Bijeenkomst: 26 november 2016 (Thema)

Ongelofelijk… we zijn aangekomen bij de laatste bijeenkomst van 2016! Zo aan het eind van het jaar kijk ik graag terug, niet alleen op het huidige jaar, maar ook naar het begin van EWA:

  • De allereerste bijeenkomst werd gehouden in Rotterdam op 1 december 2012.
  • In 2013 en 2014 waren er 5 bijeenkomsten elk.
  • In 2015 en 2016 waren er 6 bijeenkomst elk.
  • De bijeenkomst van 26 november 2016 is de 23e bijeenkomst van EWA Nederland.
  • In totaal is er 189 keer acte de presence gegeven, door een totaal van 38 mensen.
  • Ook in 2017 gaan er weer 6 bijeenkomsten plaatsvinden. Data kun je terugvinden in onze agenda.

Op 26 november gaan we niet alleen de verhalen bespreken die geschreven zijn voor het thema van deze bijeenkomst, maar gaan we ook de prijswinnaars van de Schrijfmarathon 2016 huldigen en de toekomst van de Schrijfmarathon bespreken. Hoe gaan we het volgend jaar doen? Wil je mee discussiëren? Kom dan naar de bijeenkomst!

Net zoals dit jaar, worden volgend jaar de bijeenkomsten voor zover mogelijk gehouden op de laatste zaterdag van de oneven maanden. We wijken hier wel van af als er sprake is van een mogelijke lang weekend wegens publieke vakantiedagen.

Ben jij er ook bij om feedback te geven? De bijeenkomsten zijn zeer laagdrempelig en gezellig. Feedback wordt met respect gegeven en er ontstaat keer op keer leuke discussies. We leren enorm veel van elkaar op zo’n middag. Tijdens de bijeenkomst worden geen foto’s gemaakt van aanwezigen. Iedereen die aanwezig is wil op een of ander manier ‘anoniem’ blijven, dus wordt dit volledig gerespecteerd.

De bijeenkomst

Datum: zaterdag 26 november 2016
Tijd: 12.00u tot ongeveer 16.00u
(Let op: we starten uiterlijk om 12.15 met het bespreken van verhalen!)
Locatie: Uitspanning Boslust, Mariastraat 31, 3511 LN Utrecht
Kosten: € 5.00 per persoon
(Betaling alleen bij de bijeenkomst)
(
Consumpties zijn voor eigen rekening – aan het eind van de bijeenkomst delen we de rekening door het aantal aanwezigen, tenzij iemand er bezwaar tegen heeft.)

(Als je een verhaal linkt, hoef je niet door te geven dat je aanwezig bent, maar ben je aanwezig zonder het linken van een verhaal, geef dan aub uiterlijk op donderdag 24 november 2016 op Facebook, Twitter of email door dat je erbij bent, zodat we aan Boslust kunnen doorgeven hoe groot de tafel moet zijn.)

Thema

Georgina Verbaan en Jeroen Spitzenbergen in Venus
Iemand heeft een abonnement bij een schouwburg en bezoekt iedere première. De persoon komt daardoor ook bij de voorstelling van Venus terecht.
Wat gebeurt er met hem/haar na afloop.
Niks? Alles? Of zeer veel er tussen in?

(Dit thema is een suggestie van Willem van Batenburg)

Wees vooral creatief! Think out of the box!
Alle inzendingen moeten erotisch zijn, maar je mag een andere genre eraan toevoegen, zoals bijvoorbeeld thriller, mysterie, romantiek, humor of science fiction.

LET OP!!!

  • Maximaal 1 inzending per persoon.
  • Verhalen/Gedichten moeten tussen 500 – 2500 woorden bevatten.
  • Je mag alleen een verhaal linken voor feedback als je ook daadwerkelijk aanwezig bent bij de bijeenkomst.
  • Tijdens de bijeenkomst worden geen foto’s gemaakt van aanwezigen.

Hoe doe je mee?

Het zal fijn zijn als de teksten aansluiten op het thema van de bijeenkomst, maar andere inzendingen worden ook geaccepteerd voor feedback.

Plaats jouw inzending op jouw blog en plaats uiterlijk op donderdag 24 november om 21.00u de link hier beneden. Vul de drie velden in, vernieuw de pagina en controleer of jouw link erbij staat.
Indien je zelf geen blog hebt, kun je ook jouw verhaal op de EWA website plaatsen.

Wat doen we tijdens een bijeenkomst?

De bedoeling van een bijeenkomst is om feedback te geven en te ontvangen op ingezonden verhalen, gedichten of eventuele beeldmateriaal. Je bent niet verplicht om een stuk in te leveren voor feedback, maar het zal fijn zijn als alle aanwezigen feedback op de verschillende inzendingen hebben voorbereid. Op die manier maken we van de workshop een succes en leren we van elkaar!

Veel creatieplezier en tot zaterdag 26 november 2016!

Bron foto

© EWA Nederland

2 thoughts on “Bijeenkomst: 26 november 2016 (Thema)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *