Bijeenkomst: 28 januari 2017 (Thema)

Ook in 2017 gaan we weer door met onze 2-maandelijkse bijeekomsten, waarbij we feedback op elkaars verhalen geven en schrijfgerelateerde onderwerpen bespreken.

Ben jij er ook bij om feedback te geven? De bijeenkomsten zijn zeer laagdrempelig en gezellig. Feedback wordt met respect gegeven en er ontstaat keer op keer leuke discussies. We leren enorm veel van elkaar op zo’n middag. Tijdens de bijeenkomst worden geen foto’s gemaakt van aanwezigen. Iedereen die aanwezig is wil op een of ander manier ‘anoniem’ blijven, dus wordt dit volledig gerespecteerd.

De bijeenkomst

Datum: zaterdag 28 januari 2017
Tijd: 12.00u tot ongeveer 16.00u
(Let op: we starten uiterlijk om 12.15 met het bespreken van verhalen!)
Locatie: Uitspanning Boslust, Mariastraat 31, 3511 LN Utrecht
Kosten: € 5.00 per persoon
(Betaling alleen bij de bijeenkomst)
(
Consumpties zijn voor eigen rekening – aan het eind van de bijeenkomst delen we de rekening door het aantal aanwezigen, tenzij iemand er bezwaar tegen heeft.)

(Als je een verhaal linkt, hoef je niet door te geven dat je aanwezig bent, maar ben je aanwezig zonder het linken van een verhaal, geef dan aub uiterlijk op donderdag 26 januari 2017 op Facebook, Twitter of email door dat je erbij bent, zodat we aan Boslust kunnen doorgeven hoe groot de tafel moet zijn.)

Thema

valentine 2017

Twee weken na deze bijeenkomst vieren vele mensen Valentijnsdag.

Hoog tijd dat wij ons richten op het schrijven van super-romantische, zoetsappige verhalen!

 

Wees vooral creatief! Think out of the box!
Alle inzendingen moeten erotisch zijn, maar je mag een andere genre eraan toevoegen, zoals bijvoorbeeld thriller, mysterie, romantiek, humor of science fiction.

LET OP!!!

  • Maximaal 1 inzending per persoon.
  • Verhalen/Gedichten moeten tussen 500 – 2500 woorden bevatten.
  • Je mag alleen een verhaal linken voor feedback als je ook daadwerkelijk aanwezig bent bij de bijeenkomst.
  • Tijdens de bijeenkomst worden geen foto’s gemaakt van aanwezigen.

Hoe doe je mee?

Het zal fijn zijn als de teksten aansluiten op het thema van de bijeenkomst, maar andere inzendingen worden ook geaccepteerd voor feedback.

Plaats jouw inzending op jouw blog en plaats uiterlijk op donderdag 26 januari 2017 om 21.00u de link hier beneden. Vul de drie velden in, vernieuw de pagina en controleer of jouw link erbij staat.
Indien je zelf geen blog hebt, kun je ook jouw verhaal op de EWA website plaatsen.

Wat doen we tijdens een bijeenkomst?

De bedoeling van een bijeenkomst is om feedback te geven en te ontvangen op ingezonden verhalen, gedichten of eventuele beeldmateriaal. Je bent niet verplicht om een stuk in te leveren voor feedback, maar het zal fijn zijn als alle aanwezigen feedback op de verschillende inzendingen hebben voorbereid. Op die manier maken we van de workshop een succes en leren we van elkaar!

Veel creatieplezier en tot zaterdag 28 januari 2017!

Bron foto

© EWA Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *