De deelnemers van de Schrijfmarathon 2017

Op 15 december 2016 begon ik weer met gezonde spanning mijn inbox in de gaten te houden. De inschrijving voor de Schrijfmarathon 2017 was geopend en de grote vraag was of mensen zich zouden inschrijven, vooral nu de schrijfmarathon geheel vernieuwd is. Maar, al snel begonnen de aanmeldingen te komen, en ze bleven komen. Soms maar één op een dag, soms meerdere. Afgelopen zaterdag is de inschrijving gesloten en nu is het uiteindelijk zo ver. Ik kan de deelnemers bekend maken.

Maar voordat ik het doe, eerst een aantal 'fun facts' over de deelnemers van dit jaar:

  • 2 deelnemers doen voor de vierde keer mee;
  • 6 deelnemers doen voor de derde keer mee;
  • 9 deelnemers doen voor de tweede keer mee, waarvan 1 vorig jaar niet mee heeft gedaan en 1 voor het laatst in 2014 heeft mee gedaan;
  • 38 deelnemers doen voor de eerste keer mee - dat is 70% van de aanmeldingen;
  • In totaal staan er nu 100 deelnemers in de schrijfmarathondatabase, die bijgehouden wordt sinds de eerste editie van de schrijfmarathon.

We hebben dus 54 deelnemers voor de Schrijfmarathon 2017! De jury krijgt een zware taak voor de kiezen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ze deze taak tot een goed einde kunnen brengen! Juryleden, bedankt voor jullie bereidwilligheid deze taak op jullie te nemen. Succes!

Deelnemers, ook jullie bedankt voor het meedoen en veel succes gewenst! Aanstaande zaterdag, op 28 januari, krijgen jullie de eerste opdracht per email toegezonden.

Dan is het nu tijd om de deelnemers bekend te maken:

Anandana

Website: Anandana schrijft
Twitter: @anandana_blogt
Deelnamehistorie: 2017

Beste lezer,

Mijn blog naam, Anandana, is afkomstig uit het sanskriet en heeft meerdere betekenissen, zoals geluk brengend, hoffelijke behandeling bij aankomst en vertrek, verrukking schenkend. De naam heb ik ooit gekozen als nickname voor mijn gebruikersaccount bij de website Eroplaza.tv, tegenwoordig bekend onder de naam Eropodium, waar ik in de loop der jaren meerdere verhalen, haiku's en andere schrijfvormen gepubliceerd zijn geweest.

Door persoonlijke ver- en ontwikkelingen is de wens opgekomen om mijn teksten aan een eigen weblog toe te vertrouwen. En dat heb ik gedaan, alle gedachtespinsels staan inmiddels op mijn blog. Tenminste, met name de erotisch getinte.

Wie is de mens achter Anandana?

Een man, geboren midden jaren vijftig van de 20e eeuw, geboren, wonend, werkend en levend in het zuiden van Zuid-Holland. Getrouwd met een lieve vrouw en trotse vader van zijn kinderen.

Anandana houdt van erotiek en taal en noemt zichzelf graag een seksueel wezen. Erotiek zit hem in heel veel kleine of grotere dingen, een beeld, een gedachte, een aanraking, een blik, een geluid, een stem, een geur, een gevoel enzovoort. Het kan zomaar leiden tot opwinding, spanning. Schrijven is voor mij een uitingsvorm die voor ontspanning zorgt.

Dit jaar heb ik deelgenomen aan verschillende schrijf workshops waar ik me kan uitleven in allerhande onderwerpen waarin erotiek niet of nauwelijks een rol speelt. Dat ik naar één blog wil, houdt me wel al langer bezig, maar ja, die verdomde echte wereld, hè. Het leven buiten mijn hoofd weerhoudt me ervan om alles wat ik schrijf, opwindend of alleen maar spannend, onder dezelfde naam te publiceren.

Overigens: Iedere overeenkomst met bestaande personen, gebeurtenissen, activiteiten, aangehaalde voorbeelden of namen van personen op mijn blog berust op louter toeval of komt voort uit je eigen onmetelijke voorstellingsvermogen.

Ik wens je veel plezier en genot tijdens en als gevolg van het lezen.

Blue Suede Shoes

Deelnamehistorie: 2017

Een dertigersdilemma wandelend op blauwe schoentjes.
Aan de buitenkant: fijn, klein en elegant.
Aan de binnenkant: dapper, creatief en wild at heart.

"Als je dromen je niet een beetje angst aanjagen dan zijn ze niet groot genoeg."

Cliff

Deelnamehistorie: 2017

Ik ben Cliff, dertig lentes jong en ben nog steeds mezelf! Iets wat niet helaas niet iedereen meer kan zeggen tegenwoordig.
Mijn karakter is een mengelmoes van jeugdige onbezonnenheid, expressiviteit, humor maar ook compassie en empathie en maar wel alles met een rauw en serieus randje. Soms, in het dagelijks leven vraag ik mezelf wel eens af welke eigenschap nou precies de overhand heeft. Eerlijk gezegd heb ik ook geen flauw idee. Wat ik wel weet is dat mijn beste karaktertrekken gebundeld worden in de (korte) verhalen die ik schrijf. Ik noteer niks waar mijn gevoel niet inzit. Schrijven voelt als thuiskomen. Net als bij mijn baan als kok is het mijn grootste doel mensen te laten genieten en nieuwsgierig te maken naar meer.

Liza Daen

Website: Liza Daen
Twitter: @LizaDaen
Facebook: Liza Daen
Deelnamehistorie: 2015 - 2016 - 2017

Ik schrijf, blog, dicht en spreek over Lustige Zaken en Erotiek. Mijn werk – als lustauteur, taalkundige en filosofe - laat zich omschrijven als ‘erotiek met een vleugje filosofie’.
Rauwe, tedere, wellustige en soms bijna pornografische scenes wissel ik af met blootgelegde zieleroerselen.
In mijn boekenserie De Lustkronieken en de Lustkronieken 2, mijn blogs op www.lizadaen.nl, de verhalen voor EWA en mijn nieuwe bundel die bijna klaar is, neem ik de lezer mee op een wonderlijke reis met verhalen die latente verlangens van de menselijke ziel weten te raken. Schrijven is voor mij geen hobby, maar een noodzaak om bij zinnen te blijven in de woelige wereld, waarin we soms wegdobberen van de essentie van ons bestaan. Levenslust, daar gaat het allemaal om. En waar vinden we nu meer levenslust dan in de erotische lust?

Winnares van Schrijfmarathon 2015, tweede plaats in 2016 en actief deelneemster van de EWA bijeenkomsten. Ik publiceer af en toe in o.a. Cosmopolitan, binnenkort komt er een verhaal in OH Magazine.

Super veel zin in weer een jaar vol van avonturen, krachtmetingen, het uiterste uit je creativiteit moeten halen en de heerlijke verhalen van mijn collega's!

Rolf Denans

Deelnamehistorie: 2017

In het gezegende jaar 1964 zag ik het levenslicht als achtste kind en laatste kind van een kleermaker en een huisvrouw in een dorp dichtbij Antwerpen. Al van jongs af aan had ik duidelijk andere interesses dan menig leeftijdgenoot. Ik wou schrijver worden! Maar door de noodzaak aan een inkomen en de duidelijke taal van vader ( ge komt uit een werkbroek, ge zult sterven in één ) liep het helemaal anders. Tot enkel jaren geleden iemand die net haar eerste boek af had me vroeg wanneer het mijne ging klaar zijn! Hoe kon ze dat weten? Stond het ergens op mijn voorhoofd gebrand? Van toen af liet het me niet meer los, ik moest en zou schrijven, eender wat. Een online cursus leek me wat en ik begon er met volle moed aan. Het liep op rolletjes en voor het eerst in lange tijd voelde ik me compleet ondanks mijn wankele gezondheid. Die laatste ontnam me het afgelopen jaar alle tijd en energie om verder te doen. Nu ik eindelijk de juiste diagnoses heb gehad en ik weet waar ik voor sta kan ik niet anders dan me terug op het schrijven te storten, eender wat, oefening baart kunst. Ik heb drijfveren nodig om de kracht te vinden die mijn vingers over het toetsenbord loodsen en het roestige raderwerk van mijn fantasie voorzien van het juiste vet. Vandaar dat ik ook hier wil aan deelnemen, voor de push, voor het losmaken en bevrijden van de schrijver in me.

Eva

Website: Eva op NBRplaza
Twitter: @SomeOfMeAndHer
Deelnamehistorie: 2017

Mijn allereerste schrijfwedstrijd ooit en ik vind het enorm spannend. Ik schrijf nog niet zo heel erg lang maar verdwalen in de verhalen van andere, doe ik al sinds ik kan lezen. Mede daardoor heb ik een sterke mening over schrijfclichés en heeft mijn fantasie de kans gekregen zich te ontwikkelen tot buitengewone proporties. Ik kijk enorm uit naar de komende maanden en wil via deze weg mijn mede kandidaten heel veel succes wensen in deze opwindende strijd. Toi Toi Toi

Floepert

Deelnamehistorie: 2017

Ik schrijf nog niet zo lang.
Meestal net over het randje.
Is het goed wat ik schrijf?
Benieuwd naar opmerkingen, suggesties en commentaren.

Peter Hartveld

Deelnamehistorie: 2017

Geboren in 1955
Schorpioen
Westerling, die al meer dan 30 jaar in het Noorden woont.
Eigen bedrijf in Veranderen en Verbeteren, middels creatieve ingrepen.
Grote evenementen zijn een middel, maar ook langere trajecten & trainingen.
Motto: alles moet kloppen. De pijn met de noodzaak tot ontdekken, het zoeken en dolen, tot het vuur de werkelijke passie aanboort. Die passie leidt ons, met samenwerken en discipline tot een resultaat, dat op alle lagen raakt. Klopt.
Toegepast in grote en kleine opdrachten: van KPN tot individuen. Zorg, industrie, overheid, etc.
Persoonlijk heeft passie voor mij grote betekenis. Als katalysator, als energie dat me drijft. Ook in de erotiek. De basis van ons ontstaan. Daar waar het gloeit, wordt ik geraakt. Opwinding (geraaktheid) is de bron van mijn passie.
Er over schrijven is slechts een van mijn vormen, waar ik me graag in uitdruk. Maar een steeds grotere passie.

Initium__novum

Website: initium novum
Twitter: @initium__novum
Deelnamehistorie: 2017

Ben een man van 37 en ben sinds kort begonnen met schrijven van verhalen. Op aanraden van een vriendin ga ik hier aan meedoen.

Miranda Keuter

Deelnamehistorie: 2017

Een beginnende dichtster en verhalenschrijfster die verrassend genoeg tot haar eigen verbazing in 2016 haar eerste gedichtenbundel Kerst in Wintertijd door uitgeverij Boekscout te Soest heeft kunnen realiseren.

Gerard Laasonen

Fetlife: GerardLaasonen
Deelnamehistorie: 2015 - 2016 - 2017

Ik heb altijd graag geschreven. Vooral als het onderwerp me aansprak, schreef ik gemakkelijk een paar paginas vol. Vroeger heb ik lange erotische, BDSM gerelateerde verhalen geschreven voor een speciaal iemand. Dat is geeindigd en sinds die tijd schrijf ik voornamelijk kortere verhalen. Soms probeer ik weer wat langere verhalen te schrijven, maar na een paar hoofdstukken is de kracht weg. Ik heb de juiste muze niet weer terug kunnen vinden.

De schrijfmarathon is een mooie uitdaging om onverwachte kanten van mezelf uit te dragen.

Lajero

Deelnamehistorie: 2017

Lajero, 39 jaar, creatief, eigenwijs en continue op zoek naar nieuwe uitdagingen.
Ik schrijf al jaren erotische verhalen en post die op internet. Ik geniet van de reacties die er op komen en probeer mezelf continue te verbeteren. Deze schrijfwedstrijd zie ik als een nieuwe uitdaging en professionele feedback is altijd welkom!
Mijn verhalen zijn een mix van mijn eigen fantasie, stiekeme dromen en de spannende dingen die er in de wereld om me heen gebeuren.

Lucy

Deelnamehistorie: 2017

Voor de eerste keer ga ik de uitdaging aan om mee te doen. Ik schrijf hier onder het pseudoniem Lucy. In het verleden heb ik enkele verhalen geschreven onder een andere naam, dat is echter al enige tijd geleden. Dus ik ben heel benieuwd hoe dit me af zal gaan.
Ik heb een drukke baan, een paar kinderen en woon in het zuiden des lands. Verder vind ik het ontzettend leuk om te lezen en om films te kijken.

Luckyman

Website: Luckymanbooks
Twitter: @luckymanbooks
Deelnamehistorie: 2016 - 2017

Ik ben een jaar of drie geleden begonnen met het schrijven van erotische gedichten en verhalen, aanvankelijk als gastblogger op erotische sites van anderen (The Kinky Web en Naughty Business Report). Al snel had ik zoveel materiaal dat ik de behoefte kreeg mijn eigen blog te starten. Ik merkte ook dat ik het leuk vond om mee te doen aan schrijfwedstrijden en zo heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld: een beetje absurd, een beetje duister en behoorlijk intens.

Ik ben aangesloten bij EWA Nederland en ga ook regelmatig naar de EWA bijeenkomsten. De feedback van collega schrijvers die ik daar krijg vind ik heel motiverend.

In 2014 heb ik een bdsm gedichtenbundel gepubliceerd en enkele van mijn verhalen zijn verschenen in zowel "kinky" als "reguliere" tijdschriften en verzamelbundels.

Ik doe graag mee met de schrijfmarathon omdat ik heb gemerkt dat het me helpt beter te worden in het schrijven van korte verhalen.

Mariska

Deelnamehistorie: 2017

Leeftijd: 23
Sterrenbeeld: Maagd

Reden voor aanmelding:
Dit jaar heb ik als goed voornemen 'een begin maken met schrijven'. Iets wat ik al jaren van plan ben. Toch ondergaat het steevast hetzelfde lot als mijn andere voornemen: stoppen met het eten van (zo veel) chocolade.

Nu heb ik een compromis gemaakt met mezelf om de haalbaarheid te vergroten, één voornemen uitvoeren. De keuze was simpel. Stoppen met het eten van chocolade, is wat mij betreft hetzelfde als stoppen met sex. Zeer goed mogelijk, maar het haalt wel het plezier uit het leven. Dus ga ik me de komende tijd (zonder schuldgevoel) achter mijn laptopje opsluiten, terwijl ik de drie beste dingen van het leven combineer: schrijven, chocolaatjes en sex.

Hugo Mulder

Website: Honey Drip Drip
Twitter: @hug0mulder
Deelnamehistorie: 2017

Schrijver van poëzie en (erotische) verhalen. Op mijn vijftiende begon ik met het schrijven van teksten voor bands. Daarna ben ik dichter geworden. Nu staat er een 5 voor mijn leeftijd, laten we het daarop houden. Ik schrijf pas sinds een paar maanden erotische verhalen. Dat is begonnen met een 'gewoon' literair verhaal waarin de hoofdpersonen ineens, zonder dat ik dat van plan was, helemaal los gingen op seksueel gebied. Ik merkte dat ik die passage erg leuk vond om te schrijven en voilà, de erotische verhalen vlogen ineens mijn toetsenbord uit. Hugo Mulder is een pseudoniem. I.v.m. werk en privé-situatie wil ik anoniem blijven. Ik doe mee met de schrijfmarathon omdat ik het leuk vind, omdat het een uitdaging is en natuurlijk ook omdat ik wil winnen.

Nova

Deelnamehistorie: 2017

Ik ben 27 jaar oud en al ben ik dan niet met pen en papier in de hand geboren, het zou zo maar wel zo geweest kunnen zijn. In de afgelopen jaren heb ik van schrijven mijn passie gemaakt. Deze passie probeer ik verder uit te diepen en te ontwikkelen. Ik experimenteer graag met de verschillende stijlen en de verschillende genres.
Feedback helpt mij om te bepalen waar ik op dit moment als schrijfster sta.

Prins

Website: Prins de Vos
Twitter: @prinsdevos
Facebook: Prins de Vos
Deelnamehistorie: 2017

Prins de Vos (Raamsdonksveer, 1991) woont in Amsterdam en is fotograaf. In 2013 publiceerde hij met succes zijn eerste fotoboek Enclose. De Vos schrijft ook korte verhalen, die net als zijn fotografisch werk vaak de liefde (in de breedste zin van het woord) als thema hebben. Hij publiceerde in een verhalenbundel van uitgeverij Magonia, VPRO Gids en een kort verhaal werd genomineerd voor de Avro Opium Verhalenwedstrijd.

Roos

Website: Roos op NBRplaza
Twitter: @Firstclass.Roos
Deelnamehistorie: 2017

Roos, een kleine blondine met exhibitionistische trekjes. Roos is meer een alter ego dan een pseudoniem.
Het is een weg van ontdekken en ervaren, maar vooral genieten geweest voor Roos echt geboren werd. Nu geniet Roos met volle teugen van lust, passie en het leven samen met The Doc.
Quote: Somtimes you just have to throw on a crown and remind them who they're dealing with. 😉

Ruby Rosa

Deelnamehistorie: 2017

Ik ben een vrouw van begin veertig met meer interesses dan vrije tijd en ik verlaat het huis zelden zonder camera. Schrijven deed ik al als kind. Ik droomde toen nog van een carrière als detectiveschrijfster - een droom die voorbij was zodra ik er achter kwam hoeveel research een goed boek zou vereisen. Mijn eerste erotische verhaal (ik was maagd maar schreef over seks op het strand) schreef ik op mijn vijftiende. Het schriftje ligt nog op zolder, tussen mijn dagboeken. Het plakband om nieuwsgierige ouders weg te houden, zit er nog steeds omheen.
Sinds mijn muze een paar jaar geleden uit mijn leven verdween, is er stom genoeg geen erotisch verhaal meer uit mijn pen gekomen. Het wordt tijd het verleden het verleden te laten en nieuwe inspiratie te vinden.
Of ik het nog kan? We zullen het zien. Fietsen en seks verleer je ook niet, toch?

Sandra

Website: Sandra van Es
Twitter: @sandraves
Facebook: Sandra van Es
Deelnamehistorie: 2017

Ik ben Sandra, 44 jaar en heb twee volwassen kinderen. Ik werk als begeleider in de gehandicaptenzorg, daarnaast schrijf ik. Samen met mijn partner heb ik in 2015 Gaisha in het leven geroepen. Gaisha is een online saga en beschrijft de erotische beleving van verschillende personages op verschillende manieren en binnen diverse geaardheden. Ik ben verantwoordelijk voor alle verhalen van Gaisha, daarnaast schrijf ik vooral korte erotische verhalen welke terug te vinden zijn op mijn web-site.
Ik schrijf erotische verhalen omdat ik hier alle kanten mee uit kan en alle overige genres laten zich goed 'mengen' met dit specifieke genre. Met erg veel interesse heb ik de vorige editie van de schrijfmarathon gevolgd. Ik vind het leuk om mezelf uit te dagen door te pogen elke keer net weer op een andere manier te schrijven en ik denk dat deelname aan de marathon hier zeker aan bij zal dragen.

Struin

Deelnamehistorie: 2017

Het hele idee van schrijven speelt al langer door mijn gedachten ,echter het is er nog nooit van gekomen.
Dingen opschrijven deed ik alleen voor mezelf, over dingen die ik meemaak en die ik een plaatsje moet geven.
Ik leerde - niet zo heel lang geleden- via via iemand kennen waarmee ik een bijzondere klik ervaar, op gegeven moment vertelde hij me dat hij schrijft, verhalen. Ik wist nog niet dat het erotische verhalen waren.
Maar de link naar jullie website maakte dat al snel duidelijk.
Al vanaf vrij jonge leeftijd stoei ik met seksuele gevoelens en fantaseer er over, en hier vond ik fantasieën in overvloed, het deed me wat, ik was dus niet de enige die dat deed (niet dat ik dat werkelijk dacht,maar in mijn familie/vriendenkring zijn dat geen dingen waar je over praat)
Wie ik ben; eigenlijk voelt het nog wat onwennig voor mijzelf dus ik treed nog niet echt in details, maar dit wil ik er wel over kwijt, vrouw, moeder, gehuwd, volwassen kinderen, oma zelfs!
Fotograferen is een bezigheid waar ik blij van word, wandelen doe ik om even alleen te zijn.
In de stad waar ik woon is een universiteit, net als in mijn eerste verhaal, (op kamers)
en ook hier zijn verschillende 'studentencomplexen', waarvan sommigen tamelijk dicht op elkaar gebouwd...

Thislexy

Website: Hersenkronkels van een hobby-schrijver
Facebook: Thislexy (niet verwarren met de DJ)
Fetlife: Thislexy
Deelnamehistorie: 2014 - 2015 - 2016 - 2017

Mijn werkelijke naam is Lex en ik schrijf erotische (korte)verhalen, veelal met een BDSM thema onder het pseudoniem Thislexy. Het pseudoniem is een grappig bedoelde verbastering van het woord dyslexie, waar ik vroeger erg veel last van heb gehad. Fonetisch klinkt het een beetje als “this ‘s lexie” en inderdaad de teksten die ik schrijf zeggen iets over mij, met name over mijn erotische fantasieën, zonder diepgaand autobiografisch te zijn overigens.

Verder ben ik een mannetje van 55+, kalend (I’m not bold, I have a rather high forehead), grijzend, optimistisch, vrolijk, motorrijder, fotograaf, reiziger, ontdekker, echtgenoot, vader, vriend, eerlijk, dromer en denker. En ook wel (een beetje) gek natuurlijk want ik geniet ervan om mijn lieve slavinnetje -niet te verwarren met mijn echtgenote- met de zweep te geven. Zeg nou zelf!

Beroepsmatig ben ik in de weer als Service Delivery Manager bij een internationaal opererend Deens bedrijf. Vandaar ook mijn motto: wie reist, die schrijft!

Dickje Vennema

Deelnamehistorie: 2017

Sinds ik me kan herinneren schrijf ik, van kleine gedichtjes tot af en toe dagboeken, korte verhalen, 'morning pages', blogs etc. Pas de laatste jaren van mijn bijna zestig jarig leven, neem ik mijn schrijven serieus. Ik zou me bijna schrijver durven noemen 🙂
Erotische verhalen vind ik nog wat ongemakkelijk en daarom doe ik aan deze schrijfmarathon 2017 mee.

2Pet

Deelnamehistorie: 2017

Onder de nickname 2Pet maken we pikante verhalen. Dat wil zeggen: de mannelijke helft schrijft en de vrouwelijke leest ze als eerste na hem. Zij is reviewer, komt met ideeën, zorgt voor de 'female touch' en keurt er wel eens een af. De verhalen gaan over Diane en Dik, hun buren Cock en Catherine, en Di’s vriendin-sinds-de-kleuterschool Sandra. Allemaal getrouwde veertigers met kinderen (alleen Sandra heeft er geen), bij wie de eerste vetrolletjes al te zien zijn maar die dol op seks zijn. Of moet ik zeggen ‘en’; waarom zou je onder de 25 moeten zijn om van seks te kunnen genieten? Het leven begint pas bij 35. Dat is een van de rode draden die door de verhalen loopt.
We hebben nog een hobby: pikante foto's maken. Die foto's kun je op een andere site zien.
Wat ik hoop te leren? Pakkende titels. Soms is een verhaal al maanden af maar heeft geen titel. Of er is wel een, maar geen verhaal. Verder begin ik aan romans te denken. Maar wat is een roman; een verhaal van twintig duizend woorden? Wat is het verschil tussen een verhaal en een roman? Ontwikkelt een karakter zich in het ene niet en het andere wel?
Ik weet wat je wil vragen. Zijn de verhalen echt gebeurd? Het is fantasie. Meestal gebaseerd op eigen ervaringen of die van anderen. Of iets wat ik gelezen heb. Een goed verhaal inspireert. De verhalen hebben een hoog gehalte aan alternatief verloop. Wat zou er gebeurd zijn als de werkelijkheid anders was gegaan?
We hebben geen eigen blog. De gepubliceerde verhalen staan op o.m. Opwindend punt Net (profiel 2Pet), Erotische Verhalen punt Com (4U) en Sexs Verhalen Punt Com (met een ‘x’, ik kan er niets aan doen; schrijversnaam: A. Naal).

Jor Adam

Website: Jor Adam verhalen
Facebook: Jor Adam
Deelnamehistorie: 2016 - 2017

Verhalen bedenken, vertellen en scripts uitwerken doe ik al ruim 25 jaar, maar als schrijver van erotische verhalen ben ik pas een jaar bezig

Dat komt eigenlijk door Liza Daen (dankjewel Liza!)
Via haar site kwam ik bij EWA terecht en toen ik de uitdagingen van THEWA zag, heb ik me daaraan gewaagd (in mij achterhoofd de vraag: Kan ik met mijn verhaaltjes lezers opwinden)
De reacties waren zeer bemoedigend, dus trok ik vorig jaar de stoute schoenen aan en heb me ingeschreven voor de marathon. Daar kwam ik tot de vijfde ronde, veel verder dan ik eerst had gehoopt!

Wie weet kom ik dit jaar even ver, maar ik hoop vooral dat lezers onweerstaanbaar mijn verhalen in worden gezogen.

Hans Bakker

Website: Prikkelende Fantasieën en Andere Hersenspinsels
Deelnamehistorie: 2016 - 2017

Ik ben Hans Bakker, een zestiger, geboren in de stad Groningen. Eind jaren zeventig ben ik naar de Randstad verhuisd en sinds een aantal jaren woon ik in Den Haag, samen met mijn Lief en mijn cadeaudochter (een mooiere benaming voor stiefdochter). En ik heb zelf nog een prachtdochter in Zaanstad, die mij drie kleinkinderen heeft gegeven.
De redenen dat ik aan de Schrijfmarathon van 2017 meedoe, zijn:
- de nieuwe opzet, nu met een jury, staat mij zeer aan.
- in de editie van 2016 ben ik op een voor mij teleurstellende 11e plek geëindigd en mijn streven nu is om minimaal in de top 10 terecht te komen en, om de lat dan maar hoog te leggen, het liefst in de top 5.
- en de Schrijfmarathon is voor mij de stok achter de deur om weer te schrijven, iets wat de laatste maanden er wat bij is ingeschoten.

Ik heb 3 erotische, SM-getinte romans geschreven, Summertime, De bestemming en Uitgespeeld. Daarna heeft het schrijven enige tijd stilgelegen, maar vorig jaar is dankzij EWA de schrijfprikkel weer geactiveerd. Mijn voorkeur gaat uit naar het schrijven van misschien wat bizarre en vaak SM getinte verhalen. De Schrijfmarathon brengt voor mij dus de uitdaging mee om meer de erotische gevoelens in mijn bijdragen te brengen.

Enige schrijfsels en mijn bijdragen aan de Schrijfmarathon van 2016 zijn te vinden op mijn site, hansbakkerschrijft.wordpress.com, een openbare site. Andere wetenswaardigheden over mij zijn te vinden op mijn facebookpagina, waarvoor je wel eerst een vriendschapsverzoek moet indienen, want die pagina is afgeschermd.

Britt

Deelnamehistorie: 2016 - 2017

Voor mij de 2e keer dat ik meedoe hieraan. Ik schrijf graag over mijn eigen ervaringen. Schrijven is net therapie voor mij.
Je vindt me op twitter en fetlife en privé op facebook. Daarnaast een hardwerkende moeder 🙂

Charlotte

Website: Shensual
Twitter: @Becca_W15
Deelnamehistorie: 2015 - 2016 - 2017

Noem mij Charlotte. Ik heb meerdere namen van mijn ouders meegekregen. Wellicht dat dat ten grondslag ligt aan mijn ietwat schizofrene twitterleven. Inmiddels ben ik de veertig lentes gepasseerd. In het dagelijks leven run ik mijn eigen bedrijf daarnaast lees ik graag en sinds een paar jaar probeer ik wat te schrijven.
In eerste instantie ben ik begonnen met het schrijven van columns voor mijn werk. Dat daar leuke en motiverende reacties op kwamen verbaasde me blijmoedig. Op aandringen van een vriend ben ik verhaaltjes gaan schrijven. Ik had hem een epistel laten lezen wat ik had geschreven nadat mijn hart, mijn ziel, mijn zijn was vermorzeld. Hierin stonden ook zeer explicite erotische passages.
Hij heeft mij gewezen op deze schrijfmarathon. Dat was twee jaar geleden. Ik heb toen ook de stoute schoenen aangedaan en me ingeschreven. Vanwege persoonlijke omstandigheden ben ik toen na de eerste ronde afgehaakt. Vorig jaar deed ik een nieuwe poging. Oké, eerlijk gezegd lafhartig afgehaakt bij het zien en lezen van de concurrenten.Onder het mom van veel te druk zijn. Nu is dat ook wel waar. Maar wil je iets echt graag dan maak je daar tijd voor.
Een poosje geleden heb ik mijn website nieuw leven ingeblazen. Mijn twitteraccount onder het stof vandaan gehaald en ben ik weer begonnen.
Kortom, ik neem de uitdaging aan. Ik wil me ontwikkelen in het schrijven. Dan is dit een mooie gelegenheid.

Daja

Website: Sexydaja
Twitter: @dajalovesexy
Deelnamehistorie: 2016 - 2017

Schrijven is heerlijk en geprikkeld worden door opdrachten die je moet vervullen maakt het spannender voor mezelf, daarom doe ik mee met de schrijfmarathon 🙂

Damasus

Fetlife: Damasus
Deelnamehistorie: 2016 - 2017

Kinky kerel, 37 jaar, uit het Brabantse land.
Voorliefde voor films, hapje en drankje, en sport.
Mijn 2e jaar dat ik nu meedoe aan de Schrijfmarathon.
Ik ben erg benieuwd hoe het met deze nieuwe opzet zal gaan lopen.

devineskye

Website: Devineskye Kinky Lifestyle
Twitter: @devineskye
Fetlife: Devineskye
Deelnamehistorie: 2015 - 2016 - 2017

Sinds 2015 schrijf ik heel soms een verhaaltje. Mijn goede voornemen voor 2017 is meer te schrijven (zonder spelfouten) en natuurlijk doe ik weer mee met de schrijfmarathon. Dit zal de 3de keer zijn dat ik mee doe.

En ook dit jaar kijk ik er weer naar uit. Op mijn twitter account schrijf ik vaak gedichtjes of deel ik teksten. Ook ben ik op fetlife. Verder ben ik 23 en woon in Overijssel.

DigitalRubbish

Website: 69 lush stories
Deelnamehistorie: 2017

Een halve eeuw oud, klassieke opleiding met aansluitend ingenieursopleiding. 14 jaar werkzaam in de medische wereld, 14 jaar werkzaam in de media om vervolgens nu te eindigen in de onderwijssector. Streng katholiek opgevoed, en stilaan afgedreven, afgeleid door de geneugten des levens... Tantra adept en steeds te vinden voor challenging uitdagingen.

Fairy-Girlie

Fetlife: Fairy-Girlie
Deelnamehistorie: 2017

Ik ben Fairy-Girlie, 22 uit het oh-zo-mooie-Brabant. Via-via-via ben ik bij EEA terechtgekomen. En na een jaar meegenieten van jullie verhaaltjes heb ik besloten zelf maar eens mee te doen ;).

Wil je me iets vragen? Stuur me gerust een berichtje op Fet. Ik bijt niet... (ok, soms wel)

Rob Groenhof

Deelnamehistorie: 2017

Na een lange loopbaan binnen het voortgezet onderwijs heeft hij de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Net zoals zovele burgertrutten van zijn leeftijd gaat hij graag met zijn vrouw op vakantie met de sleurhut. Schrijven is een regelrrechte passie van hem geworden. Hij heeft inmiddels acht romans en thrillers achter zijn naam staan en hoopt dat er nog eens een onvervalste bestseller van zijn hand mag verschijnen.

Paul Henriquez

Website: Opinie Paultje
Twitter: @OpiniePaultje
Deelnamehistorie: 2017

Schrijver Hotel vol Verlangens en Het Canada Project (beide ebooks), ondernemer http://www.hq-e.nl , PSV'er, blogger, vrijwilliger Tegenlicht Meet Up 's-Hertogenbosch, Fan van LaFerrari, vrijgezel (& zoekende)

josvan82550

Deelnamehistorie: 2017

Ik schrijf sinds mijn veertiende. Ik heb ook wel wat pittige gedichten en teksten geschreven over wat er onder de lakens, in het gras en de duinen is gebeurd.

Lady Labyrint

Website: Lady Labyrint
Facebook: Lady Labyrint
Deelnamehistorie: 2017

Een nieuwe uitdaging! Januari 2016 was voor mij het begin van het schrijven van onder andere erotische verhalen. Nu, bijna een jaar verder, ga ik meedoen met de Schrijfmarathon!

Uiteraard heb ik nog een hoop te leren. Maar het kunnen delen van mijn verhalen met jullie vind ik toch wel het leukste van alles. Hoe reageren jullie? Zien jullie het verhaal net als ik? Wat kan ik van jullie leren?

Ik wens alle deelnemers heel veel succes en schrijfplezier toe!

Liefs de 30-jarige Lady Labyrint

J.M. Limewood

Website: Kinky Verhaaltjes
Twitter: @JmLimewood
Facebook: J.M. Limewood
Fetlife: JM_Limewood
Deelnamehistorie: 2016 - 2017

Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met schrijven. Onder het pseudoniem J.M. Limewood heb ik in Oktober 2015 een boek uitgebracht genaamd ‘Zachte Grenzen’, een romantische fictie met een kinky BDSM twist. Deze kinky twist bevalt mij zo goed, het is zo divers en veelzijdig, dat ik nog lang niet uitgeschreven ben en mij voornamelijk daarop richt.

Ik doe voor de tweede keer mee aan deze schrijfmarathon, ik vond het vorig jaar erg leuk en uitdagend. Ik heb het gered tot en met ronde acht waar ik al heel erg blij mee was. Ik heb veel geleerd van de verschillende schrijfopdrachten en ik hoop dit jaar mezelf verder te ontwikkelen als schrijfster door weer mee te doen.

Ik heb sinds een jaar een blog. Ik blog voornamelijk over de schrijfmarathon, ik parkeer daar ook mijn korte erotische verhalen. Mocht je interesse hebben, zie hierboven. Je krijgt hiermee een beetje een indruk van mijn schrijfstijl en dan heb je wat 'lekkers' te lezen voordat de eerste ronde begint. *grijns*

Wil je nog meer weten over mij? Ik ben terug te vinden op 'Het podium' van deze website. Je kunt mij volgen op Facebook en Twitter. Mijn boek ‘Zachte Grenzen’ is te koop bij boekscout en de boektrailer hiervan staat o.a. op YouTube.

Tot slot wil ik alle deelnemers van deze schrijfmarathon heel veel succes wensen.

May the best writer win!

Macher

Deelnamehistorie: 2017

Ik ben 51 jaar en vader van drie mooie kinderen. Verhalen vertellen vind ik het mooiste wat er is, en doe ik ook graag.
Als geboren Amsterdammer, woon ik nu al ruim twintig jaar in het prachtige Haarlem. Een stad die mij inspireert en stimuleert.
In 2017 wil ik meer gaan schrijven, begin ik met een podcast over sprookjes, mythen en sagen,en wil ik mij naar de buitenwereld meer profileren als schrijver/verteller.
Door mijn werk als docent kom ik in aanraking met veel verschillende mensen. Hun verhalen geven mij vaak weer inspiratie voor wat ik zelf wil vertellen en delen met anderen.
Ik hou van verhalen, de geluiden die daar bijhoren laten mij vaak zelf ook weer geuren en smaken herinneren en in mij oproepen.

Mahotsukai

Website: Mahotsukai Stories
Twitter: @mhtskai
Facebook: Mahotsukai Stories
Deelnamehistorie: 2015 - 2016 - 2017

Woorden zijn kleine wagonnetjes met een emotionele lading: blijdschap, verwondering, humor, ontroering, of opwinding. Dat vind ik fascinerend en het overbrengen van gevoel is een belangrijke drijfveer in mijn schrijverij. Ik hou van verhalen die met zorg en aandacht zijn geschreven, en waaraan een kop en een staart zit. Een theelepel nostalgie en een mespunt weemoed zijn wat mij betreft goede smaakmakers. In 2015 haalde ik de halve finale van de Marathon, vorig jaar was ik derde. Ik schrijf meer en meer non-erotica, maar het genre is me dierbaar en daarom ga ik ook dit jaar weer de strijd met mijn collega-schrijvers (en met Antoinette's deadlines) aan. Ik wens iedereen veel schrijf- en leesplezier. Succes!

Mo

Deelnamehistorie: 2017

Ik ben 66 en oud-docente Nederlands. In de 70'er jaren had ik enkele top 50-hits als zangeres-pianiste (Monica & The Voices of Freedom/Monica&Oscar Benton). Ik schreef zelf teksten en muziek. Sinds de vut heb ik de nodige schrijfworkshops gevolgd en ben ik weer gaan schrijven. In 1982 is een verhaal gepubliceerd in VN en een bundel. Mijn ambitie is het schrijven van een roman en korte verhalen.

Rose Monrou

Website: Sex with Rose
Twitter: @SexwithRose
Facebook: Rose Monrou
Fetlife: RoseMonrou
Deelnamehistorie: 2014 - 2017

Mijn naam is Rose, ik heb een blog waarop ik mijn ervaringen en foto’s deel. Ik hou van schrijven en ga graag een uitdaging aan. Ik sta altijd open om nieuwe dingen ontdekken en te proberen. Door open te staan voor nieuwe dingen ben ik langzaam steeds opener geworden over sexuele dingen maar ook kinky dingen. En na veel bezig zijn te geweest met mijn dominante kant, ben ik nu meer aan mijn onderdanige kant aan het verkennen.

Nitewriter

Website: Nitewriterblog
Deelnamehistorie: 2017

Man (1957), liefhebber van hard werken, racefietsen, kickboksen en soms yoga. Het maakt me snel, sterk en soepel.
Bedreven spanker, slecht met knopen en altijd gevaarlijk charmant met vrouwen. Loyaal tot in de dood.
Ik ben een vrijetijdsschrijver met meer zelfkritiek dan nodig en minder publicaties dan zou kunnen. Al mijn verhalen zijn waargebeurd, in mijn hoofd of daarbuiten. Maar zo gek als mijn leven zullen ze niet worden...

RiNi

Deelnamehistorie: 2017

Bijna 40 jaar gewerkt als fysiotherapeute. Door ziekte zes jaar geleden gedwongen te stoppen met werken en om niet in een gat te vallen schrijfcursussen gedaan. Met veel plezier overigens. Bij schrijfwedstrijden zijn enkele van mijn verhalen gedrukt. Schrijf nog steeds met veel plezier. Ook mijn dochter Rianne is gek op schrijven, we hebben al eerder samen een verhaal geschreven. Nu willen we samen hieraan mee doen. Dat doen we onder de naam RiNi.

Rockchic

Deelnamehistorie: 2016 - 2017 Ik ben een man die met een gymnasiumdiploma op zak besloot om politieke wetenschappen te gaan studeren omdat hij de journalistiek in wilde. Een man die na die studie ook direct aan de slag kon gaan als wetenschapsjournalist, schrijvend voor onder meer de wetenschapsbijlagen van twee landelijke kranten en populairwetenschappelijke tijdschriften. Ik ben een man die zich vooral bezighoudt met het schrijven van toekomstscenario's voor bedrijven, overheden en instellingen. En ik ben een man die het daarnaast leuk vindt om ook wat andere verhalen te schrijven, gebruik makend van een combinatie van opgedane ervaring en fantasie, en dat nu doet samen met een docente aan een hogeschool, als duo.

Kate Rose

Deelnamehistorie: 2015 - 2016 - 2017

Hallo lezers, mijn pseudoniem voor deze schrijfwedstrijd is Kate Rose.
Ik ben 34 jaar en woonachtig in het midden van het land. Ik hou van lezen en schrijven. Ik heb een cursus creatief schrijven gedaan waarbij ideeën voor verhalen begonnen te ontspruiten. Genres waar ik graag in lees en schrijf zijn: thrillers, paranormale verhalen, familieromans, historische romans, oorlogsverhalen tot luchtige, vrolijke verhalen; romantiek en seks mag erdoorheen verweven zijn, dat kan ik best appreciëren!
Nu is het zo dat ik mijn man, met Valentijn of op onze trouwdag, nog wel eens trakteer op een `rode oortjes´ verhaal. Daar score ik steevast punten mee.
En nu een schrijfmarathon van tien rondes in het erotische circuit. Wat een leuke uitdaging!
Ik heb altijd veel plezier als ik voor mijn man schrijf… daarbij heb ik, in een ondeugende bui, ook wel eens een verhaaltje voor mezelf geschreven…

secret2all

Website: secret2all
Twitter: secret2all
Fetlife: Secret2all
Deelnamehistorie: 2014 - 2015 - 2016 - 2017

Prettig gestoord mens is op mij van toepassing.
Ik schrijf sinds een tijdje mijn fantasieën op mijn site. Meestal in een opwelling.
Ik schrijf erotische fantasieën met een knipoog naar real life.
Voor iedereen om van te genieten, voor eenzame avonden of kille ochtenden. Om het bloed sneller te laten stromen.

Sophie

Deelnamehistorie: 2017

Een pseudoniem van niemand en iedereen. Onopvallend, maar wel een vrouw met één passie: schrijven. En het liefst in het holst van de nacht, als het donker is, geen enkel geluid klinkt, alleen het tikken van haar toetsenbord.
Ze houdt niet van huishoudelijke klussen, heeft een hekel aan koken, shopt alles via internet, maar kan wel uren research doen naar iets of iemand. Bovendien is ze geen social media dier, en heeft dus geen blog, website, twitter, facebook of fetlife.
Ze is gewoon the girl next door.

Henk ST

Deelnamehistorie: 2017

Ik ben 39 (bijna 40), heb veel (erg lange) reisverslagen geschreven waarin ik mijn creativiteit en humor kwijt kon. Probeer te ontdekken of met schrijven meer wil/kan. Erotiek is een bijzonder interessant onderwerp, dus kom maar op!

Tessa

Fetlife: Marmer
Deelnamehistorie: 2015 - 2016 - 2017

In 2015 begon ik de deelname bij de schrijfmarathon. Mijn schrijfervaring is en was heel summier en getriggerd door een opmerking van iemand.
Ik had nauwelijks wat geschreven en zeker niet laten lezen aan anderen. Het meedoen is vooral omdat ik geniet van het schrijven en de fantasie die in dat proces op volle toeren draait. Dat ik een goede middenmoter bleek is voor mij prima, maar wie weet kom ik dit jaar een stapje hoger.
Mijn grootste uitdaging is en blijft om het kort te houden, dat is vooral aan het begin van deze marathon een vereiste en dus direct mijn grootse uitdaging.
Lezen doe ik op dit moment weinig vanwege drukte en eigenlijk ook omdat ik merk dat mijn schrijven erdoor beïnvloed raakt.
Ik denk in beelden en schrijf ook zo. Het hangt af van de persoonlijke smaak of iemand daarop stemt of van een andere stijl meer geniet.
Verder sport ik wekelijks, hou van koken voor groepen en gezond eten.

Lexi Turner

Twitter: @lexiturn506
Deelnamehistorie: 2017

Ik ben opgegroeid in een klein dorpje in het noorden. Daar woonde ik samen met mijn ouders en drie broertjes en zus. We hadden veel ruimte in en om ons huis. Ik was daardoor vaak buiten te vinden. Ik sprong over (vaak ook in) slootjes en bouwde hutten in het kleine stukjes bos wat aan de rand van het dorp te vinden is.

Al vrij jong werd mij verteld dat ik tegen dyslexie aan zat en lezen en schrijven altijd een probleem voor mij zou zijn. Ondanks de moeite die het mij koste starte ik met lezen en schrijven voor mijn plezier. Ik deed soms een jaar over een boek, maar kon vervolgens wel elk detail vertellen. Op mijn veertiende ontdekte ik de kunst van gedichten schrijven. Eerst kluste ik op school aan de woorden en vervolgens kluste ik thuis verder. Na een veel gedichten ontdekte ik ook dat korte verhalen ook interessant konden zijn. Een lange tijd heb ik alles daarna laten liggen. Woorden kreeg ik niet meer op papier, maar boeken lezen deed ik nog steeds met veel liefde. Ook tijdens mijn studie heb ik veel energie gestoken in mijn taalvaardigheid.

Met veel nieuwe energie gebruik ik mijn nieuwe kennis in het schijven van nu nog korte verhalen, maar wellicht later ook langere verhalen.

Harry van Velsen

Website: iemandsland.net
Deelnamehistorie: 2017

Ik ben Harry van Velsen. Ik noem mijzelf dichter en verhaler. Mijn gedichten en verhalen vloeien nogal eens in elkaar over, een soort van verdichtsel in werkelijkheid. Ik houd van erotiek, omdat erotiek het leven spannend maakt. Zo houd ik ook van lange afstanden lopen. In die twee leefwerelden ontdek ik mijn bestaan, mijn zin en mijn onzin.

Suzie Z

Deelnamehistorie: 2017

Suzie Z (49), hedonist. Ik houd van de wind in mijn haren, kussen en mijn mannen. En nog veel meer want genieten doe ik nooit met mate. Dat bepaald ook mijn levenswandel. Een enerverend rijk leven waarin mijn levenslust en creativiteit volop kan stromen met schrijven, tekenen, fotograferen en meer. Schrijven is een onafscheidelijk deel van mij, al vanaf het moment dat ik een potlood kon vasthouden, ik kan niet anders.

Planning & Regels

De planning van de Schrijfmarathon 2017 is opgenomen in de agenda van EWA Nederland.

Daarnaast is het reglement altijd online te raadplegen.

We wensen iedereen - schrijvers en lezers - veel plezier met de Schrijfmarathon 2017!

© EWA Nederland

4 thoughts on “De deelnemers van de Schrijfmarathon 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *