Verslag bijeenkomst 29 juli 2017

Voorafgaand aan de bespreking van de verhalen

Ondanks dat er voor deze bijeenkomst maar twee verhalen zijn ingeleverd voor feedback, hebben we een vol en productieve middag gehad. Diverse ideeën kwamen op tafel, allemaal gericht op het promoten van erotische verhalen en erotische auteurs. Dit willen we niet alleen online doen, maar ook in fysieke boekhandels. Er is gesproken over samenwerkingsverbanden, over primaire verantwoordelijkheden en wie we kunnen vragen om te helpen.

Uiteraard gaan we hier niet uit de doeken doen waar we mee bezig zijn, maar hou deze site en ook die van EroScripta in de gaten, dan blijf je zeker op de hoogte.

Tip: Wil je echt niets meer missen? Abonneer je dan hier op EWA Nederland en op de blog van EroScripta op nieuwe berichten!

Thema

Het vrijblijvende thema voor de bijeenkomst van juli 2017 was als volgt:

Schrijf een erotische science fiction verhaal.

De verhalen

Er zijn twee verhalen gelinkt voor feedback.

Een leger van liefde – Sandra

Je zei dat je je veilig voelde bij mijn lach en dat je er een warm gevoel van kreeg, dus ik lachte, maar eigenlijk was ik doodsbang. De hele tijd.

~

Als de witte lichten van de elektromagnetische pods verder de stad in verdwijnen en het constante salvo van de zware mitrailleurs is afgezwakt, verlaat Vico zijn schuilplaats.
Gebouwen zijn ingestort of staan op instorten, hele wegen zijn weggeslagen en de bruggen die de smalle eilanden met elkaar verbonden, zijn gewoon verdwenen. Overal liggen… lees verder

 

Levensdrang – Liza Daen

Het zonlicht scheert laag over het weiland, kaatst af op de dauw en schittert tegen het raam aan waarachter ik toevallig zit. Zo vroeg in de ochtend is het nog niet druk, ik heb voldoende plaats om te zitten met mijn grote weekendtas naast me zonder me schuldig daarover te voelen.
Het boek dat ik gisteren heb gekocht ligt opengeslagen op mijn schoot, maar de vloeiende lijnen van het groene gras, afgewisseld door wuivende korenvelden, blijven mijn aandacht trekken.
‘De oneindigheid van de… lees verder

Nabespreking

Een aantal dingen die in het begin van de bijeenkomst werden besproken, kwamen in de nabespreking weer ter sprake. Daarnaast ook nieuwe ideeën voor een thema voor de bijeenkomst of Thewa. Er werd ook voorgesteld dat een Thewa langer beschikbaar moet zijn.
(Dit is inmiddels gebeurd. Een uitdaging voor Thewa is voortaan twee maanden beschikbaar. Een nieuwe uitdaging wordt elke tweede maand geplaatst.)

Volgende bijeenkomst

De volgende bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 30 september 2017 om 12.00u. Het thema wordt op 11 augustus 2017 hier op de site gepubliceerd.

Bron foto

© EWA Nederland

One thought on “Verslag bijeenkomst 29 juli 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *