek mij ongelooflijk trots aan toen ik mij aan Hem presenteerde, omdat ik voor het eerst de nieuwe schoenen aan had die Hij speciaal voor mij had gekocht. Naaldhakken kopen had ik zelf altijd vermeden omdat ik er niet zo goed op kan lopen. Maar vandaag droeg ik ze met liefde voor Hem.
De aanblik van mij, in mijn sexy lingerie en hoge hakken, bezorgden Hem spontaan een stijve. Zijn opwinding stak Hij niet onder stoelen of banken. Met woorden en Zijn meesterlijke vingers wist Hij mij al snel zo geil als boter te krijgen. Het duurde gelukkig niet lang voordat ik Zijn meesterwerk uit zijn benarde positie mocht bevrijden. Even mocht ik Hem lekker pijpen, maar toen hielp Meester mij omhoog en kreeg ik de opdracht om met mijn handen op de bank te leunen.
Hij zei nog dat ik door die schoenen nu de perfecte neukhoogte had. Uiteraard was ik dat met Hem eens. Voorheen moest ik bij dit standje op mijn tenen staan namelijk. Eigenlijk was dat ook de reden waarom ik deze hoge naaldhakken heb gekregen.
Meester schoof Zijn meesterwerk in één vloeiende beweging naar binnen en begon meteen te stoten. Dat rauwe, bezitterige neuken vind ik heerlijk. Samen met de geile woorden die Meester gebruikte was ik al snel de wereld om mij heen vergeten. Ik wilde Hem voelen, diep van binnen. Zijn zaad wilde ik ontvangen, Zijn trots verdienen. Opnieuw kwam dat moment veel te snel naar mijn zin. Ik voelde Hem opeens verstijven. Dat was genoeg om mij een wild orgasme in te laten duikelen. Toen stootte Meester nog een keer heel hard en kwam grommend in mij klaar. En ik? Ik verloor mijn evenwicht door die harde stoot. Mijn gil van de pijn, omdat ik mijn enkel verzwikte, overstemde letterlijk alles.
Nu zit ik te bibberen van de pijn in een kille, klinische wachtkamer van de E.H.B.O, samen met Meester, want mijn enkel is zeker drie keer zo dik is als normaal.
Zei ik net E.H.B.O.? Ik bedoel natuurlijk bij de E.H.N.O, de Eerste Hulp Na Orgasme.


6. Tweestrijd

Zijn ogen volgden de lijnen van haar zomerjurkje. Ontspannen zat ze op het terras, zich niet bewust van zijn ogen.
Haar huid stak mooi af tegen de donkerblauwe stof, gespannen bij haar borsten maar fladderend bij haar knieën.
Een lach die hem betoverde, glinsterende haren in de zon.Zijn ogen zakten verder, goed gevormde kuiten, smalle enkels en hakken die zijn mond droog maakte.
Donkerrood leer aan haar voeten, een donkerblauwe naaldhak maakte het plaatje af.
Hij likte zijn lippen, ging iets verzitten en liet zijn fantasie gaan.Haar ogen hielden de zijne vast, betrapt keek hij naar beneden. Hoe lang had hij lopen staren? Hoeveel had ze gezien?

Hij keek op van haar stem, ze vroeg of ze bij hem mocht plaatsnemen.
Schaapachtig knikte hij, onderwijl zijn ogen verder de kost gevend.
Ze bespraken koetjes en kalfjes, beiden bewust van de spanning.
Hij voelde een voet langs zijn been omhoog kruipen, haar naaldhak prikte zachtjes in zijn kruis.
‘Bevalt het wat je ziet?’, vroeg ze terwijl ze hem plagend met haar hak bewerkte. Haar ogen ondeugend, haar lach verleidelijk.

Met rode wangen bevestigde hij, wiebelend in zijn stoel. Haar hak pinde hem vast, langzaam maar doelbewust wreef ze langs zijn stijf wordende pik.
Een glas wijn ontspannen in haar hand, haar jurkje iets opwaaiend. Hij zag haar tepels priemen,
zag dat zij ook genoot. Steeds verder durfde ze te gaan, haar hak vond de ingang van zijn broekspijp.
Hij begon nu echt te zweten, kleine druppeltjes parelden op zijn hoofd.
‘Zullen we ergens anders heen gaan? , vroeg hij bijna smekend.

Haar lach parelde over het terras, ze had nog teveel plezier. Hij voelde de druk toenemen terwijl zijn ogen genoten van haar diepe decolleté
‘Geniet je er niet van dan?, vroeg ze lichtelijk sadistisch.
Hulpeloos maar opgewonden keek hij haar aan, de tweestrijd was op zijn gezicht te lezen.
Haar wijsvinger streelde de blanke huid van haar bovenbeen. Plagend ging ze steeds iets hoger,
haar grip op hem verstevigend.

‘Ik vroeg je iets, geniet je er niet van dan..?


7. Dresscode

“Naaldhakken” zei ik resoluut toen je me vroeg wat je aan moest. Het maakte me eigenlijk niet uit wat jij aan zou trekken. Ik herinner me de laatste keer dat wij elkaar zagen nog verdomd goed. Toen droeg je prachtige lingerie , die jouw vrouwelijke vormen perfect benadrukten. Die dag wist je me te verblinden, dus ik vertrouwde volledig op jouw vermogen om mijn voorliefde voor al wat schoonheid is aan te wakkeren. Hoe kon ik weten dat jij mijn verzoek zo letterlijk zou nemen?

Daar stond je in de deuropening. Jouw jurkje was strak en niets verhullend. Terwijl je het talmend traag open ritste, onthulde je langzaam je prachtige slanke lichaam. Behalve jouw parfum en stilletto’s droeg je nu niets meer. De pumps waren zwart, maar de duizelingwekkend hoge hakken van glimmend metaal, waardoor je borsten priemden naar aandacht, je benen hemels lang leken en je kont zich rond en strak spande.

“Naaldhakken, had je toch gezegd?” en je stapte demonstratief uit je op de grond gevallen niemendalletje.

Ik wilde je alleen nog neuken. Hard en rauw. Met een vuist vol haar stak ik mijn duim diep in je kont. Ik nam bezit van je. Zonder miljoenen bijbedoelingen. Geen liefde, geen toekomst, alleen hier en nu. We hadden geen seks, maar we maakten porno. Precies zoals jij het graag had. De spanning van dit verboden verzet verdrukte de alledaagse stress en bevredigde het verlangen dat niemand anders kon vervullen. Ondanks alle clichés was dit het perfecte escapisme in de beslotenheid van een anonieme hotelkamer.

Nu inhaleer je diep en je blaast met kracht de rook van de mentholsigaret tussen je getuite lippen. De blauwe wolk stijgt met tegenzin richting het plafond, terwijl de naaldhakken als stille getuigen op de grond liggen. Elke conversatie lijkt misplaats. Onze lichamen laden zich op voor een volgende ronde, want de dag is nog te jong. Er is nog zoveel tijd, voordat we deze chaotische ontvluchting weer in moesten wisselen voor de orde van de dag.

Dan doorbreek je de stilte en wijs je naar je tas.

“Geef me het glijmiddel eens aan”


8. Betaald

Hij zag de reflectie weerspiegelen in het glanzende rode leer.
Het contrast van de bleekheid van zijn huidskleur stak fel af tegen het diepe zwart van het koord om zijn polsen. Op het moment dat ze zich omdraaide ving hij nog een glimp op van zijn tot vuisten gebalde handen.
Hij draaide zijn hoofd en keek naar zijn wit weggetrokken knokkels. Door zijn wimpers glurend zag hij haar slanke benen in het zwarte nylon bij zijn gezicht vandaan lopen. Hoewel hij zijn blik dolgraag verder omhoog had willen laten glijden deed hij het niet. Hij kende de consequenties.
Het geklik van haar hakken hield op tussen zijn gespreide benen.
In de stilte die volgde werd hij zich langzaam van een aantal zaken bewust. Van zijn snel kloppende hart, hijgende ademhaling en de hitte in zijn lijf. Het vuur dat in hem brandde nestelde zich in zijn kruis. Het bloed uit zijn hoofd werd naar het zwellichaam van zijn penis gestuurd. Zijn toch al verwachtingsvolle lid werd nu zo keihard dat hij er een spijker mee in de muur kon slaan.
Het enige heldere wat nog in zijn versufte brein opkwam, was dat die pot Viagra uit de badkamer onnodig was. De volgende keer dat hij zijn vrouw neukte zou hij dat gewoon in het donker doen en hieraan terugdenken. Zou hij haar overmeesteren, een keer in zijn hand spugen en zijn stijve van achteren in haar altijd droge kut rammen tot ze murw gebeukt was en sterretjes zag. Weg met dat halfzachte, slappe gedoe en voorspel. Hij was de baas en gillen zou ze!
De laatste druppel bloed kwam bij zijn pik aan. Het voorvocht sijpelde langs zijn eikel als door gist bubbelend deeg over de rand van de beslagkom.
Het zweet brak hem aan alle kanten uit. Hij verlangde waanzinnig naar de ontlading van een orgasme, naar orkaankracht die dan door zijn lichaam sloeg en die hij voelde tot in alle poriën van zijn huid.
“Alsjeblieft…” De smekende, gebroken stem kon niet van hem zijn.
De vlijmscherpe punt van haar naaldhak op zijn strak gespannen ballen klaarde de klus.


9. De samenwerking

‘Kom, we bezegelen onze samenwerking met een glas goede cognac, vind je niet?’ Ik glimlach als ik Tanja met haar ogen zie rollen. ‘Goed plan Peter, doe er maar eentje,’ zeg ik beleefd.
Hij wenkt de ober, bestelt drie cognac zonder háár ook maar iets te vragen en verexcuseert zich vervolgens vanwege een toiletbezoek. We kijken elkaar aan en schieten tegelijk in de lach.
‘Is hij altijd zo?’ vraag ik voorzichtig. Tanja knikt. ‘Yup, daar is geen kruid tegen gewassen. Een chauvinistisch varken, als je het mij vraagt. Maar je kunt goed zaken met hem doen, geloof me.’
‘Ik neem alles voor lief, zelfs hem, als jij er maar bij bent,’ denk ik stilletjes. Net als hij kan ik mijn ogen niet van haar decolleté afhouden. Zo verleidelijk hoe haar volle borsten tegen de zijden stof van haar bloesje duwen!

‘Ik geloof je direct, maar als jij hier niet bij betrokken was weet ik niet of ik wel ja zou hebben gezegd,’ antwoord ik oprecht. Ze kijkt me verrast aan. ‘Meen je dat?’ fluistert ze.
Ik knik blozend.
‘Ja, echt, ik vind je super.’
Als Tanja iets wil terugzeggen, verstoort Peter onwetend het moment. Nog voor hij weer zit, begint hij al met een nieuw opschepperig verhaal waarin hij de hoofdrol speelt. Met zijn luide stem en joviale gedrag werkt hij me op de zenuwen en ik heb moeite naar het geblaaskaak te luisteren.
Dan voel ik iets langs mijn kuit strelen. Met haar wijsvinger op haar verrukkelijke rode lippen onderschept Tanja mijn verbaasde blik. ‘Sssssst.’

Terwijl ik aandacht veins en een slokje cognac neem, voel ik hoe haar scherpe naaldhak langs mijn benen naar boven glijdt en de zoom van mijn rokje opschuift, mijn bovenbenen ontblotend. Met mijn hand onder het overhangende deel van het tafellaken verborgen, grijp ik haar hak vast als antwoord. Onmiddellijk wurmt ze haar voet los en gaat blootvoets verder, langs mijn dijen omhoog. Als ze het kruisje van mijn nu vochtige slipje bereikt, wiebelt ze zachtjes met haar tenen. Mijn duim glijdt verlangend over de leren stiletto – een substituut voor haar welgevormde leest.


10. Femme Fatale

“Wat was de reden van uw aanwezigheid?”
“Ik ben een dief, m’neer. Ik had een tip gekregen. Het huis zou leeg zijn en de kluis gevuld.”
“En toen bleek dat het huis niet leeg was, heeft u het slachtoffer maar vermoord?”
“Nee, m’neer, echnie. Ik ben dief en m’n ouwe moer heeft me netjes opgevoed. Ik jat, maar een moordenaar ben ik niet”.
“Wat is er gebeurd, volgens u?”
“Die kluis, die koste me moeite en op een gegeven moment kwamen hun eraan. Ik kon nog net onder het bed duiken.”
“Wie kwamen er aan?”
“Nou ja, dat wist ik natuurlijk niet, maar ik zag een man en een vrouw en om het maar netjes te zeggen, ze vonden mekaar lief. Ik hoorde ze zoenen en ik zag allemaal kleren op de grond vallen. Hun waren op het bed en ik eronder, dus ik zag ze niet hè, maar ik hoorde ze wel. Hij moest van haar op z’n rug leggen en zij ging denk ik bovenop hem zitten. Ze begonnen nog wel rustig, maar ik hoorde hem al snel flink kreunen en het bed ging steeds meer tekeer. Ook zij begon te gillen, maar dat kwam bij mij een beetje nep over, al had hij daar geen moeite mee. Hij begon zelfs te grommen en riep onze lieve Heer aan. Ik zou zweren dat hij op het punt stond zijn zwemmertjes te lozen maar ineens begon hij rare gorgelende geluiden te maken, dat ik nog dacht van wat doet ie nou. En daarna was ie stil. Dan zie ik haar van het bed komen, haar kleren bij mekaar zoeken en wegrennen. Dus toen ben ik onder het bed vandaan gegaan en zag hem daar liggen met dat mes in z’n borst. Nou ja, toen heb ik jullie toch maar gebeld.”
“Kunt u ook een beschrijving geven van die mevrouw en van haar kleding?”
“Tsja, m’neer, niet echt. Wat ik zag was dat ze lange, slanke, benen had en ze had fel rode schoenen aan, met naaldhakken, maar meer kon ik niet zien van onder het bed.”


11. Wat over is

Ik herinner me de eerste keer dat ik je schoen aanraakte. Je lag voor me en ik knielde aan je voeten. Ik zag hoe het gladde leer glom in het gedempte licht van de kamer. Net als nu gleden mijn vingers toen langs de lange puntige hak. De hak die toen naar me wees alsof hij wilde zeggen: kom naar me toe. Je hak was de scherpe kompasnaald die de koers aangaf op de schatkaart van je onontdekte lichaam. Naar het noorden, omhoog. Ik voer langs de glooiing van je enkels, daarna was de naad van je zwarte kous de meridiaan die ik volgen moest. Je wilde het, je wilde mij. Terwijl mijn vingers en mijn tong behoedzaam over je slanke kuiten navigeerden voelde ik hoe onze storm aanzwol en je zee zich voor me opende. Ik vond de rand van je kous, een onbekende kust die me uitnodigde te verkennen wat daarachter lag. Verder naar het noorden, verder omhoog. Je zachte dijen waren het land dat een belofte in zich droeg, een beloning van vochtige warmte. Je spreidde je benen en verwelkomde me. Met je scherpe hakken in de huid van mijn rug bevestigde je dat het zo moest zijn. Je moedigde me aan: ontdek me, proef me. De lokroep van je ademhaling bracht me naar het eiland waar ik zo naar verlangd had. Eindelijk proefde ik het zilte zoet van de schat die daar op me wachtte. Daar, in het midden van het noorden, ten oosten van de zon en ten westen van de maan, spoelde ik aan in de branding van je lust.

Dat was toen. Nu glijden mijn vingers opnieuw over je schoen. Het is maar één van de vele persoonlijke bezittingen die als stille getuigen in deze witte tent verzameld zijn. Het is wat over is van de onschuldigen die op het verkeerde moment op de verkeerde plaats waren. Drie dagen is het geleden, de bomaanslag. De lange puntige hak is meedogenloos gebroken, net als jouw leven. Weer glimt het gladde leer, dit keer van mijn tranen.


12. Zoete Wraak

“Hier komen, lamlul!”
Haar minachting snijdt door mijn ziel. Maar ik ben ècht een oetlul. Eentje die vanochtend in een schoenenwinkel tot tranen toe heeft gelachen om zijn Meesteres die languit op haar plaat ging toen zij voor het eerst haar ultra high heels paste.
“Op de tafel jij! Op je buik!”
Onmiddellijk klim ik, naakt op pols- en enkelboeien na, op de met zwart leer bekleedde massage- annex marteltafel. Vier klikjes van evenveel karabijnhaken later lig ik vast, armen en benen gespreid. Zij duwt mijn hoofd in de ovalen opening in het kussen. Het enige dat ik nu nog kan zien is het laminaat dat op de vloer ligt.
“Dus jij moest mij zo nodig uitlachen? Jouw Meesteres. Sukkel! Wacht maar, mijn wraak zal zoet zijn.”
Ik slik. Het klamme zweet breekt mij uit, mijn hartslag verdubbelt. Uit de intonatie van haar stem maak ik op dat mij een héle zware straf staat te wachten.
Achter mij hoor ik mijn Meesteres bezig. Wat zij aan het doen is kan ik niet thuisbrengen. Dan raakt opeens iets kouds mijn hielen. Mijn hele lichaam schokt en ik, mietje die ik ben, slaak een gilletje.
Het levert mij een harde klap op mijn kont op.
“Stil jij, droplul!” snauwt mijn heerseres.
Vervolgens voel ik hoe Meesteres mijn voeten om en om beetpakt. Hele kleine prikjes voel ik ook steeds, ondanks het eelt onder mijn voeten. Na wat een kleine eeuwigheid lijkt te hebben geduurd maakt zij mijn polsen los.
“Kijk eens wat voor moois ik gemaakt heb, lulletje.”
Moeizaam richt ik mij een beetje op en draai mijn hoofd om. Triomfantelijk laat Meesteres zien hoe zij in iedere hiel tientallen naaldjes heeft gestoken. Ik lijk wel een speldenkussen.
“Naaldhielen. Speciaal voor jou, lullo!”
Ik glimlach voorzichtig naar haar en prijs mij gelukkig dat ik er bijna niets van voel. Als dat haar zoete wraak is, teken ik ervoor. Ik vraag mij alleen af waarom haar ogen opeens zo donker worden.
Dan valt mijn blik op de houten paddle die zij in haar hand heeft en opheft…


13. Neem ons!

We horen haar aankomen en rechten reikhalzend onze ruggen.
De deur van de kast zwaait open en daar staat ze. In vol ornaat maar blootsvoets.
‘Neem ons!’ willen we schreeuwen.
Haar ogen schieten over de planken, blijven even hangen links boven en kijken ons dan recht aan.
Ze zet ons op de grond en trekt haar rokje iets omhoog. Haar poezelige voetjes schuiven geruisloos in het rode leren omhulsel, precies met de tenen in onze spitse neusjes. We stutten haar gestroomlijnde kuiten en geven haar de extra lengte waar ze recht op heeft. Ze is klaar om te gaan en klikklakt met ons de kamer uit.
Na een kort ritje stappen we uit bij een restaurant en staan neus aan neus met een paar onbekende, glimmende brogues onder een zwarte pantalon.
Wat een knapperds! En zo te zien heeft zij ook geluk met de meneer die erbij hoort.
Behaaglijk nestelen we ons onder tafel en luisteren naar het gepraat en gelach boven ons.
Bij het dessert is de stemming al aardig opgewonden, het gesprek gaat duidelijk over seks.
Met één van onze neusjes strijkt ze langs zijn onderbeen en prikt de hak plagend in zijn kuit.
Zijn hand glijdt onder tafel en hij pakt de pin. Verlangend strijken zijn vingers langs het gladde leer.
Na het restaurant belanden we in een club.
De muziek staat niet te hard, de dansvloer is wel vol. Gelukkig kan ze op ons prima dansen.
Na een tijdje zwieren, leiden de brogues ons naar een aparte ruimte achterin.
Het is erg donker maar er zijn meerdere personen die zich met elkaar vermaken. Voor we het goed en wel in de gaten hebben, worden we omhoog getild en kust meneer haar voeten. Hij laat zijn tong over ons leer gaan en likt kreunend aan de lange hak.
Als zij haar benen om hem heen slaat, belanden we net boven zijn billen. Het voelt heerlijk om zijn vetlaagje een beetje in te deuken.
Ze zal ons aanhouden, de hele avond.
Soms is het zo fijn om naaldhak te zijn.


14. Het winkelavontuur

“Ik wilde verwend worden,” vertelde ze. “Gewoon één keer schaamteloos verwend worden door een man. Samen winkelen, waarbij hij al mijn tassen zou moeten dragen en natuurlijk ook mijn voeten zou moeten masseren. Maar het belangrijkste, het aller belangrijkste was,” even zweeg Sylvia voor ze verder vertelde, “dat hij alles zou moeten betalen.”
Geschokt keek haar vriendin haar aan, “hoe bedoel je, alles?”
“Nou gewoon, alles,” antwoordde ze. “De parkeerkaart, de koffie, de lunch, de wijn, maar vooral alles wat ik wilde hebben.”
De verbazing was van Karin’s gezicht af te lezen.
“Zijn er werkelijk mannen die dat willen?” vroeg ze.
“Best wel veel zelfs,” lachte Sylvia, “ik moest gewoon kiezen. Ik kreeg zoveel reacties op mijn advertentie.”
“Maar die mannen doen dat vast niet voor niks. Die willen daarna natuurlijk seks,” reageerde Karin.
“Die zitten er zeker tussen, maar ik ga echt niet met een man naar bed omdat hij een paar schoenen voor me mag kopen,” antwoordde Sylvia. “Dus die vielen allemaal af en toen hield ik er nog drie over.”
Waar eerst de verbazing alleen van Karin’s gezicht af was te lezen, was Sylvia er van overtuigd dat het niet lang meer zou duren voordat haar vriendin van haar stoel zou vallen. Ze moest even grinniken toen ze dat beeld voor zich zag.
“Uiteindelijk ben ik gaan winkelen met een leuke heer van rond de vijftig. Zo’n echte knappe silver fox,” vertelde ze verder. “Hij weigerde zelfs met me naar de Kalverstraat te gaan, dat kan ik zelf ook betalen volgens hem. In plaats daarvan nam hij me mee naar dure designer winkels, waar ik alles mocht passen ongeacht de prijs. Het was zo bizar, maar ook zo heerlijk. Ik voelde me net een soort Alice in Wonderland,” lachte Sylvia. “Ik heb het allermooiste paar uitgezocht en het enige dat hij daarvoor wilde hebben was het bonnetje en een foto van de pumps aan mijn voeten.”
“Dus zo kom ik aan deze Louboutin naaldhakken,” beëindigde Sylvia haar verhaal, waarna ze op stond om haar verbaasde vriendin van de grond af te rapen.


15. Geluid en Stilte

Geluid wordt uit ruis geboren en mijn stilte uit de echo van jouw geluid. Je hebt me een ding geleerd: om jou te zien moet ik eerst goed leren luisteren. Ik weet alles van geluid. Ik kan horen hoe jij zonder woorden met me praat. Ik hoor het aan de stappen die je met je hakken op de houten vloeren zet. Ik kan het horen als je boos bent. Dan prik je met je naalden nijdig putjes in mijn vloer. Op dagen dat je vrolijk bent hoor ik je triomfantelijk tiktakken en op vrijdag sleep je met je rechtervoet omdat je moe bent na een lange week. Dan leg je de schoenen in de kast en je zere voeten in mijn schoot. Maar vandaag hoor ik je een geile trage tango dansen en mijn hoofd wiegt zachtjes in het ritme van je heupen mee. Vandaag zeggen je hakken dat je mij wilt.

Ik weet heel goed hoe hard of zacht je hakjes klinken. Ik zie ze niet, maar het maakt niet uit want jij kent de plekjes waar mijn hart woont op mijn huid. Je hebt tien manieren om met je vingers zachtjes door het open kraagje van mijn hemd te strelen. Ik voel het krassen van je nagels op mijn borst en smelt langzaam weg onder het zachte zuigen van je warme lippen in mijn nek.

Wanneer je daarna even wegloopt hoor ik weer je hoge hakken tikken. De oude vloerplank tussen kast en bankstel kraakt als altijd even met je mee. Voor de open deuren van die kast sta je nu een tijdje zwijgend stil. Je schuift de la met slagwerk open en ik kan zelfs aan je verheugde uitroep horen welke zweep je vanavond voor me kiest.

Mijn harde pantser opent vol verwachting onder dreiging van je naderende stappen. Je bent nu zo dichtbij dat ik je zelfs kan horen zwijgen. Ja, ik weet alles van jou en het geluid. Nu wil ik nog maar een ding van je weten:

Kun jij ook mijn stilte zien?


16. Stoute schoenen

Ze slaat de deur achter zich dicht. Ik kom hier niet meer terug. Nooit meer. De klootzak.
Als ze met een bevrijd huppeltje de stoep afrent, breekt er een hak van haar pump. Irritant. Gelukkig ziet ze al snel een schoenenzaak aan de overkant. Het is er uitgestorven, op een winkelbediende na. Het eerste dat haar opvalt zijn z’n verzorgde, slanke handen. Dat verrast haar, in een schoenenwinkel.
‘Ik zoek een nieuw paar,’ zegt ze, enigszins overbodig.
De man kijkt haar doordringend aan. Zonder iets te zeggen pakt hij gedecideerd een paar naaldhakken van een plank. Prachtige, oranjekleurige schoenen. Hij knielt aan haar voeten. Zij kijkt bovenop zijn zwarte krulhaar en moet zich inhouden er niet even doorheen te woelen. Dan voelt ze hoe hij haar rechterenkel omvat, zacht maar dwingend. Een rilling loopt van haar kuiten omhoog.
‘Zegt u niks. Probeer ze even. Handgemaakt. Hertenleer.’
Ze zet een paar passen. De pasvorm is inderdaad optimaal.
‘Ze zijn prachtig. Maar wat moet ik met dit soort hakken? Ik woon alleen. Ik ga nooit uit.’
Er verschijnt een schalks lachje op zijn gezicht. ‘Er zijn momenten waarop je jezelf wil verwennen, nietwaar?’
De man gaat achter haar staan. In de passpiegel ziet ze hoe hij zijn armen om haar middel slaat en zijn lippen in haar nek drukt. Ze kreunt zacht.
‘Trek vanavond je mooiste setje aan,’ fluistert hij. ‘En deze hakken. Ga in een stoel zitten, doe je benen een stukje uit elkaar. Schuif met je hand tussen je dijen, en voel hoe nat je bent. Dat is wat deze schoenen met je doen.’
Ze voelt het nu al gebeuren. Zijn handen glijden over haar buik, onder de band van haar plooirok. Haar huid tintelt.
‘Daarna bel je mij,’ hijgt de man in haar oor.
Ze is als was in zijn handen. ‘Hoe… hoe kan ik je bereiken…?’ fluistert ze.
‘De naaldhakken zullen je het antwoord geven,’ zegt hij, en knipoogt.

Die avond, loom onderuitgezakt in haar fauteuil, met niks anders dan haar jarretels en kousen aan, ontdekt ze de cijferreeks, gekriebeld in de binnenzijde van de linkerschoen.


17. Showtime!

Een klop op de deur. “Vijf minuten,” roept iemand.
Ik kijk kritisch in de spiegel. Wow, wat zie ik er weer fantastisch uit. Het korte glitterjurkje zit als gegoten en benadrukt mijn lange slanke benen, sexy netkousen en vuurrode killer heels. Het is een verdomd lekker wijf dat me aanstaart. Ik verheug me op al die hitsige mannen die me kwijlend toejuichen. Waanzinnig zoals die kerels op me reageren. Het feestje is straks pas echt compleet als ik iemand een blowjob mag geven. In een sfeervol kamertje en tegen betaling uiteraard. Ik ben niet goedkoop, maar elke druppel die ik uit een vent pers, is z’n euro waard. Neuken doe ik niet en mij betasten is er ook niet bij. Ik bepaal de regels en verder dan pijpen ga ik niet. Nog niet, want sinds ik werkeloos ben, kan ik elke euro goed gebruiken. Bovendien word ik er, weliswaar ongewild, zelf bloedgeil van.
‘Darling,’ zegt Christina, die de kleedkamer binnenkomt, ‘wat heb jij vette heels. Nieuw?’
Ik vertel haar trots dat ik ze mezelf cadeau heb gedaan van mijn eerste cheque.
‘Goed voor jou,’ antwoordt ze oprecht, ‘ik heb nog nooit iemand zó geraffineerd op naaldhakken zien lopen als jij. Je bent een natuurtalent.’
Ik glimlach dankbaar en begin aan mijn rek- en strekoefeningen. Mijn lijf is in optimale conditie en ik voel weer die kriebels in mijn buik.
Showtime!

Als ik om middernacht uitgeteld op de bank lig, hoor ik de voordeur opengaan.
‘Schat, ik ben thuis,’ roept mijn vrouw, die een avonddienst als hotelmanager heeft gedraaid.
Ze komt de kamer binnen, haar pumps in haar hand en kijkt me afkeurend aan.
‘Zo te zien ben je weer bijzonder actief geweest,’ zucht ze. ‘Ik weet dat je je best doet een baan te zoeken, maar ik zou willen dat je eens één dag in mijn schoenen stond. Letterlijk, want die naaldhakken zijn echt moordend, Peter.”
Zwijgend glimlach ik. Ik zou haar nog iets kunnen leren, maar dan zou ik mijn geheim moeten prijsgeven. Zou ze daar een open mind voor hebben, conservatief als ze is?
Ik denk het niet.


18. Minnaar

Ze weet dat ze er sexy uitziet op haar naaldhakken en ze weet dat haar minnaar hiermee nog begeerlijker naar haar kijkt. Wat ze hoopte, gebeurt. Ze is nog niet in zijn woonkamer of hij heeft haar al bijna overal aangeraakt, zo graag wil hij haar. Hij kleedt haar uit, inclusief de hoge hakken. Maar als ze naakt voor hem staat, bukt hij zich en trekt haar de schoenen weer aan. Zo staat ze veel meer rechtop en steekt haar kont strak naar achter. Minnaarlief is een echte billenman en ze ziet in zijn broek dat hij ook nu enthousiast is over haar achterwerk. Hij pakt haar beet, zoent in haar nek en vervolgens op haar mond. Hun tongen vinden elkaar al snel en het windt hen beiden nog verder op. Ze weten allebei dat de tijd maar beperkt is. Hij draait haar om, ze hoort dat hij zijn broek laat zakken. Ze buigt voorover en voelt haar eigen natte geil tussen haar benen wanneer hij met zijn stijve pik voelt waar haar gaatje is. En dan het moment: hij komt in haar en een heftig gevoel van extase maakt zich van haar meester. Ze kreunt hard, hij stoot zachtjes. Ze sluit haar ogen een paar tellen om het opgewonden gevoel nog intenser te ervaren. Wanneer ze haar ogen weer open doet kijkt ze recht in het verbaasde en boze gezicht van een vrouw achter het raam. Haar minnaar lijkt niet te merken dat zijn vrouw te vroeg is thuisgekomen en dat wil ze maar zo laten. Deze seks is te lekker en het probleem is er nu toch al. Terwijl ze worden gadegeslagen voelt ze haar lichaam naar een orgasme snellen, precies op het moment dat ze komt merkt ze aan alles – zijn stem, zijn lichamelijke reactie, zijn adem – dat ook hij zijn vrouw heeft gezien. De vrouw die nog steeds toekijkt, met een woestere blik dan een tijger wier kinderen afgepakt worden. En dan is daar het orgasme als knallend vuurwerk in het verder doodstille huis.


19. Eindelijk lang genoeg

Ik had ze eindelijk binnen. De mooie lange laarzen met hoge naaldhakken. Ze pasten precies. Even dacht ik er aan dat ze mijn knieen tijdens het pijpen zouden beschermen. Maar nee, pijpen was juist niet de bedoeling. Vanavond niet. Ik wilde meer op dit feest.

Ik had me gedouchd, geschoren en mooi opgemaakt. Ik kleedde me sexy, bijna sletterig. Een halflang, wijd rokje en een strak topje. En natuurlijk mijn nieuwe laarzen. Ik was blij dat ik balletles had gehad, want die naaldhakken waren toch wel heel erg hoog. Ik liep zowat op de punt van mijn tenen.

Op het feest kon ik eindelijk mijn danspartners in de ogen zien. En als ik mijn kont tegen hen aandrukte, voelde ik iets hards tussen mijn billen en niet meer halverwege mijn rug. Het maakte me opgewonden en het werd tijd dat ik daar wat aan deed. Op de dansvloer kon dat niet, dus ging ik op zoek naar de toiletten. Jammer genoeg moest ik in de rij aansluiten. Een gemengde rij en het duurde dus niet lang voordat ik iemand zich tegen mijn rug aan voelde drukken. De harde lul voelde heerlijke, zoals hij zich in mijn bilspleet nestelde. Ik kon niet meer wachten.

Met een hand trok ik zijn rits omlaag en viste ik zijn harde lul uit zijn broek. Met de andere hand tilde ik mijn rokje op. Ik trok hem mee tot ik met mijn rug tegen de muur stond. Ik trok hem nog verder naar me toe. “Het lukt”, ging er door me heen toen ik de eikel tegen mijn lippen voelde drukken. Ik liet mijn rok los en sloeg mijn arm om hem heen. Ik trok hem hard tegen me aan. En in me! Het deed even pijn, maar dit voelde zo veel beter dan in mijn mond. Die kon ik nu gebruiken om hem te kussen.

Ik had dit wel uren kunnen doen, maar de spanning was te veel voor die vreemde jongen. Hij kwam na enkele minuten klaar, maar ik wist het zeker. Vanaf nu alleen nog maar naaldhakken!


20. Nascholing

Veel zin had hij er vorige week niet in gehad om de nascholing voor psychiatrisch verpleegkundigen over te nemen, maar hoe meer jonge vrouwen zijn lokaal betraden, hoe minder zijn weerzin werd.
‘Een van mijn cliënten heeft een ongelooflijke fetisj voor naaldhakken,’ zei de mooiste van het stel tegen haar collega die haar met haar uitdagende stiletto’s complimenteerde. Rein had ze ook al gezien. Ze maakten dat zijn adem stokte.
‘Soms doe ik hem het plezier.’ Ze strekte haar been en lachte haar stralend witte tanden bloot. Reins hart sloeg over. Hij moest gaan verzitten.
‘Is hij dan nog wel te houden?’ vroeg hij en schrok toen hij hoorde hoe schor zijn stem klonk.
Taxerend keek ze hem aan. ‘Nauwelijks,’ zei ze en liet haar ogen tergend langzaam over hem heen glijden.’Maar wie ben jij dan?’
‘Ik neem waar voor mijn zieke collega,’ had hij gestameld.
‘Het kan slechter,’ antwoordde ze uitdagend. ‘Wat doen mijn hakjes met jou, meester?’
Haar vriendinnen lachtten tersluiks toen hij tot achter zijn oren had gebloosd.
‘Dit gaat allemaal van jullie tijd af,’ had hij gezegd en de rest van de week herinnerde hij zich haar spottende blik.
Haar uitdagend wiebelende benen het hem bijna onmogelijk gemaakt om het examen in te nemen.

‘Die mooie meid brengt me niet meer van de wijs!’ mompelt Rein. ‘Ik vertel ze dat ze geslaagd zijn en kijk gewoon niet naar haar.’ Hij opent de deur van het lokaal.
Het eerst wat hij ziet, zijn haar torenhoge naaldhakken. Zijn lijf reageert onmiddellijk. Terwijl hij houterig de resultaten uitdeelt, zegt hij plechtig dat hij voor vragen nog enige tijd beschikbaar is. Nooit is er iemand nagebleven. Waarom zouden ze ook? Ze zijn immers geslaagd? Vastberaden veegt hij met driftige streken het bord uit.
Als de deur dichtslaat en hij zich omdraait, grijpt zijn beeldschone plaaggeest hem vol in zijn kruis. ‘Ik heb nog een vraag,’ zegt ze. Terwijl ze haar onderlip naar binnen zuigt, posteert ze haar hooggehakte voet op zijn stoel. Ze grijpt zijn hand en legt hem op haar dij. ‘Wat doen mijn hakjes met jou, meester?’


21. Orgastisch genoegen

Ik beken, ik houd van hooggehakte schoenen. Ik loop daar warm voor, kan er op geilen, tot aan een bijna orgastisch genot toe.
Ik zat dan ook te wippen op de bank, in afwachting van de bezorger, die met het pakket en daarin mijn nieuwe aanwinst elk moment kon langskomen.

Nadat ik de omdoos met haast bruut geweld had verwijderd stond DE doos op tafel. Bevend tilde ik het deksel op, wikkelde het vloeipapier van de schoenen en daar waren ze: de fetisj pumps van rood lakleer en de 15 cm hoge metalen stilettohakken.
Ik kon al bijna invullen wat mijn Lief en af en toe sub als we kinky bezig wilden gaan, zou zeggen. En dat vermoeden klopte.
‘Geile schoenen,’ gaf hij te kennen.
Nou, dat zou hij straks merken!

Naakt, geknield en de enkels en polsen geboeid kon hij in de woonkamer op me wachten. In de slaapkamer kleedde ik me volledig uit en trok de stiletto’s aan. In volle glorie kon hij zien wat die met me deden: m’n appetijtelijke derriere naar achteren en m’n pronte borsten naar voren geduwd. Met een zucht van geilheid stond ik op en bewoog me elegant naar de woonkamer, waarbij het heerlijke en spannende getik van mijn hakken op de houten vloer mijn komst aan hem kenbaar maakten.

Mijn verschijning deed zijn geslacht zwellen. Ik ging voor hem staan, zijn ogen waren ter hoogte van mijn glinsterende kut. Ik zette de zool van een pump op zijn afgebonden ballen, voerde de druk langzaam op, totdat hij kermde. Ik ging zitten, sloeg mijn benen over elkaar, bracht de hak naar de kop van zijn gezwollen pik. Plagend drukte ik de hak tegen zijn plasgaatje, duwde deze iets naar binnen. Hij hijgde, schudde zijn hoofd.
Ik deed hem een condoom om, maakte zijn polsboeien los. En terwijl ik hem dwong op mijn stilettohak te zuigen, kon hij zich aftrekken. Klaargekomen trok ik het condoom voorzichtig van zijn pik, bracht het boven zijn hoofd en kneep het leeg, zijn geopende mond in.

‘En, wat vond je ervan?’ vroeg ik hem. Hij grijnsde: ‘Geile schoenen.’


22. Freddy

Waarom had hij in godsnaam dit baantje in het bowlingcentrum aangenomen, vroeg Freddy zich chagrijnig af, terwijl hij een plakkerige substantie van de vloer dweilde. Een groepje joelende kinderen rende langs hem heen naar binnen. Geweldig, een kinderfeestje, dat kon er ook nog wel bij! Terwijl hij de mop in de hoek smeet, trok iets vanuit zijn ooghoeken zijn aandacht. Zijn hart begon opgewonden te bonzen. Het waren een paar glanzende, elegante pumps met naaldhakken. Het duurde even voordat het tot Freddy doordrong dat de vrouw die bij de schoenen hoorde hem aansprak.
“Ik heb gereserveerd voor een kinderfeestje om twee uur. Kunnen we tussendoor ook wat patat en ranja krijgen?”
Met moeite scheurde Freddy zijn blik los van haar voeten. “Natuurlijk mevrouw,” zei hij vriendelijk, “u kunt daar bij die kast allemaal de schoenen wisselen, het is verboden de baan met normaal schoeisel te betreden.”

Een kwartiertje later stonden ze allemaal op de baan. De vrouw had haar handen vol aan het in bedwang houden van de overactieve kleuters en Freddy zag zijn kans schoon. Hij liep naar de kast met schoenen en doorzocht zo onopvallend mogelijk de vakjes. Daar stonden ze! Snel griste hij één pump van de plank, verdween in het tegenovergelegen schoonmaakhok en sloot de deur. Een gevoel van duizelingwekkende verrukking overspoelde hem. Dit was de reden dat hij dit baantje had. Hier droomde hij ’s nachts van. Zijn vingers gleden gretig over de elegante vormen van het zachte leer dat nog warm was. Een tel later volgden ook zijn lippen de curves van het vrouwelijke schoeisel. De binnenkant was enigszins vochtig. Hij drukte zijn neus helemaal naar binnen en snoof diep haar kruidige, zilte geur in zijn longen. Deze hield hij even vast, voordat hij langzaam weer uitademde. Met gesloten ogen likte hij genietend aan de binnenzool en gleed daarna met zijn tong naar de buitenkant langs de puntige hak. Hij zuchtte, dit was hemels!

Een harde klop op de deur bracht hem meedogenloos weer terug in de werkelijkheid. Het was zijn baas. “Het kinderfeestje op baan 3 vraagt of de patat al klaar is!”


23. De grijns

Het was al vrijdag, een dag voor de inleverdatum.

De tijd was voorbij gevlogen en hij had nog geen woord geschreven. Een aantal scenario’s speelden al wel in zijn hoofd, maar niets dat echt goed was. Ronde 4, hij was al verder dan hij aan het begin van de schrijfmarathon had verwacht te komen.

Hij las de opdracht nog maar eens en zuchtte diep, achterover leunend in zijn bureaustoel. In gedachten verzonken voelde hij ineens een hand op zijn onderbeen. Een glimlach verscheen op zijn gezicht en hij besloot het spelletje mee te spelen. Een tweede hand kwam erbij en streelde zijn benen tot aan zijn kruis.

Speels wipten de vliegensvlugge vingers van de dame zijn riem los. Genietend liet hij haar haar gang gaan. Daar ging de knoop los en al rap volgde de rits naar beneden.
Hij kon haar warme adem door zijn boxershort heen al op zijn huid voelen.
Uitdagend en langzaam plaagde ze hem en zorgde ervoor dat zijn pik groeide en harder werd.
Met een soepele beweging trok ze de elastiekrand van de boxerhort naar beneden en liet haar tong rondjes draaien over zijn ontblote eikel. Hij genoot zichtbaar.

Naarmate zijn ademhaling versnelde sloten de warme lippen zich soepel om de pik en streelden met liefde de schacht van zijn lul. Hij kon zich niet meer bedwingen en zijn hand greep zacht de haren van de wellustige dame onder zijn bureau. Dat was voor haar het signaal om zijn pik dieper in haar mond te laten glijden, ze wist hoezeer hij van deepthroat pijpen hield.

Met langzame diepe bewegingen in haar mond voelde hij zijn lust opwellen en trok haar mond nog verder over zijn lul heen. Met kracht spoot hij zijn zaad achterin haar gulzige mond en op haar beurt liet ze geen druppel van het warme zaad verspild gaan.

Voldaan zakte hij nog verder onderuit op zijn bureaustoel en terwijl ze op haar knietjes naar hem opkeek, gekleed in haar mooiste lingerie en naaldhakken, zag ze die bekende brede grijns op zijn gezicht.


24. Luisteren

De blik in haar ogen is onpeilbaar. “Had ik je gevraagd de kamer te dweilen?” Haar stem is rustig maar er zit niets vriendelijks in. “Nee, Mevrouw.” Ik sla mijn ogen neer om haar blik te ontwijken. “Nee, dat had ik niet gevraagd!” Haar stem niet meer dan krachtige fluistering. “Ga liggen!” Ik gehoorzaam en ga met mijn blote lichaam op de koude plavuizen vloer liggen. Een rilling schiet door mijn lijf.
“Spreid je benen!” Gehoorzaam doe ik wat ze vraagt. “Luisteren is niet je beste kant he?”
Ze loopt met grote passen om me heen terwijl ze met de rijzweep in haar ene hand haar andere hand bewerkt. Haar laarzen met de torenhoge stilettohakken tikken op de plavuizen. Het bloed suist naar mijn onderlichaam en mijn lid rijst langzaam omhoog.
“Oooh, dit vind je fijn?”
Even overweeg ik antwoord te geven maar haar blik voorkomt dat ik mijn mond durf open te doen.
“Ik verwacht van mijn slaaf dat hij goed luistert! Begrijp je dat?”
“Ja Mevrouw!” De rijzweep slaat venijnig op mijn tepel. “Harder!” “Ja Mevrouw! Ik begrijp het!” De opwinding in mijn stem is duidelijk te horen.
Ze lacht, “we zullen zien. Je hebt wel een lesje verdiend vind ik.” Langzaam loopt ze om me heen. Bij mijn voeten aangekomen blijft ze even staan. Dan stapt ze tussen mijn knieën en met de precisie van en chirurg plaatst ze haar naaldhak op mijn balzak, de voorvoet van haar laars rust op mijn kloppende erectie.
Mijn hele lijf kromt zich van pijn en sensatie. Ze kent me door en door maar dit heeft ze nog nooit met me gedaan. Ik kronkel van genot om te voelen en het zien van die heerlijke geile hakken op mijn balzak en die prachtige schoen bij mijn kloppende eikel. Ze kijkt me zwoel aan. Haar tong likt langs haar vuurrode lippen. Haar borsten bol gespannen in het korset. De rijzweep slaat hard op mijn tepels. Ik schok van genot. Ik kreun en spuit mijn zaad over mijn buik, borst en de vloer.
Ze glimlacht en zegt: ” Zo, NU mag je dweilen!”


25. Mus

Tot nu toe had ze haar leven geleid met, alleen af en toe, een klein huppeltje. Bang voor controleverlies, verandering en haar diepste verlangens. Ze was iemand die zorgde dat het spuitmondje van haar Dove deo altijd recht boven de ‘o’ stond. Maar het was tijd om zelf de ‘o’ te worden bij een dominante man.
En nu zat ze, zenuwachtig wiebelend, bij hem thuis op de bank aan haar tweede Spaatje. Aan haar voeten droeg ze de door hem gevraagde naaldhakken waarop ze binnengestrompeld was.
‘Weet je dat je net een musje lijkt, zoals je heen en weer wipt?’ Ze voelde haar wangen kleuren. Hij pakte haar benen en legde ze op zijn schoot. ‘Je ziet er prachtig uit. Die naaldhakken staan je goed’. Zijn hand gleed over haar been en behalve dat het ongemakkelijk was, voelde het ook heerlijk. ‘Wist je trouwens dat de mus het symbool is voor wulpsheid?’ Ze schudde verlegen haar hoofd. Wulps? Zij niet!
‘Kijk me eens aan, musje.’ Ze aarzelde. ‘Mus, nu!’ zei hij streng. Ze keek hem onzeker aan. ‘Vanaf nu doe je wat ik zeg en je antwoordt met twee woorden. Begrepen?’ Ze knikte.
Hij kneep hard in haar kuit. ‘Hé! Idioot!’ schreeuwde ze. Boos keek ze hem aan en ze probeerde zich, met haar naaldhakken in zijn benen, van hem af te duwen.
Hij greep haar haar en voordat ze het wist, lag ze over zijn schoot met haar jurkje omhoog en haar slipje omlaag. Een harde klap op haar bil. En nog een. ‘Au! Stop!’
‘Wat heb ik net gezegd? Twee woorden.’ Ze voelde opnieuw twee harde slagen. Tranen sprongen in haar ogen. En nog twee.
‘Ja meneer ‘ klonk het zachtjes en ze voelde de spanning uit haar hoofd en lichaam vloeien. Zijn hand streelde haar gevoelige billen en gleed tussen haar benen. Een rilling trok door haar hele lijf. Lichtjes spreidde ze haar benen wat verder.
‘Goed zo, prachtig wulps musje van me.’ En binnen in haar huppelde en huppelde het maar door.


26. Ritmisch verlangen

Hij kan zich geen leven voorstellen zonder.
Vanaf dat hij klein was, intrigeren ze hem.
Het geluid dat ze maken, als ze zich langzaam van hem verwijderen. Zijn grootste vreugde beleeft hij als ze hem naderen. Staccato klikken ze op de mahoniehouten vloer. Het klikklakken echoot luider, totdat ze zwijgend voor hem staan. Hij kijkt omhoog, zijn blauwe ogen vinden die van zijn moeder. Hij geeft haar een hand en ze gaan samen naar huis. Het huis met de plavuizen.
In het huis klinken ze anders. Hij identificeert het met veiligheid, aandacht. Lopende liefde.
Zijn moeder totaal op hem gericht tijdens het lopen door de keuken, naar de kamer…
Haar woorden zingend door de kamer op het ritme van haar passen. Moeder draagt al lang geen naaldhakken meer, maar het geluid houdt hem nog evenzeer in haar greep als destijds.

Nu volgt hij haar. Ze loopt draaiend met haar heupen voor hem uit, haar lijf lenig en vrouwelijk. Haar rondingen roepen. Genietend van het geluid van de naaldhakken op het laminaat volgt hij haar. Zijn ogen gericht op haar prachtige lijf.
God! Wat houdt hij van haar.
Ze loopt voor hem de trap op. Haar benen, lang en soepel. Zijn ademhaling versnelt.
Ze grinnikt.
“Geduld, mannetje! We zijn er bijna!”
De geamuseerdheid in haar stem, de woorden uitgesproken op het ritme van de hakken.
Hij rilt.
Opwindend. Hoe ze hem plaagt met zijn voorliefde die haar zo welbekend is.
Liefdevol plagen.
Hij houdt van haar, juist omdat hij dit met haar delen kan. Omdat ze er, net als hij, zo van geniet.
Ze opent de slaapkamerdeur.
Achteruit lopend, hem wenkend met haar wijsvinger, hem verleidend met haar zangerig uitgesproken woorden, trekt ze hem steeds dieper hun intieme wereld in.
Haar stem klinkt als een lokroep in zijn oren. Hij kan haar niet weerstaan.
Ze gaat op haar zij op het bed liggen. Ze bekijkt hem intensief. De naaldhakken zwijgen. De spanning is voelbaar. Haar hand klopt op het bed.
Hij weet wat ze wil. Met liefdevol genot plaatst hij zijn hooggehakte voet naast haar op het bed.
De naaldhak glanst.


13 thoughts on “Schrijfmarathon 2016: Vierde stemronde

 1. Feedback geven is moeilijk. Je wilt niet als een strenge schooljuffrouw klinken, maar toch zijn er punten die aandacht verdienen. Ik heb alle verhalen aandachtig gelezen en hier en daar enkele opmerkingen geplaatst. Positieve kritiek, meer is het niet. Geen opmerkingen om wakker van te liggen.
  De verhalen die ik niet vermeld, moeten gewoon door naar de volgende ronde.
  Wel vond ik twee verhalen boven alle anderen uitstijgen:
  Verhaal 11: Wat over is.
  Zo mooi en ontroerend geschreven. Ik kreeg een brok in mijn keel. Chapeau.
  Verhaal 13: Neem ons!
  Winnaars materiaal, gewoon waanzinnig origineel.

  En dan nu mijn “positieve kritiek” 

  Nr. 2: High heelys
  Leuk gevonden, een spionageverhaal met Jade en Graig in de hoofdrol. Ik weet niet wie de schrijver is, maar ik vermoed dat hij/zij een beginneling is. Waarom zeg ik dat? Omdat de namen Jade en Graig te vaak worden genoemd. Als je een verhaal over 2 personen schrijft, volstaat een kennismaking van de karakters en dan omschrijf je ze meestal als hij/zij.
  Naaldhakken met wieltjes: briljant gevonden.
  Het is trouwens borstkas (zonder T)

  Nr. 3: Fantasie versus werkelijkheid
  Afknapper als het 2e woord dat je leest al fout is.
  Sierlijk trek ze haar onlangs verworven ‘patta’s’ aan, etc.
  Ondanks dat heb ik toch verder gelezen en moet zeggen, de clou was leuk, maar lieve auteur, zorg dat je foutloos inlevert, want het valt op en het stoort.

  Nr. 4: Niet voor de poes
  Een onsamenhangend begin en ineens gaat het over Celine. Ik wist even niet of Celine de sollicitant of de secretaresse was.
  GOD hoeft echt niet met hoofdletters 
  Hein? Ineens werd ze gegrepen door Hein en dan is er nog Max.
  Misschien toch fijner om te lezen als je in de beginzinnen kenbaar maakt dat Hein en Max een nieuwe kracht zoeken en dat Celine de volgende kandidate is.
  Ik begrijp precies wat je vertelt, maar het is een beetje een wirwar door elkaar.

  Nr. 5: E.H.N.O
  De titel verdient absoluut de hoofdprijs. Om alles met een hoofdletter te schrijven wat de Meester betreft, vind ik bijzonder origineel, maar zal niet door iedereen gewaardeerd worden.
  Enige waar ik een beetje moeite mee heb, is het gebruik van TT en VT door elkaar. Dat leest niet prettig.

  Nr. 6: Tweestrijd
  Tegenstrijdigheid:
  Hoe lang had hij lopen staren / ze vroeg of ze bij hem mocht plaatsnemen.
  (Loopt hij nu langs of zit hij al?)
  Punt vergeten achter decolleté.

  Nr. 19: Eindelijk lang genoeg
  Leuk verhaal, maar beetje onrealistisch. Ze staat in een gemengde rij voor het toilet te wachten en ineens staat ze tegen een muur en heeft seks. Waar is de menigte? Of staat iedereen mee te genieten? Dat had iets duidelijker omschreven moeten worden.
  Heerlijke moet trouwens heerlijk zijn.

  Nr. 20: Nascholing
  Verhaallijn is niets mis mee, maar jammer van twee foutjes:
  Lachtten met één t’tje graag 
  En hier mis ik toch echt een woord:
  Haar uitdagend wiebelende benen het hem bijna onmogelijk gemaakt etc.

  Zoals ik al zei, kleine kritische noten, maar verder niets dan lof voor mijn collega’s.

 2. Dit is wat mij te binnen schoot bij het lezen van enkel stukken. Ik weet nergens wat van dus stoor je vooral niet aan mijn commentaar.
  # 2 is een Inspector Gadget-insteek, beetje cartoonesk maar mag wat mij betreft dan wel strip-achtiger. Het begin mag meer SDT en helaas nauwelijks erotisch. Jammer,van het goede idee.

  #6 Ik wou dat ik die had geschreven. Wat een heerlijk verhaal vol teasing en pleasing! Wat mij een beetje afleidde was het beeld dat ze én met haar hak zijn pik bereed én met haar hak zijn broekspijp vind . . dan moet ze wel zeer getrainde buikspieren hebben … of is mijn beeld fout?

 3. Noortje says:

  1. Geen onaardig verhaal, maar wat een gebruik van uitroeptekens.
  Een uitroepteken dien je eigenlijk niet vaker dan één à tweemaal per 30.000 woorden te gebruiken, anders gaat het storen.
  Je kunt overigens niet glimlachen en tegelijk iets zeggen. ‘Dag Thomas,’ zegt ze en glimlacht (zou ik hiervan maken).

  2. Ook geen onaardig verhaal, maar kinderlijk geschreven. Het ‘zegt hij’ en ‘fluistert zij’ werkt storend en is lang niet altijd nodig om de lezer te laten ervaren wie er aan het woord is. Ook komen de namen erg veel voor in het korte stukje.

  4. Verwarrend verhaal en weinig realistisch. Tussen luid en grommend hoort een spatie.
  Let ook op het gebruik van punten en komma’s. Er worden veelvuldig komma’s gebruikt waar het een punt, en dus einde van een zin, moet zijn.

  5. Heel leuke clou, maar wat irriteerden het continue gebruik van de hoofdletters me.

  10. Originele invalshoek en ik begrijp dat je de dief een eigen gezicht wilde geven door zijn spreektaal uit te schrijven, maar ik vond het daardoor niet prettig lezen.

  11. In één woord: prachtig! Mooi die opbouw en het onverwachte, ontroerende, einde.
  Met als klein puntje van kritiek dat je iets meer gebruik zou moeten maken van op een nieuwe regel beginnen. Tekst die maar doorloopt nodigt niet zo uit tot lezen.

  13. Wat een onverwachte invalshoek. Super gevonden en heerlijk om te lezen.

  15. Heel mooi verhaal, bijna stilistisch. Prachtige opbouw naar het einde toe.

  17. Hier heb ik meer dan smakelijk om gelachen. Wat een onverwachte wending van het verhaal die je totaal niet aan ziet komen in de eerste alinea. Heerlijk, zo’n verrassend verhaal en erg origineel.

  18. Ik weet niet waar het aan ligt, maar ik voel niet veel opwinding bij dit verhaal.
  Ook hier geldt: let op het beginnen op een nieuwe regel i.p.v alles achter elkaar door te schrijven.

  22. Originele invalshoek en een leuke clou.

  25. Bij wisseling in spreekstem, nieuwe regel alsjeblieft. Dat zijn beginnersfouten.

  • ik praat vaak als ik glimlach …
   Uitroeptekens zal ik op letten. Er zijn mooiere manieren om woorden een andere nadruk te geven. (heb ik wel meer woorden nodig …).
   Bedankt.

   • Noortje says:

    Ik heb dezelfde reactie over het glimlachen al eens geplaatst binnen een schrijfgroepje met een schrijfcoach erbij.
    Zij was het met me eens… Je kunt niet glimlachen en praten tegelijk. Dat wordt een grimas.

 4. Ik dacht dat ik deze keer een slecht verhaal had geschreven, maar zo te lezen hebben meer schrijvers last van gebrek aan inspiratie. Omdat ik zelf geenszins tevreden ben met mijn eigen verhaal, vind ik het lastig om constructieve kritiek te geven. Maar ik ga toch een poging wagen.

  1, Het verhaal is goed geschreven. Taalkundig is er weinig mis mee. Ik hou van de afwisseling van korte en lange zinnen en het gebruik van dialoog. Toch vind ik sommige elementen te cliché (een secretaresse? werkelijk?) en het begin gaat een beetje van de hak op de tak. Persoonlijk zou ik begonnen zijn in het theater en die teambuilding er als flashback bij hebben gehaald. Bovendien wil ik het adres van dat theater, want ik kan vaak niet eens normaal zitten, laat staan dat ik geknield voor mijn buurvrouw kan plaatsnemen (om nog maar te zwijgen over alle andere aanwezigen).

  2. Leuk dat je een detective hebt gebruikt als thema. Echt. Maar het inspector gadget gehalte is echter alles behalve erotisch.

  3. Ik vind het leuk dat je de andere kant van een geil verhaal laat zien. SOms is de werkelijkheid veel minder geil dan de fantasie. Als ik je een tip mag geven: soms is een punt echt beter dan een komma.

  4. Het verhaal heeft voor mij wat weinig diepgang. Doordat je er voor kiest om het vanuit het standpunt van een derde te vertellen, is het een beetje afstandelijk. Ook start je heel veel zinnen op een nieuwe regel. Dat heeft invloed op de manier waarop je het leest (in dit geval wordt het daardoor een beetje staccato). Verder vind ik het gebruik van een smiley in een erotisch verhaal bijna een doodzonde.

  5. Ik begrijp het gebruik van hoofdletters door submissives, maar voor mij persoonlijk leidt het enorm af. Verder vind ik dat er weinig spanning in het verhaal zit.

  6. In dit verhaal wordt de spanning wel goed opgebouwd. Ik stoor me alleen aan kleine foutjes, zoals het ontbreken van een punt of aanhalingsteken. Ook is het niet nodig om elke zin op een nieuwe regel te beginnen. Lees je tekst nog een keer door voordat je hem instuurt. Door zulke kleine onvolmaaktheden verlies je mijn stem.

  7. Dit verhaal is van mij. Toe maar, ik kan het hebben!

  8. Een hele goede vertelwijze. Het geeft de hoofdpersoon een karakter. Het verhaal is alleen niet altijd even helder geschreven. Soms moest ik een zin twee keer lezen. Dat kwam vooral door het gebruik van verwijswoorden (‘over wie heeft hij het nou, oh, over zijn vrouw’).

  9. Een verhaal met een spannende erotische opbouw. Tip: bij een dialoog begin je telkens als iemand anders het woord neemt op een nieuwe regel. Verder gebruik je dubbele quootjes (“) als iemand iets zegt.

  10.Leuk verhaal en origineel ook. Is het erotisch genoeg voor deze wedstrijd? Ik hoop het.

  11. Het eerste deel van het verhaal vind ik werkelijk prachtig. Goed gevonden, dat kompas en die windrichtingen. De melancholie en het verdriet van het einde komt bij mij niet helemaal aan. Dat is jammer.

  12.Ook bij dit verhaal snap ik de setting, maar ik mis de diepgang van de karakters. Probeer je personages wat meer persoonlijkheid mee te geven. Wat is hun motivatie? Wat zijn hun gebreken? Nu is het gewoon een verhaaltje over seks.

  13. Erg leuk gevonden om het verhaal te vertellen vanuit het perspectief van de schoen zelf. Toch doen de schoentjes mij (zeker in het begin) wat kinderlijk aan.Ik zou denken dat een naaldhak een ander karakter zou hebben.

  14. Je snijdt een hele bijzondere fetish aan (die van de geldslaaf). Het is heel prettig leesbaar met fijn gebruik van dialogen. Zelf had ik er niet voor gekozen om de rol van die vriendin zo klein te houden. Ik weet nu alleen dat ze op de grond lag van het lachen. Een complot was misschien sterker geweest (en erotischer).

  15. Ik vraag me bij dit verhaal telkens af: hoe komt het dat hij alles weet van geluid? Is hij een technicus? Of is hij blind? Verder goed geschreven.

  16. Schoenverkopers zijn volgens mij alles behalve geil, sinds Married with Children. Maar toch een opwindend verhaaltje.

  17. Leuk en verrassend! Ik vind het einde niet heel sterk. Wat mij betreft had er nog een andere twist aan gegeven kunnen worden.

  18. Goed verhaal. Als ik je een tip mag geven dan is het: probeer je zinsbouw wat meer af te wisselen (de helft van de zinnen begint met ‘ze’).

  19. Voor mijn gevoel zou je het karakter wat verder uit kunnen bouwen. DE frustratie over haar lengte komt nu niet zo goed uit de verf.

  20. Leuk. Een setting met de rol van leraar en leerling en de spanning daartussen is altijd goed. Wel een paar taalfoutjes (een examen neem je af en niet in) en gebruik dubbele quootjes bij een citaat.

  21. Een heftig fetish verhaal. Maar ik mis toch een beetje de opbouw van de spanning. Je hebt maar weinig woorden in deze opdrachten en soms moet je dan niet proberen alles te vertellen, maar in te zoomen op een bepaald detail. Ik zou d ie ontmoeting weggelaten hebben en alleen haar fantasie verder hebben uitgewerkt. Nu ga je te snel en dan heb je onvoldoende tijd om het karakter diepgang te geven.

  22. Ik vind het goed gevonden. Toch mis ik een beetje wat dit nou precies met hem doet. Vanwaar die fetish? Het is te beschrijvend voor me. Neem me mee in zijn gedachtewereld.

  23. Zo kun je natuurlijk ook omgaan met een writersblock. Chappeau!

  24. In de eerste alinea ben je vergeten om de dialoog telkens op ee nieuwe regel te laten beginnen. Leuk dat je de hoofdpersoon een reden geeft om te dweilen.

  25. Een hele leuke vertelwijze, doordat je dat huppelen en musje telkens terug laat komen.

  26. Erg goed! Als ik bij de anderen zeg dat er te weinig diepgang is, of motivatie, dan laat jij zien hoe het ook kan. Je geeft de hoofdpersoon een motief. Het verhaal heeft een interessante wending.

 5. Marielle says:

  Met zoveel verhalen is het moeilijk om te kiezen. Het blijft superleuk om te lezen. Maar waar stem ik op: op een goed verhaal of op een verhaal wat me echt geil maakt?

  Ik vind het jammer dat er best wel veel (bd)sm in voorkomt, of ligt dat aan mij? Ik vind dat niet zo opwindend en stem er dan ook niet op.
  Wat me ook opvalt is dat er veel verhalen bij zijn waarvan ik vind dat de eindzin niet sterk is – of zelfs iets afdoet aan het verhaal, dat is bij de verhalen 9, 14, 16 (voorspelbaar) en 17. Ook wordt er naar mijn zin soms te snel naar het einde toegewerkt. Maar dat blijft natuurlijk lastig met weinig woorden! Toch blijf ik de begin- en eindzin belangrijk vinden. Het maakt of ik wel/ geen zin heb om te beginnen met lezen en wat het gevoel is waarmee ik het verhaal achter me laat (en of ik erop stem!).

  Bij 13 vond ik de eindzin overigens geweldig! Sowieso geschreven in een leuk perspectief, echt een heel leuk verhaal. Van mij had je wel de tijdspanne korter mogen houden.
  Nr 20 en 24 ook leuke eindzin.

  22 vind ik niet echt erotisch…

  Tip voor nr 1 : het was nog leuker geweest als je dat ‘zeg-maar cathy’ in de laatste zin had laten terugkomen: “Mevrouw? Zeg maar Cathy”.

 6. willem van batenburg says:

  Na de eerste lezing zat ik met 12 favorieten.
  Mijn zeer gemeende complimenten aan de schrijvers en schrijfsters daarvan.
  Het heeft nog wel een paar ronden geduurd voordat ik de top 3 te pakken had.

 7. Ik had iedereen feedback willen geven maar had deze week griep en daarom is er niets van gekomen. Volgende keer dan maar. Mijn favorieten waren 11 (mahotsukai) vanwege de mooie consequent volgehouden sfeer. En 12 (Thislexy) om de bloedgemene climax die bijna voelbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *