Thewa #26: De buren

Vorige maand zijn er maar drie verhalen gelinkt, maar dan ook wel drie heerlijke verhalen. Zelf heb ik wegens omstandigheden al maanden geen Nederlandse verhalen geschreven, maar ik hoop hier snel verandering in te brengen. Doe jij mee aan Thewa deze maand? Kom op, de bedoeling van Thewa is om je te prikkelen, je uit te dagen om ‘out of the box’ te gaan schrijven. Doe mee!

Verandering!

Behalve dat ik binnenkort ook weer Nederlandse verhalen wil gaan schrijven, komt er een kleine verandering in hoe we Thewa organiseren. In plaats ervan dat er iedere maand een thema gepubliceerd wordt, gaan we het nu al om de maand doe. Vanaf deze uitdaging blijft de linky tool twee maanden beschikbaar.

Nieuwe uitdaging

We hebben ze allemaal: buren. Het liefst ga je er goed mee om, toch? Heb je een leuke relatie met de buren of zou je die willen hebben?

De uitdaging voor augustus/september 2017 is:

Schrijf een erotisch verhaal over je buren

buren


Meedoen is makkelijk!

Schrijf – Link – Promoot – Feedback!

schrijf jouw verhaal, voeg de Thewa button toe onderaan aan jouw verhaal en publiceer het verhaal op jouw blog of via de EWA schrijfservice.

link jouw creatie uiterlijk 30 september 2017 beneden in de ‘linky tool’.

promoot jouw verhaal op social media met de hashtag #Thewa.

geef feedback op de verhalen van de andere deelnemers en kom geregeld terug om te kijken of er nog meer verhalen zijn gelinkt.

De Thewa regels en richtlijnen kan je nog even nalezen op deze pagina.

Veel schrijfplezier!


Ideeën

Heb jij ideeën voor een onderwerp voor Thewa? Laat het ons weten door middel van een email.

Waarom zou je meedoen aan een Thewa uitdaging?

Iedere maand geven we een nieuwe uitdaging die je kunt gebruiken om een verhaal te schrijven. Je interpreteert de uitdaging zoals je zelf wil – schrijf een verhaal in je eigen stijl of wijk ervan af en schrijf een ‘out of the box’ verhaal. Daag jezelf uit. Gebruik Thewa om je schrijven te verbeteren, maar ook om jezelf als auteur en je blog te promoten. Heb je geen blog maar wil je meeschrijven? Plaats je verhaal dan op onze site.

Bron foto

© EWA Nederland

Verhalen voor augustus/september 2017:

One thought on “Thewa #26: De buren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *