thewa200

Thema + EWA = Thewa

Wat is Thewa?

Thewa is een internetmeme, waarbij er op elke eerste van de maand een thema aangekondigd wordt en schrijvers, dichters, fotografen en kunstenaars hun creaties die aansluiten op het thema kunnen linken.

Hoe doe je mee?

 1. Gebruik het thema voor het schrijven van een verhaal of een gedicht, of het maken van een (serie) foto(‘s) of een kunstwerk.
 2. Inzendingen moeten erotisch van aard zijn, maar mogen gecombineerd worden met ieder ander genre, zoals thriller, romantisch, drama, humor, sci fi, horror, etc.
 3. Publiceer jouw creatie op jouw eigen blog, maar vergeet niet de Thewa button onderaan jouw bericht te zetten en terug te linken naar deze pagina. De Thewa button vind je onderaan deze pagina.
 4. Indien je geen eigen blog hebt, kijk dan beneden hoe je alsnog mee kunt doen.
 5. Ga naar het bericht waarin het thema is aangekondigd en vul daar de drie velden in: de titel van het bericht op jouw site, jouw email adres en de link naar jouw bericht. Klik op ‘Submit link’ en voila, jouw link staat erbij.

Wat zijn de regels?

 1. Één inzending per blog.
 2. Jouw inzending moet aansluiten op het thema van de maand.
 3. Geen ‘reblogs’ of teksten van anderen. De inzending moet jouw creatie zijn.
 4. Verhalen en gedichten zijn maximaal 2000 woorden; maximaal 10 foto’s of kunstwerken.
 5. Geen kinderporno, bestialiteit of andere dingen die wettelijk verboden zijn mogen voorkomen in jouw inzending.
 6. Geen verwijzing naar bestaande personen in jouw verhalen of gedichten, anders dan jezelf. Respecteer de privacy van anderen.
 7. Personen die worden afgebeeld moeten toestemming gegeven hebben voor publicatie.
 8. Controleer jouw inzending op grammatica en spelling.

Heb je geen blog?

Ook als je geen blog hebt, kan je meedoen. Plaats dan jouw verhaal (zonder button) bij ons schrijfservice. Jouw verhaal wordt dan (inclusief button) op de site van EWA Nederland geplaatst. Daarna kan jij de link naar jouw verhaal plaatsen onderaan het bericht waarin het thema van de maand is aangekondigd.

Wat kan je winnen?

Dit is geen competitie, maar een manier om jouw blog en jouw creaties onder de aandacht van anderen te brengen. We sluiten echter niet uit dat er in de toekomst wel prijzen te winnen kunnen zijn.

Thewa button

Kopieer de code van de Thewa button en plak het helemaal onderaan jouw bericht in het HTML-gedeelte van jouw bericht. Indien je hier moeite mee hebt, kan je ook de button opslaan op jouw eigen computer en die dan onderaan jouw bericht plakken. De button moet terug linken naar deze pagina.

Thewa

Eerdere uitdagingen

Eerdere uitdagingen van Thewa en de verhalen die per uitdaging gelinkt zijn, vind je hier.

© EWA Nederland