Gastbericht: Beter Spellen

Beter Spellen

Ik wil de website Beter Spellen graag onder jullie aandacht brengen. De site traint jouw kennis van (onder andere) de Nederlandse taal door je iedere werkdag een mailtje te sturen waarin een link naar ‘een test bij Beter Spellen’ staat. Met een stuk of vier multiple choice vragen wordt je kennis van de Nederlandse taal getest. Voor de liefhebbers is er ook een langere -wekelijkse- test van VertrekNl.nl op de maandagen.

Je dient je eenmalig, kosteloos en met slechts je e-mailadres, bij de site op te geven om de mailtjes toegestuurd te krijgen. De vragen worden op vier verschillende niveaus aangeboden. Het niveau waarop je wilt beginnen kun je zelf kiezen. Je kunt ook iedere dag even ‘snuffelen’ op een makkelijker en moeilijker niveau. En zoals ik al schreef; de vragen worden in verschillende talen aangeboden. Vir die Suid Afrikanen onder ons: ook Suid Afrikaans is as keuse te maak. 🙂

Tenslotte kun je een appje voor op je telefoon downloaden. Wie daar ervaring mee heeft opgedaan mag dat in de comments hieronder vermelden.

Ik zau seche: op naren beeter neederlants!

One thought on “Gastbericht: Beter Spellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *