Gastbericht: Geen tournedos in pepersaus meer

tournedosHet eten kon worden opgediend. De tafel was rijkelijk gedekt. Het witte servies paste prachtig bij het rode tafellaken. De champagneglazen stonden klaar; de fles stond al in de koeler, bedekt met tientallen ijsblokjes. De avond stond op het punt van beginnen. Zelfs aan zachte romantische muziek was gedacht. Over de tafel hing een roodachtige gloed. Alsof het er bloedheet was. Het was nog maar de vraag of dat kwam door de twee brandende kaarsen op de eettafel. Misschien was het dan toch de centrale verwarming die de bron was van deze intense hitte. Maar die hitte maakte de sfeer wel helemaal af.

Door de hitte transpireerde Susanne hevig. Maar dat vond ze alleen maar opwindend. En Paul, bij wie ze op schoot zat, genoot van haar lichaam. Minutenlang gleed zijn tong over haar borsten, afgewisseld door een intense tongzoen. Nog vóór het eten werd geserveerd was het vrijen al begonnen. Tijdens het vrijen lachten ze soms naar elkaar. Beiden met een ondeugende blik in hun ogen. Alsof ze vanavond helemaal niet bij elkaar mochten zijn. Maar Susanne genoot intens toen zijn penis haar vagina opzocht en binnendrong. Tijdens het opwekken van het orgasme probeerde ze rustig te ademen. Zij wist ook wel dat hij al meerdere keren in haar was klaargekomen als zij haar hoogtepunt had bereikt. Zoals altijd wachtte hij op haar. Seks moest voor beiden plezierig zijn. Dat was hun uitgangspunt.

Poedelnaakt hadden ze plaatsgenomen aan de eettafel. Naakt dineren was opwindend. De inmiddels gevulde champagneglazen klonken op de proost.
“Het is echt jammer dat we dit niet vaker kunnen doen”,zei Paul glimlachend. “Seks met jou is al twintig jaar onbetaalbaar.”
“Jij hebt jouw relatie. Ik de mijne. Het is goed dat we maar een paar keer per jaar bij elkaar komen. Dat houdt het spannend..!”
Alsof hij iets wilde vertellen hief hij zijn wijsvinger de lucht in. Door de slok champagne die hij had genomen kon hij ook even niets uitbrengen dan een geluidje. Hij draaide zich om en pakte een pakje van de stoel naast zich. Een feestelijk verpakt pakketje met een rode strik er omheen.
“Voor mij?”,zei Susanne opgewonden. “Dat ben ik toch helemaal niet waard?!”
De inhoud klonk plasticachtig. De verpakking was redelijk buigzaam. Susanne maakte het strikje los en trok er voorzichtig het paarsblauwe papier af. Even keek Susanne verbaasd toen ze zag dat de inhoud een goedkoop pakje koekjes was, dat zo op het oog zo uit het schap van de supermarkt kon zijn gehaald.
“Boterkoekjes overgoten met een chocoladepraline”,las ze hardop voor. “Spannender wordt uw avond niet.”
Susanne keek hem vragend aan:”Chocoladekoekjes uit de schap van de supermarkt die mijn avond romantischer moeten maken?”
Paul wees op de verpakking: “Maak maar eens open”,zei hij. “Bedenk wel of je dat eerste koekje wilt opeten…”
Susanne opende de verpakking en nam het eerste koekje eruit. Ze stak het in haar mond en begon erop te kauwen. Toch leek dit koekje anders te smaken dan andere koekjes. Haar mond bewoog wat lastiger alsof ze moeite had met het verwerken. Langzaam opende ze haar mond en pakte er een deel van het koekje weer uit. Tussen haar vingers een papiertje, dat ze open vouwde:”Maak je eigen erotische film.”,las ze voor.
“Er zitten opdrachten in”,zei hij. “In ieder koekje zit een nieuwe erotische fantasie. Een hap in het koekje betekent dat je opdracht ook moet uitvoeren…”
Plotseling griste Susanne het hele pakje koekjes open en begon gretig alle koekjes op de eten. Tegelijkertijd als het even kon.
“Geen tournedos in pepersaus meer?”,vroeg hij nog.

Bron foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *