EroScripta: Zinnenprikkelende e-books!

Prikkel je zinnen met EroScripta e-boeken!

Droom even mee: ‘Prikkelende erotische boeken die bij jouw smaak passen, van goede kwaliteit zijn, betaalbaar zijn en waarvan je kunt genieten waar en wanneer je maar wilt.’ Vind je dit een mooie droom?

Dan is EroScripta De Plaats waar je terecht kunt
EroScripta e-books.

EroScripta: online platform gespecialiseerd in erotica

EroScripta is de gespecialiseerde intermediair tussen de liefhebbende lezer en getalenteerde Nederlandse schrijvers van erotica. Wij richten ons op het publiceren van hoogwaardige literotica in de vorm van e-boeken. Met een interactieve website, waar je online tegen betaalbare prijzen in een handomdraai de beste boeken en verhalenbundels 24/7 kunt downloaden. Je leest ze op je tablet, je PC en je telefoon, waar en wanneer je maar wilt.

De Kalahari RoosEroScripta is uitgever van en platform voor prachtige erotische verhalen en romans van Nederlandse en Vlaamse auteurs. Met een portfolio dat zich alleen op erotische literatuur richt, is EroScripta een uniek concept in de Lage Landen. EroScripta geeft erotica uit, met eerlijke verdiensten voor de auteur, en heeft haar eigen verkoopkanaal op www.eroscripta.nl. EroScripta is geen self-publisher en verkoopt vooralsnog alleen haar eigen uitgaves.

De eerste uitgave, de Kalahari Roos van Emanuel Claessens, is vanaf dinsdag 2 mei verkrijgbaar in de webshop. De volgende uitgave, Lustkronieken 3 van Liza Daen, volgt spoedig. Er vinden al meerdere gesprekken plaats met nieuwe auteurs. Omdat wij nog maar net zijn begonnen, zijn wij zeker nog op zoek naar nieuwe getalenteerde erotica auteurs!
Erotische auteurs die interesse hebben hun werk uit te geven bij EroScripta kunnen via de website of via auteurs@eroscripta.nl contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom EroScripta een goed idee is!

EroScripta is de specialist in moderne hedendaagse zinnenprikkelende erotische literatuur. Kwaliteitsvolle hoogwaardige literotica in verschillende genres, vindbaar en beschikbaar waar en wanneer je maar wilt voor lage prijzen! Zonder zoeken in boekhandels die het genre ‘erotica’ negeren, zonder urenlang neuzen in webshops waar altijd maar dezelfde vertalingen en vijftig tinten staan in alle varianten. Gewoon goede boeken van Nederlandse auteurs, die onterecht moeite hebben te worden uitgegeven door het risicomijdende boekenklimaat. Goede boeken die ook voor de schrijvers verdiensten opleveren.

EroScripta biedt ook een Community, waar je gratis terecht kunt. Hier lees je over je favoriete EroScripta schrijvers, je leest er interviews, recensies, agenda-tips en activiteiten.
Voor de auteurs maken wij een wezenlijk verschil. Eerlijke verdiensten, volledige begeleiding in redigeren, opmaak, marketing en het organiseren van activiteiten en moderne promotie direct bij de juiste doelgroep. Eindelijk een podium waar de erotici tot hun recht komen.

EroScripta e-books

EroScripta is net begonnen. Dat betekent dat het aanbod nog groeit, zowel in het e-boeken assortiment als in de informatie.

Laat je zinnen prikkelen op www.eroscripta.nl

Persbericht door EroScripta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *